Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

De acord cu Mariucasara, no-spa e sfant. Si daca nu cedeaza vb cu dr urgent! Eu am in general contractii nedureroase, cand se misca mandra mea. POate pt ca sunt mai sensibiloasa la atingeri , dar mi se intareste burtica. Iau no-spa la nevoie pana la 3 pe zi.

Catalutza 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Au ajuns si hainutele comandate de mine pe internet....si concluzia este clara: Nu mai comand fara sa probez in viata mea!!!!
-pantalonii zici ca i-am cusut eu de mana..pe intuneric...
-bluzele sunt mult mai mari decat masura scrisa pe ele
-sutienele sunt ok...putin cam maricele si ele deocamdata...dar probabil se mai maresc sanii pana la alaptat...deci doar pe ele le pastrez.
Asa ca eu cel putin nu mai iau haine fara sa le probez si sfatul meu ...aveti grija cu comenzile pe net...de haine cel putin.
Si iata-ma in situatia de la inceput.....eu cu ce ma imbrac?????

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Leeloo21 Am vazut pozele...aratati o familie tare fericita.

perl Sarcina usoara si bb sanatos!

alexia28 Nu mai fii suparici ca il agiti si pe bb.

PrettyBaby Mai zi-ne despre voi...cum sunteti?

lucia2000 Concediul medical de sarcina si lauzie este deocamdata de 126 zile, dar trebuie ca minim 42 zile sa fie dupa nastere; cele 2 concedii (de sarcina respectiv de lauzie se pot compensa intre ele). Medicii dau acest concediu de obicei 63 zile inainte si 63 zile dupa, pt a nu exista riscul sa nu ramana cele minim 42 de dupa. Eu o sa il iau cu 84 zile inainte de dpn pt ca am sarcina cu risc (gemelara), dar pt asta imi trebuie scrisoare de recomandare de la ginecolog cu care ma prezint la medicul e familie care imi va scrie concediul medical. Deci...depinde de cum rezolvi cu medicul tau.

rox_y Intreaba-ti totusi ginecologul despre vaccinul antitetanos...inainte se dadea pe banda rulanta, dar acum nu-l mai recomanda toti medicii. Eu am uitat sa-mi intreb doctoritza la ultimul control, dar o intreb sigur data viitoare.

Nu e bine sa stai cu dureri sau contractii...ia no-spa.

alexutzzza Asa si trebuie sa fii acum...linistita.

ratusca_mica Actele pt cic le depui dupa concediul de lauzie, pt ca va trebui sa faci dovada ca ai efectuat cele 42 zile de concediu medical de maternitate. Dar poti sa pregatesti dosarul dinainte...macar in mare.

onitza Imi pare rau pt amanarea ecografiei...am patit-o si eu (pe mine m-au amanat de 2 ori pt aceeasi ecografie si m-am dus sa o fac in alta parte). Tutunaru e ginecolog, nu ecografist...nu?
Eco morfologica se face cel mai bine intre 20-24 saptamani; este suficienta 2D si se poate cu/fara 3D/4D; deci nu pierzi nimic daca se amana, ba chiar e mai bine.

cristies Ba chiar ma epuizez cu serviciul...inca trag ponoasele ca mi-am luat saptamana aia de medical...plus ca va trebui sa predau sarcinile mele de servici si trebuie sa am totul la zi. Din octombrie (sper ca cel tarziu de la jumatatea lunii) intru in prenatal si acum trebuie sa pregatesc sa las totul in regula...
Si seara sa intru de acasa pe net...nu mai sunt in stare, ieri la ora 21 dormeam si visam frumos...

