Sezatoarea canadiana (155) *Bun venit Miss Z.!!!*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

LA MULTI ANI Nelia si bine ai venit Miss Z.

Ca tot vorbiti de copii (de care eu nu am), cred ca e important sa le explici ce si cum fac adultii de la o anumita varsta si ca e normal.
Cand vorbeam cu alti copii despre sex pe la 8/9 ani, stiam ca exista si ce si cum se intampla, in linii mari, ca vazusem caini la tara in actiune si vaca fatand, dar ziceam ca parintii mei nu fac asa ceva, ca ei sunt 'cumsecade' !!! Inca sustineam ca pe mine m-o adus barza, ca in imaginea de la cabinetul medical din cartier :)

Maica-mea nu mi-a vorbit niciodata despre asta, doar despre menstruatie, si oricum de aia stiam deja de la verisoara prietenei mele... Plutea doar un sentiment dubios cum ca sexul e... well, rusinos!!! Not good!

Gata cu amintirile din copilarie, o facut si mica mea ce-o putut :)

Altfel, Montrealul e super, chiar si cand ploua!!! O zi faina sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Bine ai venit pe lume Zoey! Simona refacere usoara si multe sanatate. Eu in situatii din astea mi se face pielea de gaina si nu mai am cuvinte...

Nelia La multi ani si tie, sa fii sanatoasa si fericita.

Ica, ma bucur de vestile bune despre soricel.Poate ne-om mai apuca sa ne vedem si noi inainte sa faca majoratul?

Ina, este un resort nou in RD cu super reviewuri dar tot pe la 3,000/pers/saptamina. Vrei sa-mi storc memoria sa-ti zic numele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Dana, merci dar...nu, nu RD...sotul meu e "jurat" ca nu mai calca acolo M-am tot uitat la Sandals, in Jamaica, in Bahamas, in Antigua, dar...reviewurile nu sunt tocmai favorabile. Cel mai misto si cu reviews mai bune e Sandals Whitehouse dar ala e inchis pentru renovari.... Ar mai fi ceva prim Mexic, nu adults resort dar care par ok. De exemplu noul Riu Palace Pacifico. Dar...nu e asa ..."special" ...cum as vrea eu...e doar...frumos
De aia am inceput sa ma gandesc la Miami si zona aia. Astept sa vad ce-mi zic fetele din State ca am pus un mesaj si la ele. Daca ai alte idei...zi-mi-le...le astept ca pe painea calda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Dana, stii tu ca asa o cheama pe miss Z ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

eu stiu cum o cheama dar nu zic (asta daca nu s-au razgindit de cind nu am mai vorbit). o las pe Simona sa ne scrie cind ajunge acasa cu familionul.

Nelia, La multi ani!!

Diana, ce familie minunata, taticul e super mindru de bebelaca si parca seamana cu el (ma dau si eu cu parerea).

Denisam, am vazut pozele, superbi copilasii.

Ktrinel, eu nu imi amintesc sa te fi vazut (in poze) cu alta culoare de par dar asta arata super. citi ani zici ca ai? 21?

Oana, sorry sa aud de masina, a noastra era cit pe ce sa fie furata de 2 ori, au stricat numai incuietorile de la usi.

Olga, unde zici ca e reteta de tort? Salivez cu gindul la el. am sa scriu si la celalalt subiect.

maru, popcornul ala are butter? ca eu fara butter nu maninc.

Ione, welcome to Montreal. cind citesc ce scrii tu ma gindesc la Ira (stie cineva ceva de ea?) ca ea era super incintata cind a ajuns la Montreal. acomodare placuta.

am mai vazut niste poze dar am uitat ale cui erau si la servici nu pot intra pe yahoo. revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Uau ce de vesti!!!!!! Simona felicitari !!!! Bine ai venit pe lume sora de Atomix!!!!!

La Multi Ani Nelia!!!!!
Diana si eu zic ca seamana cu taticul!!! Cum se poarta Victor cu ea? Am vazut ca va ajuta cu scutecele....Merci pentru stafeta sper sa aiba efect.

Pucku eu am ceva dar mai bine iti explic la telefon de care.De la CT. E cu aburi si spala bine gresia. Si planseul flotant. Dar nu face minuni pentru zone foarte murdare. Adica e bun la intretinut. Am dat si pe covoare dupa ce Marc facuse mizerie, ca-i fusese rau( mocheta, nu covor ...) si a luat mirosul ala de lapte stricat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

La ultima intilnire mi-a spus ca asta este numele ales de Radu. Acum daca s-or fi razgindit....

Ina , tocmai ce mi-am amintit de un loc extra special in Jamaica, il caut diseara si-ti mai scriu. Era un hotel direct in stinca, fiecare camera avea iesire la ocean, de fapt hotelul era construit intr-o stinca imensa.(nu stiu daca ai inteles ceva).

Mai stiu de unul 5 stele f elegant in Cuba pe insula St Clara. (u numai ptr adulti)Te intereseaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Lorelai am postat reteta la Americancele gatesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Yupii, yupii, yeii!!
Bun venit missZ! Felicitari familiei fericite. Va dorim tot ceea ce este mai bun pentru voi toti. Vai ce bine imi pare!
Simonna, sa te refaci repede si asteptam vesti si poze.
Si bineinteles, LA MULTI ANI Nelia draga! Ca sa vezi ce zi a asteptat Miss Z Iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie. Erai o inspiratie de mamica pt mine inainte sa vb, si dupa ce am vorbit sunt fara cuvinte. Pot sa trimit si eu motanul la tine sa il educi gospodareste asa? Ca la mine isi face de cap
Ca sa vedeti ce viteza am, am vazut eu ceva zvonuri dis dimineata despre Simonna, apoi am mai tras un puiut de somn, convorbit cu Lorelai, si cand colo veste era publicata
Tre sa imi schimb vitezele.
Lorelai Ai curaj sa te uiti la reteta aia?:))
Mqqm Te tin la curent
Olga, ia vin mataluta in vizita la mine. De depresii iti arde? Bag seama ca e cuminte boieroaica de ai timp sa te gandesti la voi
Sau prea obraznica de te baga in depresii?
depresata!
ktrinel daca mai faceai unu nu mai plangeai de emotii acusiIo cred ca ati uitat cum e cu noptile dormite pe sponci (Glumesc desigur)
Al meu pisoi la 4 dimineata se ridica in fund acusi sa isi ceara drepturile. Mai am vreo sapt doua si imi arunca in cap cu vreo jucarie ceva sa ii dau papa Sa mai zic cum isi tacane suzeta ceia prin pat (ca o gaseste oriunde)? Si mai am din astea pe post de AC
Ina, zicea Miere ca sunt niste fete pe acolo;) Asa ca eu am decis sa stau departe de Miami:))
Hai sa fug sa fac papa.
Vai ce bine ca a aparut miss Z
Cine e la rand?

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Eii, ce-am scapat daca nu am internet la job; BUN VENIT FATA FRUMOASA DE SIMONNA SI SOTZ SI SORA DE ATOMIX, sa fii sanatoasa si fericita!!!!!

Stiti careva ceva detalii, sper ca nu s-a chinuit Simonna si acum papa Miss Z.

Diana tu ce mai spui, cum sunteti?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput