Vreau sa slabesc (nesanatos si repede)
Raspunsuri - Pagina 8
gudinde spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
Hihihihi , exact asta a spus un nene cand pacienta i se plangea ca ea nu mananca si se ingrasa. "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://accesoriisihaine.blogspot.com/ http://www.flickr.com/photos/greecky/ |
Ba da XIO este f posibil sa mananci extrem de putin si totusi sa te ingrasi, iar acel "nene" ar fi trebuit sa stie de:
- metabolism bazal extrem de scazut;
- hipotiroidie;
- hiperinsulinism si efectele insulinei asupra metabolismului lipidic.
Deus,
Sincer nu cred ca putem aduce in discutie persoanele care au trait ororile unui lagar.
Noi aici vorbim de persoane care trebuie sa aiba un regim alimentar care sa le permita sa fumctioneze in societate, care sa nu le distruga sanatatea etc.
gogosel spune:
maria, am citit toate postarile.te inteleg perfect. venirea copilului este un eveniment emotional urias si simti ca vrei sa devii cat mai curand "fosta" in ceea ce priveste aspectul fizic.
asa am fost si eu - 25 kg puse in sarcina, nu am fost slabanoaga dar undeva la65 arat bine, sunt si un tip mai ciudat; altcineva la 65 pare grasa rau, eu tocmai bine.
timp de un an jumate am fost grasa, inestetica, total opus a ceea ce vroiam sa ii arat dimineata sotului la trezire. plus ca si hainele erau pe masura - treninguri peste treninguri, pluovere lalaie, adidasi, etc
so, ce am facut? am luat banda de alegrat de pe net. buna investitie. nu cred cava fi un efort financiar imposibil.20 de milioane sau o iei in rate.
dupa ce am luat banda am tinut regimuri peste regimuri, cu mancare sanatoasa dar si putina, am fost tentata si de capsula de slabit vreo 4 zile insa nu imi reducea foamea, deci inutila, si aveam probleme cu somnul. am renuntat la ele. nu erau solutia.
si dupa 2 luni am slabit 10 kg. si acum ajung la ceea ce vrau sa subliniez cel mai mult.
eu am slabit 10 kg si abdomenul meu era plat insa arata ca unul al unei babe-piele lasata si incretita, sanii...niste chestii zbarcite. si vad ca tu vrei 20 si ceva. si brusc! inchipuie-ti cum vei arata dupa! o sa iti doresti sa devii grasa sau bani pentru operatii estetice.pielea aia ...doar doctorul o mai scoate. nici cremele lui peste prajit nu fac minuni.la mine abia dupa un an s-a retras cat sa arate "estetica".poti incerca sa vezi cam cum va arata, tragandu-ti durta fff mult si sa mai aduci din parti spre centru(buric). ti-ar placea? iti zic eu-NU! nici tie si nici sotului.
si apoi, daca nu te obisnuieste catusi de catcu un regim sanatos si scazut in calorii...efort si bani inutili.ca sa nu mai zic de sanatate.
ceea ce iti propun- sport(bicicleta cred ca te va plictisi groaznic, deci raman la banda), un regim sanatos si in timpul curei si dupa.
crezi ca te vei abtine dupa ce ai atins targetul? 100 % eu zic ca nu. daca nu te streseaza si ce vei face dupa...asa cum am mai spus, efort inutil.poate slabirea va fi usoara, insa mentinerea se dovedeste a fi cheia tuturor "trupurilor sculptate"
si acum un pont(ca nu mai alaptezi)- inainte de am ma urca 90 de minute pe banda(in care dau 10 km alerganad usor) iau carnitina. o gasesti la plafar. detalii pe net desprea ea. si zbarnii pe banda.si nu faci nici macar febra, basca sa te mai simti obosita dupa.
hai ca m-am intins cat o zoi de post!
bafta!voi urmari evolutia ta in acest episod dificil din viata ta.
pupici!
mami & bubu, foarte specialul meu
NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am ocazia sa fiu unul extraordinar
anambarbu spune:
buna.eu inca nu am ajuns sa traiesc aceste clipe de a fi mama.dar te pot ajuta sa slabesti cum am reusit eu sa slabesc.am luat fyt form syrup.este un sirop folosit si de roxana ionescu.am zis bye bye cu el la 27 kg intr-un timp relativ scurt.incercasem si eu diete dar nu aveam cum sa le respect intocmai caci locul de munca nu imi dadea acest avantaj.pori sa gasesti mai multe informatii de produs cautand pe google.e de ajuns sa dai un search.pup
Raza de soare spune:
In timpul sarcinii am luat 17 kg si dupa nastere, am avut o perioada crunta, de 2 luni, in care bebelusa mea nu ma lasa sa fac un pp mic, darmite sa mananc.