Legat de nasterea la maternitatile private...eu m-am interesat de cea la care voi naste eu: Euromaterna. Aici pretzurile sunt asa: 4500ron nasterea naturala si 5000ron nasterea in apa/cezariana. In banii astia sunt incluse tot 3 zile in conditii super, anestezia, recoltarea de celule stem (dar cu kitul tau achizionat de la firma care va si stoca celulele). Daca cumva va fi nevoie de stat mai mult in spital costa 200ron/ziua in plus. Dar sunt foarte dotati si la sectia de neonatologie si au conditii bune si pt prematuri...asta am intrebat-o pe ginecoloaga mea. Asa ca...puteti veni sa nasteti la Constanta.

lorex Felicitari pt carucior!

danasor Sarcina usoara si bb sanatos! Da-ne datele tale ca sa te trecem pe prima pagina. Eu voi recolta celule stem, inca nu m-am hotarat cu ce firma, dar in maxim o luna trebuie sa ma hotarasc si sa sun.

decenuela Cu pretzurile la produsele de bb-i asa este...sunt astronomice, dar foarte rar gasesti acceptabile...si atunci trebuie sa fie super oferte. Eu am mai luat ieri 2 camasutze de corp parte peste parte (sunt de-a dreptul minuscule) cu 25 ron setul din Interex (deci nu de fitze). Deci setul pe care l-ai vazut tu in mall cu mult mai multe produse cred ca tot pe la aceleasi pretzuri se invarte.

cris_mario Sper sa se obisnuiasca Mario cu gradinitza...off...

gabriela77 Felicitari pt vestile bune de la eco!

SorinaF Nu e prea devreme pt sutiene de alaptat? Eu stiu ca cel mai mult cresc sanii in ultima luna si chiar si dupa nastere, pana la instalarea lactatiei.

bubu_bu In afara de faptul ca ingrasa ...nu vad de ce sa nu bei ...e ca si cum ai manca struguri.

25+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare burtici,

Roxy, la mine contractiile sunt uneori dureroase si uneori nedureroase (doar se intareste burtik) dar trec cu un antispasmodic. Si eu m-am speriat la inceput si mi-am sunat ginecologul dar acum nu mai imi e frica. Cu medicamente trece.

Acum 22+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Bubu_bu si eu as bea must dar aici nu am de unde. Cum a zis si Larisel, nu vad de ce ti-ar face rau. (bea si pt mine un pahar )

Acum 22+ cu bb mic

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Multumesc fetelor pentru raspuns.

Am sa vorbesc cu doctorul cand vine din concediu adica luni si poate cine stie ..imi zice si ce este bebelul, dar nu-mi fac prea mari sperante
fetele

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

larisel...si eu sper sa fie ok,dar azi m-a sunat educatoarea ca i-a fost cam rau,cand l-a pus in pat sa fac nani,a vomat putin si a zs k il doare burtica si caputul..nici nu a mancat nimic,dar in schimb nu a plans si ca prin minune i-a trecut raul cand am ajuns eu
acum sper ca maine sa fie ok,au si teatru .....

Mario Andrei 16.08.2005 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

bubu_bu , mai atata timp cat avem voie un pahar de vin pe zi (mie un dr la care am fost la o eco printre ale mele eco la Euroclinic mi-a zis chiar ca dupa 6 luni sa beau vin rosu ca face bine la sangele copilului). Eu beau usurel, dar beau vin sau bere la diverse ocazii sau chiar seara acasa la cina fara a depasi ori un pahar de vin pe zi ori o bere pe zi. Stiu ca tarie nu avem voie. deci la must inainte!

Fetele cu contractiile, nu pot sa va raspund ca si io-s in ceata. Cred ca am avut intr-o seara unele dureroase, erau asa ca la ciclu si-mi zvacnea burtica, dar in mare si io-s in ceata la exact ce si cum sunt contractiile asa ca ascult si io de la altii.

Vaaaa multumesc mult pentru raspunsurile voastre dragute, am fost placut surprinsa sa vad ca sunteti alaturi de mine si ca va bucurati ptr linistea mea.

Sorry ca nu am mai intrat deloc de vro 24 de ore dar ma muncesc acilea ca pi hotii de cai, norok ca-i munca de birou.

21+ Yannis

Mergi la inceput

Cris, imi pare tare rau ca micutul Mario e bolnavior. Un mare ca sa treaca cat mai repede.

Acum 22+ cu bb mic

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

larisel

tuturor burticilor! noi plecam la cumparaturi!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput