Mamici si burtici din Baia Mare(29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

weekend!..in sfarsit..dupa o saptamana super grea..

sa aveti un sfarsit de saptamana frumos, cu copilasi cuminti si vreme frumoasa..

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

salutare si de la noi...ce liniste e pe-aici...

noi ne-am intors duminica de la Sovata,am avut un concediu frumos, vreme buna, am facut 6 zile de tratament in salina de la Praid,am dormit, ne-am plimbat, ne-am bucurat de aerul curat...in concluzie a fost frumos...Estera a fost cuminte,a dormit bine noaptea, mai slabut a fost cu mancarea...dar asta e...

pun poze de la Sovata si din vara de la Felix ,cu care am ramas datoare...

voi cum sunteti? cum sunt copilasii?

in alta ordine de idei vreau sa va intreb cum stau copilasii vostrii la capitolul limbaj..Estera (la 1 an si 2 luni) nu prea vorbeste in afara de tata (care e si sotul si eu) pe mine ma mai striga uneori AAAA adica Adriana, mai spune tete (caine) si uneori de de (adica da-mi)...in rest vorbeste pe limba ei dar numic descifrabil...sunt putin ingrijorata pentru ca nu de mult ne-am intalnit cu o fetita de un an si 3 luni care spunea ciao, hai,sus,bei apa...si multe altele...stiu ca fiecare copil are ritmul lui,dar as vrea sa o ajut cumva sa-si dea drumul la vorbit si nu stiu cum...:( poate ma ajutati voi...

va pup pe toate..o zi placuta sa aveti...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Salutari fetele. Imi trebuie un scaun de masina. Daca stiti pe cineva care vinde...Buget limitat :)

Mergi la inceput

Adriana, super pozele, ai o fetita tare draguta,..sa va traiasca!

cu vorbitul...ma uitam la inregistrarile de la 1 an, 1 si cateva luni,..si Ariana facea deja propozitii scurte, dar cum ai spus tu fiecare are ritmul lui si nu putem face comparatii, e ca si cu umblatul sunt unii care fac primii pasi foarte devreme, iar altii destul de tarziu, dar asta nu inseamna ca nu vor merge la fel de bine ca si ceilalti..asa ca zic eu..nu te stresa foarte tare cu asta, o sa vezi ca pe zi ce trece te va uimi cu cate un nou cuvintel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Alina (Ariana2005)
Sa ai parte de multa sanatate sa te poti bucura de familia ta!multa fericire si implinire iti doresc!

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ALINA cu intarziere sper sa ma ierti !!! sa ai parte de toata fericirea si dragostea din lume! o imbratisare de ziua ta de la baia mare

Amelia primul anisor

Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Si eu cu intarziere:"La Multi Ani!!" draga Alina/Ariana, sa rama mereu la fel de frumoasa ca acum, si-n exterior si-n interior!
Sophiphi a implinit ieri 7 luni si clar o ia pe urmele Sofiei lui Miha, inca nu e nici 5% diversificata, nu-i place nimic mai nou, numa tzitz-tzitzi-tzitzi. Chiar cand am inceput "diversiunea" ma gandeam ca vai, ce bine-a merge, ca lua cateva lingurite cu drag si spor, apoi dupa cateva zile s-a razgandit. No, ce pot face? N-o pot fortza! Important e ca inca-i prieste doar cu laptic de la ma-sa, ia bine in greutate si lungime. Desi n-are decat 7 kile, dna Veronescu a zis ca e foarte bine, ca nu toti copiii trebuie sa fie grasi; ea nu e grasa dar e bine!
In alta ordine de idei poate stiti pe cineva care doreste un marsupiu de la Chicco, rosu cu bej, nou-noutz (adica am purtat-o de 2 ori in el, dar prefer slingul, cum is io asa pitica de inaltime mi-e mai incomod cu marsupiul. Il dau asa, la un pretz mai mult simbolic, 50 de lei (in magazin e un pic peste 200).

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Alina

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

multumesc pentru cuvintele voastre frumoase..dar din pacate ziua care trebuia sa fie perfecta pentru mine, a inceput tragic, dimineata bunicul meu a murit, de batranete bineinteles, avea 89 de ani, dar asta nu m-a consolat cu nimic, intre noi era ceva foarte special, l-am iubit foarte tare,..asa ca, inca o parte din mine s-a dus,..si chiar de ziua mea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Condoleante!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput