Vreau sa slabesc (nesanatos si repede)
Raspunsuri - Pagina 7
marianebuna spune:
XIO, ma plimb cam 3 ore cu piciul, "offroad" ca strada e desfundata... doar asa doarme in timpul zilei. El doarme si eu transpir ca un hipopotam...
Abia astept sa primesc ok-ul de la dr sa pot face macar abdomene si bicicleta... inainte de sarcina nu eram chiar silfida, dar faceam cel putin de 3 ori pe saptamana cate 45 minute la cross trainer si ma mentineam in limite rezonabile (cam 70 kg la 176). Acum mi-e teama sa incep, mai ales ca nu a trecut sangerarea dupa operatie complet...
cristi_2003 spune:
maria - bicicleta am facut de la 2 saptamani dupa operatie, nu foarte intens dar am facut. am inceput cu 10 min pe zi si incet incet am crescut la 30 de min pe zi. pacat ca m-am lasat intre timp
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
dulcetica spune:
Ia-ti o banda de alergat si mergi pe ea in ritm putin mai alert ,pt inceput.Daca stai la casa poate ai loc s-o pui pe undeva.Te vad prea motivata si asta ar putea ajuta.
maya_m spune:
MARIA ti-am citit povestea si ma regasesc in ea in totalitate..si eu dupa sarcina am ramas cu 20kg in plus.... n-am reusit sa slabesc cu toate ca am alaptat 1 an si 2 luni dimpotriva am mai adaugat cateva de parca nu era de ajuns ca ajunsesem la 100kg... ambitie zero,timp pt mine zero,stare depresiva - ce mai tot tacamul....asa ca la 5 ani dupa nastere m-am trezit parca dintr-un somn muuult prea lung socata de cum arat-nu am fost niciodata slaba- aschie dar de la 80 kg cand am ramas gravida la 113 e ceva in plus...asa ca am dat-o pe MONTIGNAC si nu-mi pare rau ...in 5 luni am slabit 26 de kg ..eu care n-aveam nici un gram de ambitie, care mancam o gramada de porcarii....acum mai am 7 kg pana ajung din nou la greutatea de dinainte de sarcina dar nu am de gand sa ma opresc decat la 70..
iti recomand sincer sa incerci acest stil de-a manca o sa te indragostesti de el, o sa te simti plina de viata exact asa cum trebuie sa fie o proaspata mamica si nu o sa-ti para rau... eu regret ca nu am descoperit ''minunea'' asta mai repede si am lasat sa treaca atatia ani pana sa actionez in vre-un fel..nu lasa sa treaca timpul dar nici nu actiona in pripa luad pastile caci nu ele sunt raspunsul la problemele noastre
Ilinca_M. spune:
Am intrat doar sa va spun ca "dupa cezariana 6 luni n-ai voie abdomene" e un mit, o legenda, o prostie. Si eu ma luasem dupa povesti de-astea babesti si ajunsesem sa cred. Dar cand am fost la controlul de 6 sapt. am zis in treacat cum ca speram sa las mai multe kile dupa nastere...La care doctorul:"asta numai cu gimnastica!" Am facut ochii cat cepele, am si intrebat daca pot abdomene asa repede dupa cezariana. Rasounsul:"puteti sa faceti orice....sau aproape orice...Lauzia tine 6 saptamani." Mi-a dat liber la abdomene, atata ca a zis sa nu incep prea in forta ci gradat. Cum am ajuns acasa m-am apucat. Din pacate harnicia m-a tinut doar vreo 3 saptamani dar in acel rastimp burta mea si-a revenit foarte bine. In concluzie, marianebuna, poti sa te apuci de abdomene si de acum, sunt convinsa ca si doctorul tau iti va spune asta.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
Deus spune:
este greu sa slabesti, este greu sa te apuci in primul rand si este foarte greu sa continui lupta...dar se poate!
Ati vazut in vreun lagar persoane grase? Nu, fiindca de la aer si apa nu se ingrasa nimeni. Doar de la mancare si de la lipsa de miscare. Daca mie imi spune una dintre voi ca de la un regim bazat pe legume si carne slaba, limitat caloric, adica nu mananci un pui intreg la pranz si un lighian de salata la cina se ingrasa imi rup buletinul!
Incercati asta si peste o saptamana sau doua vreau sa vad ce spuneti:
mic dejun ora 7: doua felii de paine cu orice aveti de uns pe paine in casa(unt, gem, branza, papara din 2 oua, pateu) NU puneti pe langa paine tot felul de chestii! doar ce intra pe paine.
pranz ora 13-14: o farfurie de supa- doua polonice nu patru! fara paine, si felul doi intr-o farfurie de desert (orice aveti cartofi cu carne,fasole cu carnati, orez cu ciuperci, etc)fara paine!!!!
