Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(196)
Raspunsuri - Pagina 8
ellis spune:
ADELA - nici A nu stie/stia sa impinga, sa reactioneze, sa-si exprime posesia asupra unei jucarii, dar acum, de la gradi, le face pe toate; si eu am zis educatoarelor la inceput ca ea e mai 'buna' si sa aiba grija sa nu sufere din cauza asta; crede-ma ca si eu m-am gandit in primul rand la sufletelul ei inainte de a face un pas inainte. Te pup! m-a facut sa plang tocmai faptul ca as fi vrut sa fiu langa ea muuult mai mult timp decat am reusit sa o fac.
eu am venit de la BE, e mult mai aglomerat decat ma asteptam, DAR, in toata aglomeratia am auzit un balon care s-a spart asa tare si un copil a inceput sa tipe, ma uit, era TOTI(SOFIA)! iar langa mine, deja, era MARIA. Ambele insotite de doua mamici dragute, am avut senzatia ca ne cunoastem de o mie de ani; va pupicesc pe toate, imi pare rau ca nu a venit si A, dar ea a dormit pana la 17.15, cand eu deja ajunsesem acasa. Eu ziceam ca a mea e inalta, ei, sa le vedeti pe Maria si Toti ca sunt si inalte si dezvoltate si vorbarete de parca ar avea 3 ani...si amandoua mi-au fost modele la probarea unei perechi de ghetute...am luat pt Alessia nr 22 pan la urma, si i-au venit, v-am zis eu, ea are labuta slaba![]()

i-am luat Alessiei o gramada de chestii, cea mai fericita sunt de aparatoarea de sampon...URAAA!, putem face baie deseara!
mihuta spune:
Vai de capul meu ! Am uitat complet de aparatoarea de sampon! Ce-o sa-mi auda maine urechile cand o sa o spal la cap ! Bine macar ca e mare fan feon (pe cat de tare il ura cand era mica ), se aseaza in fata oglinzii cu un maimutoi in mana si isi admira pletele in vant...
Azi a fost o zi foarte frumoasa, de mamici si copii, mai o barfa, mai un iaurt, Sophia si Maria s-a comportat ca doua vechi prietene, au deja glumitele lor, ne-am inalnit cu o Ellis radioasa, cu Cristina mama de Raducu (ce tarcoale i-au dat fetele noastre) si cu Felicia si micuta printesa Lorena.
Ellis, eu cred ca trebuie sa stabiliti o strategie cu Miss, sa o preia pe Alessia de la usa si sa ii propuna ceva foarte interesant de facut, astfel incat sa fie preocupata de ce va face si sa va spuna voua un "pa" din mers.
Vasari spune:
Helau!
Vad ca numai impresii de la baby expo. :))
Eu sunt terminata, M a picat devreme azi, vad ca Mihuta a ajuns cu bine acasa.:P Mihuta, Ellis, ati fost tare elegante si frumoase azi !
Si da, M si Sophie s-au pupat si s-au imbratisat azi cu foc, au ras, s-au amuzat des, au si mancat, ceea ce e numai de bine. Am fost fara tati si data viitoare vreau la fel, am stat toata ziua pe desenat si jucat, fara nicio graba, nici nu am vazut ce se vindea. Nu am luat decat 2 pisicute pe care nu le-a mai lasat Maria din mana si o pereche de dresuri. Ellis, ma bucur ca i-au fost bune Alessiei ghetutele, ai fost curajoasa.
Noi am stat mult si afara la joaca, la tobogan, in doua ture, de dim si dupa-masa. Cristina, dupa ce am intrat la BE Maria a inceput sa intrebe de Radu si Lorena. Imi pare rau ca nu le-am prins in poza pe fete alergandu-l pe Radu, sa ne certe putin Adra.![]()
Ellis, Lavi, cu gradi si eu zic la fel, daca reusiti sa vorbiti cu educatoarele sa le atraga imediat intr-o activitate o sa va spuna pa usor. Asta a functionat f bine la noi, in scurta noastra experienta...
Azi, pe drumul spre baby expo, o masina a vrut sa se bage in fata noastra, dar abia simtit, iar Bogdan a schitat gestul de a apasa pe claxon, cand cel din fata ne-a vazut si nu a mai fost nevoie. Nu am scos niciunul nici un sunet, nu am avut gesturi bruste, cand o auzim pe Maria foarte clar din spate: Ai grija, Bogdan !
Mai, stiu, comunicam fara cuvinte foarte bine, simt orice, dar ea ne-a socat putin azi, mai ales ca a reactionat instantaneu.
Brrr...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Ank83 spune:

Intru si eu macar sa salut
.Nu prea am nimic de spus ...doar daca vreti sa ma plang putin 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
ellis spune:
MIHAELA - daca mai ajungi la BE, aparatorile de sampon sunt la primul stand din stanga, dar e de preferat dimineata, ca ai vazut ca ieri deja le terminasera si au adus altele mai apoi , cat timp ma fluturam eu pe acolo. 24 ron 
de preluat copilul, exact asta am vorbit ieri cu miss, azi o va lua ea din usa, nu mai intram noi...incercam si asta! desi la inceputuri exact asta a mers, imediat, apoi, nu a mai vrut sa plecam...
