Nou stil de viatza (281)
Raspunsuri - Pagina 8
madelaine77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carina neata, Made: bine ai revenit. Te-am strigat pana am ragusit. Auzi, nu-mi spui si mie prospatura Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Anda si Carina (deja domnisoara) http://community.webshots.com/user/andamihai http://andaoana.wordpress.com/ http://flickr.com/photos/32304863@N04/ |
Tie nu iti spun prospatura pt ca pe tine te am mereu in cap cand e vorba de alergare pe banda...asa ca te vad cu ochii mintii mereu cand mi-e lene sa alerg...
Tie iti spun :anda-banda care ma tine in priza si face papa buuuuuuuuuuuunnnnnnnnn

madelaine77 spune:
Andre-ea, mi s-a parut mie ceva, cum ca am fi fost vecine...
Dar acum de ce nu mai suntem? Ca eu tot in acelasi cartier locuiesc.

tumpi spune:
Chiar asa Zuzi,acum am observat ca-s inca la pauzate.Trece-ma si pe mine pe lista te rog.
Anda,da mai am capsuni,defapt e un soi mai tomnatic ca abia acum incepe productia mare(vorba vine,ca am doar vreo 4 tufe dar odata la 2-3 zile culeg pana la 6-7 capsuni)
.
M-a palit o lene,dar bag o cafea ca trebuie sa ma apuc de cules leusteanul si sa-l fac pasta si o parte sa-l congelez.
Si inca sunt in cautari de case si mi se ridica parul maciuca cand ma candesc ca iara incep sa impachetez

.
Colega,cum merge ?
VAd ca azi nimeni nu scrie meniulsi voiam sa ma inspir.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Viata viata ce frumoasa esti.Nu va zic ca azi am avut incasatorii la usa din cauza juniorului si nu va zic cum se uitau vecini la mine de a trebuit sa chem olandezu acasa si vreo 2 telefoane la politie si venita si ea(ca doar ce daca e circ circ sa fie) si greu au inteles ca el numai locuieste aici si din casa nu imi pot lua nimic,numai pe mine daca ma vor
si stiti cine e suparat din asta tare rau juniorul si cica iar numai vrea contact cu noi
.Fetele rad ca nebuna si sincer ma intreb ce mai urmeaza.
Colega nu imi spune de bold sau nu stiu ce ca ma prind tare greu te rog scrie tu mesajul inca odata.Si iar te muti?
Meniu de azi
cafea cu lapte
lapte cu cereale
o banana cu 1 speculas(biscuit cu ceva) si 1 galbenus de ou cu 2 linguri porumb
cartofi cu varza murata si un pic de carne
Tumpi eu am incercat sa numai pap dupa 8 si se vede rezultate,sa tai din dulciuri si fainoase si in rest portii mai mici si mananc cam la fel ce fac si la familie ca oricum eu nu prea gatesc cu grasime si cat mai light.
Ma duc sa vad magazinul si sa ii vad pe vecini cum ma privesc
.
Marilena si Mara Augusta
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui Gabrielama Doua persoane mi-au zis ca cica ajuta ghimbirul la greturi in perioada sarcinii; o sa ma duc sa-mi iau, sa-l incerc si pe asta, poate ajuta. |
Cica intradevar ajuta. Io la sarcina cu Ilinca mi-am cumparat de la plafar, dar n-am si baut din el.
Mai incearca si benzi din alea la maini, nu stiu exact cum le zice "pressure band" sau asa ceva. Au un "bumb" de plastic pe care il asezi acolo unde simti pulsul la incheietura mainii.Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui madelaine77 Andre-ea, mi s-a parut mie ceva, cum ca am fi fost vecine... Dar acum de ce nu mai suntem? Ca au tot in acelasi cartier locuiesc. ![]() ![]() MADELAINE |
La un moment dat te mutai si nu mai stiam daca in acelasi cartier sau nu. Deci tot vecine
Io-s plina de nervi ca primarele sectorului nostru minunat nu plateste mobilierul de la gradi de la fi-miu. Nu incepem nici pe 1 octombrie. Io o iau razna singura cu 2 copii.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
madelaine77 spune:
Andre_ea, m-am mutat la 2-3 blocuri distanta de unde locuiam inainte.
Aiurea treaba cu gradi. Noi mergem la particular, dau o caciula de banuti , dar merita.
Nu mai iesi cu piticii la Sebastian in parc? Stiu ca mama se mai intalnea cu Tudor (banuiesc ca si cu tine) in parc. Eu am un program de innebunesc, dar mi-am propus sa leg caii la caruta si sa dau bice spre casa in jur de 18.30 macar de 2-3 ori pe saptamana. Poate asa reusesc sa mai ies si eu cu piticotul meu cu bicla sau cu rolele.
tumpi spune:
Mama colega ce peripetii si la voi acolo.
Sa sti ca si eu tot asa dupa ora 7-8 nu mai vreau sa pap nimic.
Azi am facut o exceptie ca nu prea am mancat mai toata ziua.
Meniul de azi:
MD:un castron de musli cu alune,stafide si capsuni + o cafea
P+C: o ciorba de vacuta cu multe legume
Iar acum am papat 3 biscuitei cu o cana de ceai verde.
Nici eu nu gatesc cu grasime,mai ales ciorbele,carnea eu nu o iau grasa si nici nu adaug ulei doar ce-si lasa carnea.
uite am copiat aici ce scrisesei tu
Echipa roz a slabit saptamana asta 1,6kg din cela 8kg propuse
M-am aprovizionat azi cu morcovi sa tot am ce rontaii,mai ales ca-s inebunita dupa salata de morcovi cu telina
Restul fetelor pe unde umbla?Cam slaba miscarea.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
ClaudiaH spune:
Buna seara!
Pfui, am ajuns si eu la computer. Barbatul meu a venit acasa azi. Cica de fapt durerile au fost date de eliminarea unei pietre si mai are una dar e mai mica si o sa o lase in pace o perioada. Deci rasuflu usurata.
Legat de concurs, da, ar fi bine sa se treaca in fiecare sapt. la fiecare participanta cat a slabit.
Imi reintru in forma asa ca... pazea concurenta!!!
Meniu de azi:
MD: o felie de paine integrala (15 g) cu o felie de cascaval si una de sunca de pui + o rosie
Pranz: Pastai innabusite cu o bucata de gratar (n-am mai cantarit) si o rosie
Cina: un iaurt cu fructe si un mar.
Gustare: un biscuit
Lichide: 1 litru apa
Sport: 16 metri patrati de teren curatati de buruiana, intorsi cu sapatoarea si batatoriti cu tavalugul (pregatirea terenului pentru semanarea gazonului)
Meniu pe maine:
MD: cereale cu lapte
Pranz: ciorba de legume
Cina: o salata cu pui
Gustari: 2 mere
Apa: 1,5 litri (sper sa reusesc)
Sport: mai am vreo 20 de metri patrati de pregatit.
Va pup pe toate si ne vedem maine. Paaa!
ClaudiaH spune:
Delidana, iti eram datoare cu un raspuns si vad ca te-ai intors asa ca incerc sa te lamuresc. Aparatul despre care vorbesc nu stiu cum se numeste in romaneste, in traducere libera din germana ar fi dus de gura. Iata un model de exemplu www.amazon.de/Braun-Oral-B-Professional-OxyJet-Munddusche/dp/B0017SDKGA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=drugstore&qid=1253731836&sr=8-1" target="_blank">aici