Mamici si burtici din Baia Mare(29)
Raspunsuri - Pagina 19
mihaelutza_c spune:
buna seara tuturor
bun venit bebesasha,cum te simti in postura de viitoare mamica?si...cum e bebe?
Adriana am sa incerc si cu cerealele de la Humana,sa vedem...k suntem tare pretentioase la mancare.Oricum eu sunt multumita chiar daca avem doar cateva feluri preferate(ne place f mult supica cu piept de pui si morcovei).Pana azi Deiuta nu manca deloc piure de cartofi,dar i-am pus putina branzica si vad ca asa i-a placut.
mai ajutati-ne si pe noi cu ceva feluri de papa,asa pt varsta noastra.
la toata lumea si o seara placuta.
bebesasha spune:
sunt agitata si nu am somn, doar e sfantul ioan ,nu?am sa va spun povestea mea,sau a noastra ,ca acum suntem 2 in barca....puiutul meu a aparut pe 14 iulie,de ziua frantei,eu fiind profesoara de franceza..
la scurt timp dupa ,la ecograf,s-a vazut ca am un fibrom care ameninta sarcina,si asta a fost un stres tip de 6 luni
apoi mi s-a depistat o problema la ficat,tgo si tgp au fost f mari,acum fac tratament cu esentiale si silimarina,dar vestea buna e ca fibromul .a stagnat si ca nu o sa ne faca probleme.acum totul e ok,mergem inainte,sa duc sarcina cat mai aproape de termen,preocuparea principala e sa crestem si sa ne facem baiat mare!
ariana2005 spune:
bine ai venit bebesasha, mai spune-ne cate ceva despre tine, daca mai ai copii, daca ai emotii pentru momentul intalnirii.., daca stii cum vei naste, daca ai pregatit camera copilulul..si tot ce vrei tu sa ne mai spui..
mely, sanatate mamei tale!..
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
mihaelutza_c spune:
bebesasha ma bucur ca acum este totul in regula.iti doresc multa sanatate ssi...sarcina usoara.
la bebe mic
ariana2005 spune:
bebesasha, sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi amandoi!..
ariana2005 spune:
mihaelutza, i-ai dat pana acum lapte de vaca?..daca da eu cred ca si grisul in lapte poti sa-i dai, numai sa ai grija nu foarte des, unii pediatrii nu-l recomanda, cel putin cand era Ariana asa micuta era un adevarat tam-tam in jurul grisului in lapte,..
bebesasha spune:
o sa nasc prin cezariana,asta e sigur!cat despre camera luiu bb ,acum ne mutam la 2 camere,deci urmeaza sa amenajam!
bebesasha spune:
EMOTII?CAT CUPRINDE!DACA VA FI SANATOS SI MAI ALES DACA VA AVEA GREUTATEA POTRIVITA CAT SA NU INTRE LA INCUBATOR!DE TOATE!