Vreau sa slabesc (nesanatos si repede)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anda Panda

salut. imi dau cu parerea. eu am capatat 30 de kilograme dupa sarcina, de doua ori chiar, caci am cei mai frumosi doi copii din lume.
de fiecare data am scapat de toate kilogramele in plus cu dieta montignac, pe care am tinut-o cu sfintenie, mai ales dupa 1a nastere.
cele 30 de kg le-am pierdut in 10 luni.
sotul nu venea seara tirziu acasa, venea cam la 3 saptamini citeva zile. singurul avantaj pe care il aveam era ca strada mea era asfaltata si am masina si ma pot misca.
per total vointa exista, insa vrei sa pierzi 30 de kilograme peste noapte (vorba vine...), greutate care ai dobindit-o in 9 luni.
"nesanatos" este sa sari peste mese, sa fumezi un pachet de tigari pe zi si sa bei 10 cafele. slabesti garantat
eu nefiind implicata sentimental pot sa spun ca vad cu alti ochi situatia ta. in afara de problema cu dieta, mai e si micutul print care are o gurita cit mare cit o zi de post. vezi daca gasesti ceva leacuri pentru micutz (compresii.... aici spre ex este un medicament homeopat de la fabrica BOIRON pentru colici. din cele "100 de medicamente" care se gasesc pe piata pt colici, asta s-a dovedit a functiona la ambii copii.) http://boiron.ca/en/products/children/cocyntal/ pt copii de la o luna in sus. cred ca tu l-ai gasi acolo la farmaciile naturiste.....
ai multe asteptari de la tine, prea multe pt cit de ocupata esti !!!!
sanatate multa,
tot o bucuresteanca....

www.dropshots.com/panda" target="_blank">POZE + FILMULETE

Imi amintesc cand ai tinut monti prima data, aveai o vointa de fier, ne motivai pe toate
stiu ca te pregateai pt vacanta, am si vazut pozele din Rep.Dominicana, aveai 55 kg, aratai superbbb!!
Felicitari pt copii, nu am stiut de al doilea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Asta e un subiect vechi de doi ani, pe cine mai sfatuiti voi aici?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

raza de soare. intr-adevar ai raspuns autoarei topicului. ai slabit nesanatos. oricum felicitari. mai scrie-ne dupa 6 luni sa vedem cum ai evoluat.

Multumesc!

Crede-ma, nu ma interesa absolut deloc cat de sanatos era sau cate "droguri" inghiteam cu Super Slim (s-a facut o antireclama ca ar contine droguri)...putea sa fie...orice, important e ca si-a facut efectul!!!

Si iti spun nu dupa 6 luni, ci dupa 3 ani!!! Sunt la fel!

Acuma, sa-mi fie cu pardon...ok, daca iei niste kg, tii regim, slabesti...da' cand te faci cat casa, dupa ce slabesti...no, cine-i de vina??? Asa ca tre' facut orice sa te mentii. Desigur, daca vrei sa intri pe usa/sa imbraci o rochita mulata/sa te fluiere sotul...daca nu, nu-i problema, magazinele gen "HAINE PENTRU GRASI" au usile deschise.

dulcetico,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isabel79 spune:

Eu stiu ca "anti-reclama" a fost la Capsula de Slabit de la Arp Farm nu la Super -Slim.Eu iau de o luna Capsula de Slabit si am slabit 5 kg.Dar vad ca s-a obisnuit organismul cu ele si nu mai slabesc,adica iar am pofta de porcarii seara dupa ce adorm copiii(gen inghetate,biscuiti,ciocolata).Eu sunt in Italia si aici nu se gaseste Capsula de Slabit dar am gasit pe net Super-Slim si mi-as comanda.Eu am facut si sala 2 luni de 3,4 ori pe saptamana si am slabit doar 2 kg in 2 luni si cu pastile am dat jos intr-o luna 5 kg.Deci, eu sunt pro-pastile pana slabesti ceva,apoi dieta sau ma rog te abtii de la dulciuri etc.Acum am 83 kg la 1,66!Si aveam 90 dupa ce am nascut al doilea copil,fetita.Si cand citeam la alte fete ca vai sunt grasa ,am 67 de kile sau 70 ....As vrea sa am acum 70 de kile!Sper sa mai ajung vreodata la greutatea de 65 cand m-am casatorit acum 7 ani!!!

La mine greseala e ca mananc seara porcarii super calorice,ca atunci ma relaxez,la un film etc cand dorm copiii.Ziua nu am timp sa mananc sau mananc doar mancare(nu dulciuri) si foarte putin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isabel79 spune:

Si intr-adevar e "vechi" subiectul!Ce-ai mai facut "Marianebuna"?Ai slabit?Cum?

Mergi la inceput