Cina si gustari peste zi doar 4 mere impartite cum vreti voi!
Apa 3 l pe zi
Daca treceti de ora 14 si nu ati luat pranzul...sorry, aveti sansa doar next day sa mancati!!!! foarte important este angajamentul in acesata lupta!
Aveti mic dejun in burtica, pranz si fructe...nu aveti de ce sa spuneti ca este ceva super drastic...insa aveti si cca 17 ore in care organismul consuma caloriile ingerate !
Se poate dar trebuie sacrificiu!
Nu vreau sa fiu rea! dar nu vreau sa va las sa va complaceti in "eu nu pot sa slabesc" Pe dracu!
Va rog sa nu va suparati pe mine! asta este meseria mea si vad ca se poate indiferent de gravidatea situatiei si stiu ca si voi puteti! Puteti!trebuie doar sa vreti si sa acceptati ca orice lupta cere sacrificii, nu se poate altfel.
vasi sper sa luati mesajul meu ca pe un sunt inainte nu ca pe o critica negativa:-)
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus este greu sa slabesti, este greu sa te apuci in primul rand si este foarte greu sa continui lupta...dar se poate! Ati vazut in vreun lagar persoane grase? Nu, fiindca de la aer si apa nu se ingrasa nimeni. Doar de la mancare si de la lipsa de miscare. Daca mie imi spune una dintre voi ca de la un regim bazat pe legume si carne slaba, limitat caloric, adica nu mananci un pui intreg la pranz si un lighian de salata la cina se ingrasa imi rup buletinul! Incercati asta si peste o saptamana sau doua vreau sa vad ce spuneti: mic dejun ora 7: doua felii de paine cu orice aveti de uns pe paine in casa(unt, gem, branza, papara din 2 oua, pateu) NU puneti pe langa paine tot felul de chestii! doar ce intra pe paine. pranz ora 13-14: o farfurie de supa- doua polonice nu patru! fara paine, si felul doi intr-o farfurie de desert (orice aveti cartofi cu carne,fasole cu carnati, orez cu ciuperci, etc)fara paine!!!! Cina si gustari peste zi doar 4 mere impartite cum vreti voi! Apa 3 l pe zi Daca treceti de ora 14 si nu ati luat pranzul...sorry, aveti sansa doar next day sa mancati!!!! foarte important este angajamentul in acesata lupta! Aveti mic dejun in burtica, pranz si fructe...nu aveti de ce sa spuneti ca este ceva super drastic...insa aveti si cca 17 ore in care organismul consuma caloriile ingerate ! Se poate dar trebuie sacrificiu! Nu vreau sa fiu rea! dar nu vreau sa va las sa va complaceti in "eu nu pot sa slabesc" Pe dracu! Va rog sa nu va suparati pe mine! asta este meseria mea si vad ca se poate indiferent de gravidatea situatiei si stiu ca si voi puteti! Puteti!trebuie doar sa vreti si sa acceptati ca orice lupta cere sacrificii, nu se poate altfel. vasi sper sa luati mesajul meu ca pe un sunt inainte nu ca pe o critica negativa:-) „Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi www.de-azi.ro inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate. http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI quod me nutrit me destruit http://community.webshots.com/user/Deusphoto |
Hihihihi , exact asta a spus un nene cand pacienta i se plangea ca ea nu mananca si se ingrasa.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
lavi02 spune:
Deus, asemanator am slabit eu vreo 10 kg dupa prima nastere. Mic dejun cam ce ai zis tu, pranz tot asa dar fara prajeli si seara o rosie, 2 castraveti, 1 ardei + eventual putina branza. Nimic intre mese (!!!) doar apa cat de multa.
Monnvas spune:
Io am tinut disociatul. In prima saptamana am dat jos 2 kg. In urmatoarele 2 inca 1,5 (la un loc), asa ca o sa iau o pauza, ca dup-aia sa ajung iar la "prima saptamana"
Succes. Si eu ma straduiesc sa slabesc repede, ca nu mai intru in nimic si nu am bani de dat pe haine de balenutza.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus Daca mie imi spune una dintre voi ca de la un regim bazat pe legume si carne slaba, limitat caloric, adica nu mananci un pui intreg la pranz si un lighian de salata la cina se ingrasa imi rup buletinul! |
Te rog
In fine, nu e nevoie , insa trebuie sa intelegi ca oamenii sunt foarte diferiti...