Mamici si burtici din Baia Mare(29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

'neatza tuturor si o pentru toata lumea!!!vad ca si-a dat drumul pe aici lumea!bravo!!!

intr-adevar o petrecere super super reusita!felicitari ANA! si binenteles ca mai mergem acolo!ca doar vine iarna si pe afara parca vad ca vom iesi mai greu!asa ca ramane Pizza M

ariana draga mea nu mai merg la sala de vreo4 luni nu pentru ca nu as vrea dar am neste probleme cu spatele (spondiloza cervicala acuta cu vertebra C4-C5 franta) si mi s-a recomandat sa nu mai fac sport !foarte nasol ca vin si sarbatorile minten si pofta e mare si s-a pus si kilu pe mine !se pare ca cel de Sus vrea sa raman cam asa! va pupam si ne e dorrrrr de voi si bafta la gasirea unei sali!

va pup fetelor si o zi frumoasa va doresc!tay tay

Amelia primul anisor

Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINA_MOCANU spune:

salut fetelor! la muulti anisori celor sarbatoriti!baietelul meu se numeste bogdan doru si s-a nascut pe data de 16 octombrie.imi pare rau ca intru asa rar dar imi ocupa tot timpul.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Adriana, calatorie frumoasa si un concediu perfect..

Melly, si kilogramele sunt importante, dar sanatatea e pe primul loc

Alina, te intelegem perfect, acum nu mai ai asa de mult timp liber, dar cand o sa poti te mai asteptam cu noutati..

...apropo, voi ce ziceti de gripa asta noua?..eu am prieteni care nu-si mai duc copiii la gradi..incep sa intru in panica.

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

ariana daca e sa se intample cu gripa asta tot se intampla!deci nu te panica

Amelia primul anisor

Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

ai dreptate. melly, dar vezi tu,..riscul e mult mai ridicat in colectivitati,..ne mai ramane doar sa ne rugam ca Doamne Doamne sa ne fereasca de asa ceva..

fetelor sunt disperata, de 2 luni caut o cabana de inchiriat pentru revelion si numic,..asa ca va rog daca cunoaste-ti pe cineva care vrea sa-si inchirieze cabana, please anuntati-ma..nu vreau neaparat o zona turistica, vreau ceva rustic, conditii in limite normale si de preferat foc cu lemne..si sarac si cu pretentii..pret acceptabil

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Salutari fetelor!

Nu s-a mai scris de cateva zile pe aici. Am fost ieri la plimbare prin oras. Un aer proaspat dupa ploaie, parca era primavara nu toamna tarzie.
Am cules cu Bogdi frunze din parcul de la Mara, toate culorile toamnei si i-am facut aseara un tablou.

A fost foarte frumos la ziua lui Alex. Cand mai mergem cu copilasii acolo?

Ariana,despre gripa, nu cred ca e chiar asa de periculoase dupa cat tam tam se face. Mai speriata sunt de vaccinul impotriva ei, la cate am citit despre el. Sper sa scapam si de asta. In Baia Mare nu am auzit sa fi aparut inca. No, o sa vedem ce va mai fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Buna dimineata, fetelor...

Va doresc sa aveti parte de o saptamana frumoasa, linistita, de fapt, sa fie asa cum va doriti. Si sa se mai schimbe vremea asta sa putem iesi la plimbarici...

Ca aerul tot e de primavara, uite, cate o din partea lui Marc pentru toata lumea...si de la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Of, ce vreme nasoala, e cam greu cu piti a mea in casa, tare se plictiseste.

tuturor.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

SEARA BUNA TUTUROR!!!

o vreme nasoala intradevar! [:((] sa speram ca nu va tine mult!!!am intrat sa va pup pe toate si sa va spun ca am pus hainute noi in toate categoriile poate intereseaza pe careva cateceva!!!avetzi link-ul aiciuca

va pup pe toate si va doresc o seara placuta!!!pupici!!

Amelia primul anisor

Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Hellloooooooo gagics, unde sunteti, doar nu va plimbati prin ploaie

Am un maraici de maraici in casa, se plictiseste, ieri mi-a luat un cotor de mar din gunoi, s-a urcat pe canapea si il rontaia fericita, non stop trebuie sa fiu cu ochii pe ea ca face tot felul de nazdravanii . De mancat, numai cu scandal si cu distras atentia, mai ales masa de pranz, scuipa, maraie, urla, da din picioare. Of of mey mey

In rest suntem bine, avem 3 canini si cred ca se pregatesc sa iasa si ceva maselute, dupa starea generala pe care o are

tuturor

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput