Mamici si burtici din Baia Mare(29)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaelutza_c spune:
LA MULTI ANI,Ana!

dflavia am sa incerc si eu asa,poate asa o sa ii placa;sa speram...Cu dintisorii...cum sa stam?i s-au umflat putin gingiutele in preajma sarbatorilor,am facut-o timp de 2 seri cu glicerina cu anestezic si apoi...gata,nu ne mai doare;nu au iesit nici dintisorii,ink...
Ilinca ce mai face Sophiphi?nu ne mai dai nici un semn?

la toata lumea
AdrianaSM spune:
Buna seara si de la noi!
La multi ani ANA!
Vad ca incet,incet mai intra lumea la o poveste...
Malinka, am vazut si eu pozele cu Marc tunsulici! e un scump! si ce mare e! foarte inaltut mi se pare!de fapt are cu cine semana!
Noi suntem bine, relativ, ca Estera cam tuseste, e pe tratament acum cu Eurespal...in rest tot ok, suntem in plina eruptie de canini si masele, si asta inseamna nopti mai agitate...
Estera mea tot cam putin vorbeste, tot as vrea sa-i stimulez putin vorbirea dar deocamdata nu da nici un rezultat...:(
mihaelutza, tu parca intrebai despre cereale: estera a fost si este mare fan al cerealelor Humana, in special al celor cu iaurt si capsuni (de la 8 luni).acum ca e marisoara nu prea ii mai dau cereale, incerc sa diversific cu mamaliguta, sau taietei in lapte, uneori gris...dar pana la un an si 2 luni aproape in fiecare seara manca cereale Humana cu ligurita.ca nu vroia altceva.
O seara placuta la toata lumea!
**************************************************************************************
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
AdrianaSM spune:
aaaa, am uitat...
Malinka, am vazut printre pozele tale (cele de Craciun cred) o masinuta din aceea fara baterii, de la Disney.de unde ati cumparat-o? sau a primit-o Marc cadou? de mult ma bate gandul sa-i iau Esterei asa ceva.multumesc 
mai spuneti-mi si voi ceva jocuri ca eu am cam epuizat tot ce stiam cu Estera...zilele astea cand nu iesim afara(tuseste si e fff rece) ne trec tare greu. s-a saturat si de puzzle de lemn, si de sortator de frome, si de carticele cu imagini, si de animalutele din plastic..singurele cu care se mai joaca sunt orgile cu muzica si lumini...in rest...pauza...si eu sunt in pana de idei...
**************************************************************************************
Estera (17.09.2008)
ariana2005 spune:
Adriana
ma bucur ca ai revenit...
sincer sa-ti spun eu am si uitat cu ce se juca Ariana la varsta Esterei,..dar lego ai incercat?,..bineinteles lego mare pentru varsta ei, am vazut modele super,..ce-i drept un pic cam scumpe, dar cred ca merita,..daca reuseste sa o capteze putin..

Anasa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
AdrianaSM spune:
Ariana si eu te
..cum mai sunteti voi? Ari este bine? sincer nu am incercat inca, dar m-a gandit la niste cuburi mai mari...posibil ca ar atrage-o...zilele astea in casa au fost tare grele.are momente cand se joaca cu orice, dar este cand nu vrea nici o jucarie...
o seara linistita...
Estera (17.09.2008)
mihor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Ati fost la zapada? E superb afara ![]() Carla & mami |
Daaa! Am fost cu saniuta

bebesasha spune:
salutari baimarencrelor mamici,gravidute si aspirante!!!
ma numesc ioana palko.,am 35 ani, am in burtica un bebe de 3o de saptamani,baietel,pe nume sasha. voi naste cu dr, maxin .sper sa primesc si eu un loc de onoare in lista baimarencelor cu bb si sa discutam pe numeroase teme. va pup si bine v-am gasit!
30+
melly23 spune:
heloooo lume!!!in primul rand si cu scuzele de rigoare 

ANA 

sa fi iubita, fericita si sanatoasa 

welcome bebesasha foarte fain nume!!! asteptam sa ne spui mai multe despre tine si bebe si defapt orice doresti tu sa ne spui vom fi cu urechile ciulite sau mai bine zis cu ochii in monitor ![]()
[red[ adriana[/red] despre jucarii pot zice si eu pauza, am inceput sa-i dau tot felul de la o simpla lingurita la sticle de plastic si boluri, de plastic of cource
jucariile nu prea o mai tenteaza! cat despre vorbit stai linistita ca si Amelia e o putoare fara pereche, nu vrea sa faca nik dar fiecare are ritmul lui! bafta si rabdare ![]()

despre noi nik interesant, asteptam musafiri la remi si mai fac eu plimbari pe la spital ca na...mama a fost operata de pietre( si le-am vazut, chiar au fost pietre) la rinichi! in rest toate bune si frumoase!
va pupam pe toate si va dorim un weekend grozav

Amelia primul anisor 

amellyashop...kids