ALINA - multumesc.este grozava, Maria! 
VALI, ANCA - voi nu ati mai ajuns la BE?
ANK-ule - e tarziu acum pentru a te plange?? hai, ca eu te astept; te pup.
sa aveti o zi frumoasa!
ANCAD, ADINA, nu ati scris ieri, ce faceti????
pussi spune:
salutiiiiiiii
noi iar n-am dormit ieri la pranz, Eni. Aseara le-am culcat la 20:30 si le-am trezit eu azi dimineata la 8:30....ma sperie ideea ca nu mai dorm la pranz.
ce fain ca voi sunteti la capitolul cumparaturi cu BE.
ankule poti sa te plangi linistita....
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
catus76_ro spune:
Salutare mamici!
Eu scriu mai rar dar va citesc destul de des, nu zilnic...recunosc
. Am fost si eu luni la dr ginecolog cu analizele de la dr de fam, toate bune si frumoase dar de acum iau si fier si vitamine( Elevit). La eco bebe s-a dovedit mai mare decat il stiam initial
, era de 13 sapt si 5 zile ( eu credeam 12 si cateva zile) si era f relaxat, cu o manuta in sus si dadea de zor din picioruse(avea 7,6 cm). Saptamana viitoare va trebui sa merg la TT, la recomandarea dr (am 33 ani si ceva).
Zilele astea m-am confruntat cu o raceala nemernica, cu dureri de cap, gat, dinti si greturi f aiurea. Am luat Oslococcinum si mi-a trecut. In acelasi timp, cat am stat acasa fara copil (e de duminica la mama) mi s-a parut o eternitate.Casa si curtea par pustii fara prezenta lui
....dar azi mergem sa-l luam pt sfarsitul de saptamana. Oricum el e in elementul lui acolo si se simte f bine cu bunicii, vb zilnic la telefon.
De la 1 oct voi reincepe munca, chiar daca nu s-a terminat concediul de crestere si ingrijire copil
...dar de...trebuie ca altfel mergeam la sfarsit de decembrie cu burta mare pt f putin timp...ca nasc in martie![]()
Multi pupici la toate si la toti copii
![]()
GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de viitor prunc pretios de mar-apr!
Victo spune:
ellis, cum a fost despartirea astazi?
S a racit un picut, ii curge nasul (ceea ce e mai bine decat sa fie infundat si sa nu curga) si tuseste cd doarme. acum sa vedem dc il punem pe picioare pana luni, altfel nu stiu cum vom face cu serviciile.:(
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
ellis spune:
GINA - sa dea Domnul sa iti fie bine si sa mearga sarcina usurel pana la termen..si nasterea la fel!
PUSSI - si pe mine m-ar cam speria daca nu ar dormi mandra ziua, dar pan la urma nu-i bai daca dorm seara devreme si sunt linistite.
VICTo - ca mama rea ce sunt am deschis usa, a venit Miss, a luat-o pe ea cu tot cu catelul berto al Alessiei care vroia sa vada si el gradinita
, cand i-am zis 'pa', a inceput sa tipe, a luat-o Miss in brate si au intrat in alta camera, de acolo nu s-a mai auzit fata si nici nu a venit dupa mine la usa. vedem acum, la pranz, daca ne cearta. grea meseria asta...
in primele 2 sapt de gradi A era mai mereu cu mucisori...ii dau acum propolis si cavit jr imun si vad ca ii merge bine.
adelamaria spune:
Buna!
Eu incerc azi sa ajung la BE. Maine dimineata plecam din Bucuresti asa ca...Adra, pe mine ma intrebai de raceala? Ilana a fost bolnavioara acum cateva saptamani, da' eu nu-s convinsa ca a fost raceala. Virus a fost sigur, da' n-a avut niciun simptom de raceala. Azi-dimineata a cam stranutat...sper ca totusi n-o sa ia nimic grav...Eva e racita sa inteleg? Pupam fetita si imbratisam mamica!
Pussi, te inteleg cu somnul de pranz...Si eu as intra in panica daca n-ar vrea sa doarma...Tu mai joci si la dublu
...Cred ca totusi e important sa nu le fortezi in perioada asta; poate totusi revin la sentimente mai bune singurele...
Vasari, super tare faza cu masina! Cred ca nici n-avem noi idee de cat de multe inteleg si simt copiii...Eu chiar cred ca inca din burtica exista o forma de comunicare aparte...Iar mai apoi, cu siguranta mama si copilul n-au nevoie de cuvinte ca sa se simta! (Despre tatici nu ma pronunt, desi sunt convinsa ca au si ei "secretele" lor
)