In timpul zilei, atunci cand dormea, aveam de spalat, calcat, facut repede mancare, pus aspiratorul...uitam sa mananc. Sau cand puneam ceva in farfurie, fix in momentul cand duceam prima imbucatura la gura, se auzea "uaaaa...". Ca ii era foame! Mie, nu!
Asa ca mancam noaptea, dupa ce adormea, obosita de colici, curata dupa baita, satula dupa laptic.
Ideea e ca, desi slabisem dupa nastere, cu mancatul asta haotic, am mai luat cateva kg si in ziua in care o vecina m-a intrebat "da' tu nu mai nasti?", am luat masuri.
A doua zi, am dat 800 lei pe 2 cutii de Super Slim-dupa vreo saptamana am aflat ca mi-am luat o mare teapa la pret, dar am fost motivata pt aia 800 lei de n-ai idee!!!
Am combinat Super Slim (o pastila dimineata) cu regimul disociat pe 3 zile (3 zile carne, 3 legume-fructe, 3 lactate) si in fix 6 luni am slabit 26 de kg!!!
Sa-ti spun ce senzatie am avut cand m-am cantarit dupa o saptamana si aveam 5 kg date jos??? Sau cum am plans cand dupa 2 luni am intrat in jeansii purtati inainte de a ma casatori?
Eee...astea doar mamicile le inteleg...
monali23 spune:
Buna Raza de soare ai slabit foarte mult in 6 luni...
Te inteleg perfect la faza cu intratul in pantaloni:)ufff si inca ce bine.
Felicitari si spor la mentinere...apropo nu ai probleme cu pielea dupa atatea kg pierdute?
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monali23 Buna Raza de soare ai slabit foarte mult in 6 luni... apropo nu ai probleme cu pielea dupa atatea kg pierdute? |
Am vergeturi din timpul sarcinii, dar atat.
Anda Panda spune:
salut. imi dau cu parerea. eu am capatat 30 de kilograme dupa sarcina, de doua ori chiar, caci am cei mai frumosi doi copii din lume.
de fiecare data am scapat de toate kilogramele in plus cu dieta montignac, pe care am tinut-o cu sfintenie, mai ales dupa 1a nastere.
cele 30 de kg le-am pierdut in 10 luni.
sotul nu venea seara tirziu acasa, venea cam la 3 saptamini citeva zile. singurul avantaj pe care il aveam era ca strada mea era asfaltata si am masina si ma pot misca.
per total vointa exista, insa vrei sa pierzi 30 de kilograme peste noapte (vorba vine...), greutate care ai dobindit-o in 9 luni.
"nesanatos" este sa sari peste mese, sa fumezi un pachet de tigari pe zi si sa bei 10 cafele. slabesti garantat
eu nefiind implicata sentimental pot sa spun ca vad cu alti ochi situatia ta. in afara de problema cu dieta, mai e si micutul print care are o gurita cit mare cit o zi de post. vezi daca gasesti ceva leacuri pentru micutz (compresii.... aici spre ex este un medicament homeopat de la fabrica BOIRON pentru colici. din cele "100 de medicamente" care se gasesc pe piata pt colici, asta s-a dovedit a functiona la ambii copii.) http://boiron.ca/en/products/children/cocyntal/ pt copii de la o luna in sus. cred ca tu l-ai gasi acolo la farmaciile naturiste.....
ai multe asteptari de la tine, prea multe pt cit de ocupata esti !!!!
sanatate multa,
tot o bucuresteanca....
bebeta23 spune:
comanda-ti dieta HCG pe de site-ul oficial, slabesti in jur de jumatate de kg pe zi ;) spor la slabit
app: ai slabit ceva de cand ai inceput postarea?
Ramonika spune:
raza de soare. intr-adevar ai raspuns autoarei topicului. ai slabit nesanatos. oricum felicitari. mai scrie-ne dupa 6 luni sa vedem cum ai evoluat.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika raza de soare. intr-adevar ai raspuns autoarei topicului. ai slabit nesanatos. oricum felicitari. mai scrie-ne dupa 6 luni sa vedem cum ai evoluat. Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz zebra roz |
Cam 1 kg pe saptamina.Eu cred ca-i bun!Mie mi se pare ca a avut o super vointa sa tina 6 luni.