Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
PrettyBaby spune:
fetele concediu de maternitate (prenatal+postnatal) este de 126 de zile singura obligatie fiind sa ramana dn aceste zile un nr. de min.42 zile pentru post natal ..deci calculati ...pe la 7 luni se poate lua prenatal cu 84 de zile inainte de nastere daca nu ma insel:)
Diana
21+
alexutzzza spune:
nu cred ca va intereseaza, dar sa va zic si voua! Mi-am luat in sfarsit inima in dinti (dupa ce si eu si sotu cazusem in oala cu bosumfleala si mocneam in sinea noastra la foc scazut de grija si suparare) si am cautat pe net despre chisturile de mi-a zis dr. ca la are bebe pe capsor. Am luat barbateste ecografia lu bebe, am scris exact denumirea complicata de acolo: "chiste de plex coroid" si i-am dat-o lui google. Offf ce m-am linistit! nu e nimic grav, exact cum a zis dr. e o "anomalie normala" perfect fireasca atata timp cat nu se asociaza cu Dry Test prost sau pliu nucal mare sau alte masuratori suspecte la bb. Cum bb meu e perfect la celelalte capitole ufff ce m-am linistit. Cik nu inseamna nimic chistele se fac pur si simplu in saptamanile 19-25 de evolutie si cel mai adesea se resorb singure pana la 30 de saptamani
!!! Suntem mult mai senini acuma si io si tati ![]()
21+
Yannis
cris_mario spune:
alexxutza cum sa nu ne intereseze ,ca doar asta facem aici nu?ne interesam una de cealalta
ma bucur enorm ca bb tau e bine si ca sunteti linistiti

Mario Andrei 16.08.2005
18+ 
Ofe_27 spune:
Ciao la toata lumea!
PrettyBaby asa stiu si eu despre concediul de maternitate.
Alexutzzza ma bucur ca puiutzul tau e ok
. Si sa stii ca si mie mi s-a cam luat de munci, asa ca am facut cerere la firma pentru program redus la 6 ore. In felul asta pot plecat zilnic la ora 16 si nu la 18. Nu e cine stie ce, dar cateodata imi prinde bine si cele 2 ore. Si firma ma plateste normal 8 h.![]()
Roxy, medicul meu mi-a zis ca voi avea baietel in timp ce facea masuratorile in 2D, deci se poate afla sexul si cu un eco 2D.
20+ 
ratusca_mica spune:
Alexutzzza, BRAVO ca ti-ai luat inima in dinti si ai rezolvat o problema!
E cel mai bine asa, sa stai linistita si sa nu il stresezi pe bebe fara motiv
.
Nu mi-a raspuns si mie nimeni la intrebarea cu contractiile: cum se simt, cum va dati seama ca e o contractie, ce se intampla efectiv? caci sunt nestiutoare tare la acest capitol (deh, prima sarcina)
.
mai am o intrebare referitor la CIC, stie cineva cand trebuie sa depun actele pentru indemnizatie? Adica dupa ce se termina concediul de maternitate sau imediat dupa nastere, ca sa aiba ei timp sa proceseze?
Va pup pe toate si va doresc o seara faina! 
Ratusca
20+ 
danyelana spune:
Buna burtici,
Alexutzzza, ce ma bucur ca bebe e bine si mi ales ca v-ati linistit voi. Asa nu il mai stresati degeaba pe bebe.
Roxy, asa cum ti-a spus si Ofe, doctorul poate vedea ce sex are bebe in 2D mult mai devreme. La mine mi-a spus cand aveam 16-17 sapt si de atunci de fiecare data cand l-am vazut se vedea bine. Sper sa afli si tu cat mai repede.
Larisel, merci pt cuvintele tale. 
la burtici
Acum
22+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
plateea spune:
salut fetele!
am revenit, pe scurt, asa. am citit tot, sunt la zi, si fac un rezumat, ca n-am rabdare si nici timp prea mult.
multumesc tuturor pt ganduri si sfaturi. aveti maaare dreptate. dar cel mai mare exemplu mi l-a dat DD zilele astea. uitasem ca atunci cand te plangi, DD iti arata ca ai cu adevarat motive sa plangi. si acum, le am. dar imi simt puiul, si ma uit in ochii sotului, si imi dau seama ca ei sunt viata mea, si pt ei pot sa fiu supraom. trebuie sa fiu jos, ca sa imi aduc aminte ca sunt puternica si ca am nevoie doar de optimism, curaj, si o doza de iresponsabilitate, ca sa infrunt lumea, si sa o cucersc... 
ca sa continui...
Beatrice1982, papa aia de pesti de la magazin contine cele mai alergene substante posibile pentru adulti, si mai ales pentru bebei. sfatul meu sincer este sa eliminati din camera acvariul inainte sa intre bebe acolo. mai intereseaza-te, nu trebuie sa ma crezi pe cuvant.
pt fetele interesate de blugi sa stiti ca am gasit la peacocks o pereche absolut fenomenala, care are toaaata gama de elastice, are inclusiv din aia ca sa ii fac 3/4, si am dat... 40 de lei pe ei. 
in rest... sper ca sunteti cu toate bine.
toate burticile, si
pt mamici!
seara buna!
21+ cu 
cristies spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza !!! Suntem mult mai senini acuma si io si tati 21+ Yannis |

Bravo!!!!Ma bucur ca nu-l mai stresezi pe Yannis cu ganduri rele. Mai ales ca doctorul spusese de la inceput ca nu e grav... Asa cu sufletul la gura mai suntem in perioada asta....

23+
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui perl Va rog frumos sa ma adaugati si pe mine in lista: ma numesc Perl, UM 14 mai, DPN 18 februarie, voi naste cu dl. doctor Mihaila la Iasi! Multumesc frumos ! |
Bine ai venit in gasca de pufoase!!!
Sarcina usoara si bebe sanatos!

23+
mesteacan spune:
Buna seara !
va mai stresez si eu cu aceeasi intrebare pe care vad ca o are si ratusca mica, adica intrebarea despre contractii: cum se simt, cum va dati seama ca e o contractie, ce se intampla efectiv? caci sunt nestiutoare tare la acest capitol (deh, prima sarcina) .
Multumesc mult !