Nou stil de viatza (281)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara...nu am apucat sa adorm...so...

Olga... sanatate multa la copilas...si sper sa iasa soarele sa iesiti din starile astea ....
ClaudiaH ce a patit sotul tau? Imi inchipui cum iti e de greu...offf multa putere iti doresc...si sanatate multa puiului de fetitza.

De data asta ma duc la nani...NB tuturor!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Fete dragi, multumesc de reprimire.

Zuzi, v-am recitit ieri dupa multa vreme si m-am gindit la tine.
Mephala, copilasii sunt bine, au inceput scoala si le place. Stau nitel cu gura pe ei sa-si faca mai intii lectiile.

Gusta, despre ce reteta povestesti tu acolo ?

Violeta, sanatate multa tatalui tau. Bine ca nu era singur in casa sau undeva pe o strada putin circulata.

Miine e zi de raport ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Mik da azi e zi de raport!

Raportul meu 57,9-58 (-800-700 gr)...daca o tin tot asa slabesc mai mult decat mi-am propus!

Claudia eu aseara am rabdat pana mi s-a facut pestele cu legume ...daca imi era foame mai bagam un pic de apa...Asa bine mi-a picat pestele ala...Incearca sa te abtii!
Altfel castiga echipa albastra!

Vio, Dordia Doamne ajuta sa reuseasca operatia...eu as opta ptr ea clar...o data ce a mai avut 2 infarcturi, urmeaza si al treilea...si vorba ta...nu suna nimeni daca pici pe strada...crede ca ai baut prea mult...Asa mi s-a intamplat mie...am trecut pe langa un om picat si in loc sa sun la salvare am grabit pasul...mai tarziu mi-am dat seama ca poate omul ala isi dadea duhul
Vio la Szeget o sa faci FIV?

Gusta

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

'Neata, poftiti la cafea si ceaiuri.

Mi-a trecut greata si sunt voioasa, :). Indata plec la scoala.

ClaudiaH, sanatate sotului si tie putere sa le faci pe toate. O MAMA trebuie sa se descurce cu toate,.

Dordia, Vio, Doamne ajuta!

Olga, ce varste au copilasii?
O zi cu mult zambet.

Mik, ma bucur ca sunteti bine. Da, azi e zi de raport.

raport: stagnare.

o zi minunata tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Zuzi promit solemn ca o sa merg si la dr...deocamdata nu ma mai doare nimic...s-a desumflat chestia aia...E a doua oara cand mi se intampla..Nu am sangerat, decat m-a durut si mai simteam durere cand imi curgea transpiratia la sport...Cred ca a fost o iritatie acolo.
Va multumesc ptr sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata, doamne frumoase! Servitiam destula, buna si calda

In primul rand....raport 71.7 kg. Cele 73 de kg erau sigur de la rusi, ma cam speriasem.

Cuscra, ai cafeaua pregatita...e bine? In lipsa Deliei, te servesc eu azi.

Revin...ma cheama sefa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Raport...85 deci -2
Tzuni noroc mama
Claudia sanatate sotului tau.
P zi buna fetelor

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza la fetele frumoase.
Raport:58kg.
Va pupacesc pe toate si va doresc o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata!
Claudia, sanatate multa sotului si piticei. Greu rau pentru tine, sper sa treaca repede perioada. Si eu ca si tine mananc destul de aiurea, sper totusi sa-mi revin.
Raportul meu: 60.8 kg. Se putea si mai bine.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

ClaudiaH, sanatate sotului si fetitei
Carmen, ma bucur ca tu si Teo sunteti mai bine. O zi usoara sa ai
Zuzi, cum stai? Te-ai mai linistit? Pupici
Vio, Dordia, ma rog sa fie bine.
Mik, bine ai revenit
Miha, o sa-mi fac timp azi sa-ti scriu pe pm....chestia aia cred ca stii si tu ce este, nu-i de gluma daca nu o tratezi. Iti scriu azi.

Azi va fi o zi emotionanta pemtru noi...sotul meu are o fata din prima casnicie care este stabilita in Canada de 7 ani. Are 22 de ani si nu l-a vazut pe Dany pana acum. Dany este emotionat ca-si va cunoaste sora... iar noi dabea asteptam sa-i vedem impreuna. Cred ca voi da apa la soricei

Mergi la inceput