Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Salutare!

Cred ca m-am lamurit cu contractiile din raspunsurile fetelor: cand mi se intareste burtica fara sa doara. Chiar asa, parca se intampla cand se misca bebe, dar dureaza foarte putin si de slaba intensitate, asa ca nu m-am gandit pana acum sa iau ceva pentru ele.

Update la blugii de gravi de la Zara: iese culoarea intr-o disperare, nu am vazut in viata mea asa ceva, cred ca puteam folosi apa aia pe post de cerneala! Sper sa nu am surprize si sa mi se ia si pe haine...

Catalutza, multumesc pentru raspunsul cu CIC-ul, ma dispera relatia cu statutl roman, incerc sa o evit pe cat posibil, insa acum nu prea mai am scapare

O seara faina tuturor!

Ratusca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitkat spune:

Buna fetelor
Sunt o viitoare mamica de pufulet ianuarie.
Va rog sa ne primiti in comunitatea voastra.
Va multumim si va pupam dragi burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

ratusca_mica eu sunt hotarata sa fac o vizita cam peste o luna la primarie/protectia copilului sa ma lamuresc ce si cum anume trebuie depuse. ca nici chiar mie normele alea nu imi sunt f clare... Si o sa intru sa scriu si aici. Si mai este ceva ce voi face: procura pt sot, sa umble el in locul meu cu hartii ca sa evit cozi si timp pierdut . Normal ca o sa ii faca cate un dosar cu toate cele necesare, dar oricum sa se duca el.

Catalutza 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Fetelor, care sunteti gospodine pe aici? Mai ales cofetarese? M-a trosnit o pofta de placinta cu mereeeee!!!! Astept sugestii de chestii rapide si sigure . Ma bazez pe voi!

Sarmanaaaaaaaaa!

Larisel, ce bine de tine, din oct stai aks si te-ngrijesti de forum si cumparaturi ptr bebe. Asa as sta si io unma cu ochii-n forum si-n lucrusoare de bebe, articole despre bebe, etc offfff...de ce muncim?

21+ Yannis

Mergi la inceput

aaaa! si danyelana de ce nu-ti faci must? Cat de greu poate sa fie? sa nu dati cu rosii acu daca e chiar greu....!

21+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

danyelana,ms mult acum este bine,dar maine nu mai vrea la gradi ca spune ca de aia ii este rau ca merge acolo
fetelor eu nu stiu mai nimic de chestia asta cu actele si cu concediile,stiu doar ca eu o sa imi iau concediu doar asa in acte,la birou o sa merg oricum pentru ca este firma sotului si are nevoie de ajutorul meu dar din fericire stam doar de la 8 pana pe la 1 jumate,maxim 2 (cateodata situatii rare ne apuca 3) si mai raman si pe acasa cand am restante la calcat,sau doamne fereste cand nu ma simt prea bine,oricum in decembrie sunt sarbatorile de iarna,si avem concediu,iar dupa nu cred ca ma mai duc
toate pufoasele

Mario Andrei 16.08.2005 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Deci nu sunt singura care ofteaza dupa placinta cu mere .. bine ca mi-a promis mama ca ma rezolva maine .. Si mai am o problema varza calita mananc de pleznesc de 2 sapt pe unde ma duc si nu ma mai opresc .. Mama mi-a zis ca o sa iasa un copil murat ce sa fac?? Daca nu ma pot abtine ... In primele 2-3 luni am avut problema asta cu vinetele .. Acum cu varza calita (dar neaparat acra) ... Ooof iar mi s-a facut foameeeee .. o sa ma fac cat casa ..

dulce fetele

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

pentru raspunsuri...eu m-am ferit de alcool (bere si vin)desi poate as fii gustat si eu credeam ca e interzis dar daca voi ziceti ca mai beti poate voi bea si eumustul inca nu este gata...am primit de la cineva al nostru la incep lui oct il facemface bunicul sotului un vin...parca e sampanie....culege bob cu bob si e tare bunutgata ca deja poftesc si mai e pana e gata.o zi frumoasa pentru fete

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Alexutzzza uite reteta mea:

un kg mere pe care le cojesti si le scoti partea din mijloc, il pui cu zahar (acuma mie imi place mai dulce, pun cam 1 cana si 1/2 ) si scortisoara (preferabil baton ca e mai aromat, dar merge si pudra) si il bagi la cuptor cam la 150-180 grade C pana scade.

Eu foietaj iau din magazin ca e mai simplu . Ungi tava cu unt/ulei, dar putin pui o foaie, pui merele coapte si apoi pui o foaie. Sau faci sub forma de strudel (rulezi o foaie cu mere inauntru).Le pui la cuptor si le lasi cam 30-40 min, depinde de cuptor - pana cand foaia de deasupra se face mai inchisa la culoare - da nu arsa...

La sf dupa ce sa racoreste pui zahar pudra deasupra.

Bonus: ia inghetata de vanilie si pune doua-trei cupe langa felia de placinta cand o servesti, o sa mori mancand .

Catalutza 19+

Mergi la inceput

bubu_bu asa eram si eu la inceput, nu bagam in gura nimic, nici la propria-mi nunta nu am baut !!! abia la 3 luni si ceva am fost la dr asta si mi-a zis. So...

21+ Yannis

Mergi la inceput