Proba hainelor
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alizee/Alizee.jpg)
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue eyes Hainele noi se spala si pentru a indeparta reziduurile chimice. |
Intocmai.
![](icon_smile.gif)
allinta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dulcetica spune:
Adica daca luati un sacou il dati intii la curatat?
Chiar daca nu probati sutienul ,nu inseamna ca nu l-ar fi probat cineva anterior!Nici eu nu spal nimic abia cumparat si desi imi induceti starea de alerta,mi-e prea lene.Lui Rares i le spalam,dar cind era bebelus.
Mie mi se face greata gindindu-ma ca cineva atinge tacimurile,ca pune mina pe friptura,ca poate n-a spalat bine cartofii,ca atinge rosiile din salata,ca poate gusta,etc,etc.Adio mincat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rall/rall.jpg)
rall spune:
citat din mesajul lui blue eyes Hainele noi se spala si pentru a indeparta reziduurile chimice. |
Da, am vazut si eu la House (serialu') un pusti care a suferit o intoxicare cu substantele ce colorau blugii pe care ii purta
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eleni/Eleni.jpg)
Eleni spune:
Eu sunt intre...
Nu-mi spal hainele care nu intra in contact direct cu pielea. Un sacou de exemplu il aburesc usor ca sa nu ii distrug forma (caci e exclus sa speli un sacou la masina si sa mai speri sa stea ca inainte).
Camasile, bluzele in contact direct cu pielea, hainele copilului toate le spal. Desi mi s-a intamplat sa distrug asa haine pe care nu apucasem sa le port si a caror eticheta nu o citisem cu atentie.
Dar nu din cauza paduchilor sau a imputitelor care au probat haina inaintea mea, o fac si pentru ca am lucrat pentru un client care avea o fabrica de confectii. Si am vazut cum erau tarate pe jos materialele (balotii) din care se taiau modelele, cum zaceau in depozit cu saptamanile pana se apuca cineva de lucru cu ele, prin cate maini au trecut pana ajung in raft (si notiunea de igiena in fabricile astea nu e tocmai familiara).
In general evit sa dau in paranoia si sunt pozitiva. Evit sa ma gandesc la ce mi s-ar putea intampla cand vecinul din metrou stranuta fara sa puna o batista la gura. Fug de scenarita caci mi-as distruge probabil ultima farama de seninatate cu care abordez viata.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alizee/Alizee.jpg)
Alizee spune:
citat din mesajul lui Eleni Nu-mi spal hainele care nu intra in contact direct cu pielea. Un sacou de exemplu il aburesc usor ca sa nu ii distrug forma (caci e exclus sa speli un sacou la masina si sa mai speri sa stea ca inainte). Camasile, bluzele in contact direct cu pielea, hainele copilului toate le spal. |
Asa procedez si eu.
![](icon_smile.gif)
allinta
gaba-rema spune:
ia te uita... mi se pare curios ca altii se tem de boli luate la probat.
eu am o problema cu probatul lenjeriei intime... aia n-o înteleg. nu pot proba la magazin sutiene.
dar daca e sa iei boli, mai repede le iei atingând bara din metrou / autobuz... si-apoi atingându-ti obrazul, sau narile, sau gura...
si nu, nu ma mai gândesc ca bucatarul avea mâna murdara când mi-a facut omleta, caci stiu ca e foarte posibil sa nu fie aseptizat pe mâini :)
sau ca femeia de serviciu de la pensiune nu era aseptizata când mi-a curata colacul de WC si cabina de dus...
sunt lucruri mult mai grave pe lume decât maruntisurile astea...
ileana spune:
citat din mesajul lui makydenis Off topic: ati vazut vreodata persoane care se tin de bara de autobuz cu servetel? Eu da!!! Apai asta paranoia!!! |
EU AM VAZUT COPIL ( DE 5 ANI) care i-a ridicat, de jos de pe asfalt, copilului meu ( 1 an jumate) , jucaria cu servetelul....
A cui e paranoia? A copilului sau a mamei?
AnaMariaVV spune:
citat din mesajul lui ladyJ Voi v-ati intrebat vreodata cine a probat haina inaintea voastra cand sunteti intr-un magazin? Ma refer mai ales la pantaloni, bluze..camasi.. Eram saptamana trecuta la cumparaturi, cautam pantaloni...si vad iesind din cabina de proba o domnisoara care mirosea de-ti muta nasul ![]() Imaginatia mea a luat-o razna... A fost pentru prima oara cand m-am intrebat la modul cel mai serios cat este de igienic sa probez haine care vin direct pe piele, in magazine, inalte de a le spala. Si descopar ca eu chiar am o problema cu asta ![]() Voi ce spuneti, cum procedati? Exista vreun pericol..oridecare, de a lua ceva de pe hainele din cabina de proba? Mai ales de pe pantaloni..brrrr... |
Cate haine ai probat pana acum? Cate boli ai luat?
Fa un calcul statistic si vei vedea exact probabilitatea de a lua ceva!
Tu nu iti iei niciodata haine cand esti, de exemplu, racita?
Mami de Vladi si Viki
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilib72/lilib72.jpg)
lilib72 spune:
citat din mesajul lui ladyJ Voi v-ati intrebat vreodata cine a probat haina inaintea voastra cand sunteti intr-un magazin? Ma refer mai ales la pantaloni, bluze..camasi.. Eram saptamana trecuta la cumparaturi, cautam pantaloni...si vad iesind din cabina de proba o domnisoara care mirosea de-ti muta nasul ![]() Imaginatia mea a luat-o razna... A fost pentru prima oara cand m-am intrebat la modul cel mai serios cat este de igienic sa probez haine care vin direct pe piele, in magazine, inalte de a le spala. Si descopar ca eu chiar am o problema cu asta ![]() Voi ce spuneti, cum procedati? Exista vreun pericol..oridecare, de a lua ceva de pe hainele din cabina de proba? Mai ales de pe pantaloni..brrrr... |
Daca ai o problema cu chestia asta, tu personal, cum te vei proteja de acum inainte? lumineaza-ne si pe noi.
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lilib72
Daca ai o problema cu chestia asta, tu personal, cum te vei proteja de acum inainte? lumineaza-ne si pe noi. |
In numele cui vorbesti de spui ´´noi´´? S-a ales macar prin vot democratic?
Ai si tu o problema sau macar ti-ai pus vreodata asa, la misto intrebarea legata de igiena probarii? Daca nu, cum intuiesc, de ce sa te luminez? Probeaza linistita .