Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(196)
Raspunsuri - Pagina 20
ancadragoman spune:
Intr-adevar nu am citit din urma si imi pare rau daca te-am suparat ,in niciun caz nu mi-am imaginat ca l-ai tinut asa ca asa aveai tu chef.Am spus ce am spus pentru ca eu in locul tau imediat ce vedeam ca nu isi revine treceam pe panadol alternativ cu nurofen la 4 ore.Scuze inca odata daca te-am deranjat
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
popbianca spune:
buna !
mai fetele..nu v-a umflati p-aci...![]()
Ana mea azi s-a jucat cu papusa de-adevaratelea...adica de cand am scos-o in curte a plimbat-o cu caruciorul..apoi o ridica din carucior si-mi zicea mie ca "pinga=plange"...eu ii ziceam s-o aseze inapoi , s-o plimbe ca se linisteste..ea o aseza deasupra caruciorului si o zgaltaia spunandu-mi mie ca "nu va= nu vrea" bebe in carucior...apoi am iesit pe strada unde a dus-o vitezaaa pe trotuar , a imbiat-o cu niste prune de pe jos si cand ne-am apropiat de casa a inceput sa-mi zica ca Ana "chimba=schimba" bebe ..ca a facut kk si pute...asa ca ajungand in casa a trebuit sa o ajut sa dezbrace papusa si sa-i punem "pempes" si sa o stergem cu " umi=servetel umed"si s-a si impacientat ca nu a gasit umi la locul lor in sertar...ca tot auzeam pe la voi..ca pun copilele papusile sa se pupe , ca le plimba...acum vad ca stie si a mea!![]()
bb..shopingggggg!fain...sincer nu ma simt in largul meu..aseara m-a cam durut burta....incerc sa nu ma panichez..sa se faca odata vineri...
ancadragoman...excelent la voi..frumoasa foc micuta ta..dar nici tu nu esti mai prejos!
la fel ca Adinag.."La Multi Ani" 

cu intarziere..ea macar a avut o scuza ..eu ..ce sa mai zic ..asa mai "distrata"
victo..naspaaa pe la voi...poate tre sa incerci si cu un sirop de tuse...
andrabell , adinag...salutari!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Ank83 spune:
Dragele mele am si eu niste intrebari mai off topic
.Poate ma poate ajuta cineva.
Un contract de munca este neaparat sa fie consemnat in cartea de munca.Intreb asta pentru ca inainte de a mi se face carte de munca am lucrat pe perioada determinata .Am avut contract individual de munca parafat de cei de la ITM.Dar nu e trecut in cartea de munca care mi s-a facut abea la urmatorul job.Intreb asta ca imi tot strang actele pt emigrare canada si nu vreau sa am probleme pe acolo.
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Victo spune:
anca, nu-i nimic..numa chiar eram suparata la ora aia. si probabil tu nu citisesi ca eram in dubii, unu imi zice vineri ca e de antibiotic, altu imi zice duminica, stai cucoana linistita, nurofen 3 zile (intr-adevar ii dadusem numa 2, pt ca duminica a refuzat sa manance si nu i-am dat pe burta goala) si in rest ser fiziologic..si uite miercuri e mai rau decat duminica..
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
anka eu nu stiu ce sa iti raspund...![]()
iasmi doarme prima noapte in patul cel nou....fara nici o aparatoare! sper sa nu avem surprize neplacute...
ca am avut destule de la astia cu mobila....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
pussi spune:
ankule, eu stiu ca da! se trece in Carte...
bb mare figura Iasmi![]()
Vasari bafata azi la gradi
Noi suntem bine! Nu avem nouatati, doar Eni care incarca sa-si scoata somnul de la pranz!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
popbianca spune:
buna dimineata!
pt. toata lumea! ...de la arad !
Ana si-a baut lapticul pe jumate azi la 6(100ml)si pana la 7,30..nu a mai reusit sa adoarma....ma striga..mama, pisu fac(am pus-o de 2 ori pe olita si nimic)..mama, oaticu(lapticul)beu...cate 2 inghitituri de fiecare data....apoi i-am pus cateva picaturi de sab simplex pe suzeta si a adormit in sfarsit...
buna dimineata , pussi!
ank83..nu stiu nimic in domeniul asta![]()
bb si pe mine ma bate gandul acum sa-i dau jos zabrelele de la patut..ca daca imi creste burta cine o mai poate ridica peste ele....Yasmi nu se dezminte si cred ca a dormit ok,asa-i? sa ne spui...da'ce a fost cu mobila?
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
bb_yasmi spune:
neata
am dus buburuza la gradi si ma apuc de curatenie!
iasmi a dormit neintoarsa aseara.. inainte sa adoarma tot imi spunea: "mina nani patutz fitza mae" ,,,,,asa mandra eeee.....

totusi tre sa cumpar o aparatoare ca mie frica sa nu cada!
nesimtzitzi aia cu mobila: dupa ce ca m au tinut 5 saptamani!!!!!! pt o comanda de un pat si dulap de copil desi termenul era de 3 sapt, mi-au adus dulapul alta dimensiune decat ce am dat comanda si alta confingurare a spatiului din dulap....
..patul nu a iesit exact cum le-am spus...si...colac peste pupaza nu mi-au pus nici bara de siguranta de la pat care era pe desen....

mamaaaa lorrrr.......
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
ancadragoman spune:
Neata
Paula te intelg f bine si te cred ca nu sti ce sa ii mai faci.Sanatate la micut.Azi cum e?
Anco eu stiu ca se trece in CM.
Adina,Bianca va multumesc pentru urari,bune si tarziu![]()
Bianca dar bea f putin laptic aia mica dimineata.ce lapte ii dai?
O zi buna fetelor
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Victo spune:
neata.
am avut o noapte grea. de pe la 12 pana pe la 3 jumate tot a tusit Stefan :(..apoi vreo juma de ora n-a mai tusit, si m-am speriat :) asa ca m-am dus sa vad ce face..dormea linistit, cu degetelul in gurita. nu suiera, nu haraie...nu stiu ce e cu tusea asta nicicum.
pe la 5 am adormit si eu un pic.
dim s-a trezit, incep parca, slava Domnului sa curga mucii, sper sa o tina tot asa, sa nu mai ramana in gat.
azi i-am facut lui tata-su programul medicamnetos, deocamdata ii dau panadol si eurespal, si vybrocil ci uleiuri esentiale (pe batista)la culcare.sa vedem dc la noapte e mai bine.sper sa nu ajungem iar la antibiotic.
febra nu are.
am facut si ceai de ceapa cu nuci, azi terminam si cura a 4a de imunogrip. nu il mai duc la cresa deocamdata.sper ca luni sa fie ok.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)