Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(196)
Raspunsuri - Pagina 21
popbianca spune:
ancadragoman..da stiu ca e putin...seara ii pun 150...dimineata la 6, 180...(si se poate sa nu-l bea tot)la amiaz mai cere laptic si bea cam 100...bea lapte si de vaca si aptamil ...apetitul esta acelasi pt. amandoua tipurile...
bb,si nu ai cerut despagubiri sau reducere din pret..?
medicul ortoped la care ai fost cu Yasmi e exclusiv de copii...daca nu ...as dori si eu un nr. de tel, o adresa..ceva(daca nu e f mare deranjul...merci)
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
bb_yasmi spune:
bianca nu ai mess sa vb acolo detalii??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
popbianca spune:
nu am ...da-mi nr. de tel. al tau ca te sun
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
bb...am nr. tau...! te sun imediat...
ellis spune:
buna!
A s-a adaptat la programul lung, se bucura cand venim sa o luam, dar nu mai plange, insa tot maraie dimineata.
Azi nu am dus-o pt ca ieri s-a umplut de muci, azi noapte nu cred ca am dormit 1-2 ore, ea a sforait/fornait/inecat...am tot curata-o, a plans...vai de noi...
sotul e plecat cu treburi din localitate(cred ca asta a si contribuit la starea mea proasta)...iar toate relele se intampla cand nu e el acasa...a venit la noi bunica mea...chipurile sa ma ajute...insa e clar depasita de situatie...de fapt nu prea ma poate ajuta cu nimic...asa ca mai am grija de inca o persoana in plus...ce sa zic...pt ca aveam treaba la birou, am lasat-o azi pe A acasa cu mamaia...insa am trimis-o si pe sora-mea sa stea cu ea(noroc ca e ea in concediu, altfel nu stiu ce as fi facut);
am inceput si noi de azi schema de imunizare cu broncho-vaxom+ vitamC+polen+ 1 osccillo/sapt...sper sa o ajute asta, azi noapte la ora 1 credeam ca ajungem la spital;
am vb cu dr ieri care imi sp[usese ca e de groaza ce e la spital la ei de viroze si enterocolite...
offf, VICTO - uite asa am fost si noi si acum s-a complicat treaba...
eu am inceput nurofen/panadol, iar acum mi-a zis sora-mea ca poate sa respire...de dimineata lua 2 gurite de lapte, apoi se oprea sa traga aer pe gura...si tot asa...mititica...1/2 de ora a baut lapticul...
incearca sa aiba ceva in burtica inainte de siropele...
ANK - daca acel contract era inainte de a-ti deschide carnet de munca si era singurul job la acel moment, da, trebuie trecut in cartea de munca; asta se face de obicei, de angajatorul care ti-a deschis cartea de munca, sau de orice alt angajator ulterior, pe baza unei adeverinte de la primul loc de munca.
Victo spune:
azi m-a anuntat o mamica ca se gandesc cei de la cresa sa desfiinteze grupa mica, sa ii duca la grupa mai marisoara, de 2-3 ani, pe motiv ca si la noi si la ei sunt inscrisi cate 7 copii, din care vin cate 3-4 din motive de imbolnaviri. asta insemna pt noi schimbarea educatoarelor, ceea ce nu stiu cat e de ok dupa sa zicem 3 sapt de cresa( desi efectiv, la zilele merse sunt doar 2) nici nu stiu ce naiba sa fac.
ellis, am si din ala in casa :)dar nu prea deschide gura s aii dau.
eu zic ac e mai bine la voi, ca ii curg mucii. si la noi la racelile de mai d emult ii curgea mult nasul si nu iidadeam mare lcuru ca si medicament, numa tot aspiram. dar acum stau mucii aia ticalosi acolo si nu ies, uratii :(
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
roxxy, cum te descurci cu puiutii?
alina, cum a fost prima zi de gradi?
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
salutare!
pupam copilasii bolnaviori...stefanut, alessia...off, mama lor de boli...stiu ce nasol ma simt eu cand sunt racita si infundata, darmite ei, saracutii....
sanatate multa, multa...
lavi, iti inteleg supararea cu astia cu mobila, si eu am avut show cu indivizii cand ne-au adus mobila si s-au pus pe montat...in fine, nu vreau sa-mi amintesc... oricum, ceva pozici ne pui si noua?![]()
ankule, si eu stiu ca daca ai avut contract si inscris la ITM e clar ca tre inscris si in CM.
bianca, cum mai esti? cum te simti?
o zi frumoasa tuturor!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Mai avem pozici aici http://family.webshots.com/photo/2739785020101626593ShApQQ
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!