Sezatoarea canadiana (155) *Bun venit Miss Z.!!!*
Raspunsuri - Pagina 6
nelia spune:
Iuhuuu! Miss Z. s-a nascut de ziua mea!
Felicitari mamico, sa te refaci repede si sa ajungeti cu bine acasa. Bine ai veni, domnisoara Z., frumoasa stii ca esti, desteapta de asemenea, sanatoasa sa fii si sa ai parte de o viata frumoasa! Felicitari si baietilor din familie, taticului si fratiorului mai mare! Sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti grija unii de altii.
Multumesc mult pentru urarile de ziua mea!
Donia, sa stii ca desi nu am fost educata deschis din punctul asta de vedere de parintii mei, eu sint foarte deschisa din acest punct de vedere... dar chestia aia cu explicatul momentului X mi se pare tare greu cind o faci cu un copil de 8 ani (ea a intrebat de la 5!), care, intimplator e si fata si mai e si a ta!
Da, e buna ideea, m-am gindit si eu la ea, dar Agata va ajunge in citeva secunde la intrebarea da' tu si tata... la fel!?! Oricum, acum sint pregatita, decit sa afle de la altii sau sa-si lase imaginatia ei bogata sa faca scenarii... mai bine ii explic eu simplu si gata. Astept din nou intrebarea, sper sa apara peste citeva luni, mai incolo... Multumesc la toate de raspunsuri!
Ica 1975 spune:
Felicitari Simona!!! Bun venit pe lume miss Z !!!
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
Denisam spune:
Felicitari Simona!!!! Welcome miss Z!
Refacere rapida ,mult laptic si o printesa mincacioasa!
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
maru spune:
Felicitari Simonna!
Bine ai venit Miss Z! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!
Felicitari lui Atomix si taticului fericit!
Ceva amanunte dupa cums e simte Simonna?
popcornu ala in punga rosie, ala e preferatu meu si are parca la 440 de kalorii?
nu mai retin, am sa ma uit pe punga diseara.
Olga, stii ca nici cand ajung in Toronto nu e lumina deplina? la 7.30?
CriPOD spune:
Simona, felicitari draga mea pentru noua membra a familiei, ma gandesc cu drag cum o dragaliti la ora asta din gesturi si priviri pe scumpa mica si cat de fericiti sunteti... Acum am ramas doar eu cu curiozitatea, abia astept sa mi-o satisfac, macar c-o poza.
Sa aiba o viata lunga si implinita, refacere rapida mamicii, acomodare usoara intregii familii in noua formula. Sa va lumineze viata in fiecare clipa, la fel ca fratele ei. Atomix, esti big brother de-acum, so cool! Felicitari taticului! Abia astept impresii. La multi ani, miss Z!
Nelia, la multi ani sanatosi si fericiti!
maru, la nivel general uite colo-sha in mesajul Roxanei, zice ca "toata lumea e bine".
Ktrinel spune:
BINE AI VENIT MISS Z. !!!! FELICITARI SIMONNA!!!
si iar bocesc..a doua sapt..de emotie bineinteles .
Magdone spune:
Felicitari Simona!! sa va traiasca micuta printesa si sa creasca mare si norocoasa! Refacere usoara si asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Nelia, La multi ani fericiti inainte cu multe bucurii!
Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
OlgaTarziu spune:
Hai ca vad ca azi am logoree.
Si sunt intr-o pasa super proasta!!!!!!!!! Ati ascultat vreodata cantareata asta inuita?
DEja vad intinderile nesfarsite si albe. Devin poetica fara sa vreau dar asa ma simt...Ratacind prin zapezi imense, racita pana in mijlocul sufletului. Mi-e dor de casa, de tineretzea mea, mi-e dor de noi.
inacanada2005 spune:
Muuuuuuuuuuulte felicitari, Simona!!!! Sa-ti traiasca micuta si...de-abia astept si eu...numeleeeee
Pucku, eu am mopul asta cu aburi:
http://www.canadiantire.ca/AST/browse/3/HouseHome/3/CleaningToolsVacuums/MopsBuckets/PRD~0436353P/Shark%2BSteam%2BPocket%2BMop.jsp
Il am cam de o luna, l-am folosit de cateva ori. Imi place ca e foarte usor si ca nu trebuie sa mai bag mana in apa sa spal/storc carpa aia. Swiffer am si din ala...nu prea mi-a placut ca lasa dungi (in opinia mea)si , dupa o vreme s-au infundat canalele alea prin care iese solutia. Asta nu lasa in urma dungi, iar apa/abur lasa atat cat vrei tu, cat apesi pe el.L-am luat de la Canadian Tire, au avut o oferta (20$ off)
Nelia, La multi, multi ani! iti doresc sa ti se implineasca TOT ...ce-ti doresti tu...
Eu caut o vacanta...nici nu stiu unde, in sud, oricum, pentru inceputul lui decembrie ( implinim 20 de ani de la casatorie...)Si vreau sa fie undeva unde e cald, dar unde e super frumos si super elegant si...si...adica ceva fff special, dar care...sa nu ma "decaveze" complet la buzunare, ca asa, am gasit la Sandals, dar ce-mi place mie acolo...se duce peste 6000$ pentru o saptamana.... Plus ca, reviews nu sunt chiar pe masura asteptarilor... Ma gandeam la Miami dar habar nu am ce e pe acolo....Ma duc la Americance, poate ma "lumineaza" ele...
Pup toate fetele