gradinita de stat PISICILE ARISTOCRATE

gradinita de stat PISICILE ARISTOCRATE | Autor: AYSHA 2

Link direct la acest mesaj

Am auzit de aceasta gradi care ar fi undeva pe Bd. Regina maria, ca e o gradi super, cea mai tare din parcare desi e de stat cica ar fi mai ceva decat una "de fitze" particulara

are cineva copilul acolo?
spuneti-mi, va rog, am incredere in obiectivitatea voastra, cum, de fapt, acolo ?
de ce as prefera-o unei gradi particulare "cu pretentii" ( cu exceptia peretului, bine inteles)
cum se face educatia, cum sunt educatoarele ? dar directoarea ?
cati copii sunt in grupa ?
cum e mancarea ?

Multumesc !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

e o gradi unde copilul merge vesel si vine fericit...cel putin asa a fost timp de 3 ani pt Ozi. Directoarea iubeste mult copiii si asta spune multe. Fata mea a fost la dna Rodica pe care a iubit-o cu adevarat. A invatat in primul rand sa comunice, sa se joace, sa asculte, sa-si exprime temerile. A invatat si un pic de engleza (s-a dovedit a fi cu mult peste ce a reusit dna profesoara in clasele I si II), a facut si germana, dans sportiv, muzica. Daca ai asteptari normale raportat la varsta copilului atunci e o gradi perfecta. Desigur, intre timp gradi a inaugurat noul supersediu. Noi suntem insa fericiti ca am prins superlocul de joaca aproape unic printre gradinitele de stat.

PS: grupele sunt maricele mai ales datorita cererii mari. La Ozi au fost chiar 47 in grupa dar veneau constant 30...nu a fost deloc deranjata de asta! Mancarea era supercurata si pe placul mandrei mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Matahut, impresia ca ar fi de "fitze" provine, pe buna dreptate, din modul in care par ca se impart fondurile pt investitii in gradinitele de stat. Sunt unele care cer copiilor sa aduca de acasa pana si hartie igienica (sau si mai rau, bani pt suplimentarea nr. de paturi, ca nu sunt suficiente in raport de nr copiilor inscrisi), iar la "PA" se construieste piscina.

Nu o spun cu rea-vointa, nu am vrut niciodata sa imi inscriu copilul acolo. Dar asta este impresia pe care o lasa.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Adriana, la partea cu fondurile e meritul directoarei. Sunt directori care efectiv nu se implica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

va multumesc mult
partea cu fondurile mi-am lamurit-o din alte surse, au contribuit parintii in mare parte dar e si o componenta politica aste e nu ma deranjeaza

inteleg ca sunteti incantati de dotari, dar educatia ? limba straina ? din ce sa- scris, se pare ca trebuie sa am noroc si cu educatoarea...

oricum, va multumesc !

Mergi la inceput

da, asa este OMUL sfinteste locul
mai tb cautat si omul, nu numai GRADI
sincer, pe mine ma lasa rece faza cu piscina

Mergi la inceput

am scris la inceputul topicului ce vreau
eu iti multumesc pentru detalii, oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

am i missing something? parca s-au mai sters din post-uri, nu?

anyway, si pe mien ma intereseaza gradinita asta, as vrea sa le dau pe ambele fete ale mele la anul aici, si chiar astept pareri despre gradinita. as fi vrut sa stiu mai multe de la cineva care are copilul acum inscris acolo. sau poate ce era mai important s-a sters deja?

Mergi la inceput

din pacate multe detalii s-au sters deja, nu stiu de ce, dar ramane optiunea celui care le-a postat
oricum, referintele erau tot pozitive

Mergi la inceput