Nou stil de viatza (281)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

O saptamana frumoasa, prietene dragi!

Delidana, drum bun spre casa!

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

neata si de la mine

Vio si Dordia sananate multa tatalui
Gusta, cum a iesit tarta?
Tzuni asteptam vestile (cu ochii holbati)
Carmen, ce face Teo?

Va pup si va doresc o saptamana frumoasa, sper sa dau maine raport frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anda si Hopes tarta a iesit buna,pentru gustul meu mi s-a parut cam dulce ca de am gustat si eu.Doamne eu sunt aia care zic prea dulce cred ca m-am stricat de tot.Dar o recomand e usor de facut si buna.

Delia drum bun spre casa.

Cuscra vreau si eu la munte cu tine in valiza daca se poate.

Tzuni.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Cuscra, sigur, te iau cu placere..dar nu in valiza. Cu o conditie...sa aduci tarta
Anda, si tie la fel
Gabi, ce bine ca ati prins vreme frumoasa macar o zi...sper sa fie frumos si in acest weekend. Poate dupa ce o misca samburel nu o sa-ti mai fie asa de rau...prietenei mele i-a fost f. rau pana acum o saptamana cand a miscat..acum se simte f. bine. Pupici pe burtica
Miha, fetele au dreptate...fuguta la doctor. Eu acum o luna v-am scris ca mi-au iesit bune niste analize. De fapt am facut o colonoscopie, nasol rau dar am lasat rusinea la o parte si m-am dus, m-am speriat cand mi-a zis medicul ce probleme pot fi. Si eu am probleme asemanatoare cu ale tale....daca vrei sa ma intrebi ceva, vb pe privat.
Clau, te aspteptam cand poti pe la noi...sa nu ne uiti
Tzuni, astept si eu vestea buna

Eu m-am apucat de invatat pentru scoala de soferi, trebuie sa caut o scoala buna, din octombrie vreau sa merg la cursuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Fetelor, v-as spune, dar inca... ma tem parca.
Oricum e vorba despre un "el".

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai de ce sa te temi mama?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ca nu o sa mai fie nobady`s wife!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Dragelor, multumesc pentru urari. In citeva ore voi fi in avion si deja am emotii.
Va pup si ne mai auzim cind ajung acasa.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Eu azi trebuia sa dau raportul sau maine?

Va multumesc mult ptr sfaturi...deocamdata s-a rezolvat pb de la sine...clar o sa merg la un control candva, insa vreau sa ajung pe maini bune ca am auzit niste povesti horror
Am inceput sa mananc mai soft si o sa renunt la tot ceea ce constipa...Am si o crema f buna o sa o folosesc si apoi sper sa se amelioreze pb...Si mie mi-e teama de un cancer de colon...sper totusi sa nu fie cazul...pana de curand nu am avut treaba cu hemoroizii ci doar cu vesnica [constipat]...(am evitat cacofonia! )

Cris daca ai putea sa-mi spui si mie ce ti-au facut si daca a durut ti-as fi recunoscatoare...am pm activat!

Yasmi hai la alergari...eu dupa ce ma intorc cred ca-mi fac abonament si la alergari, desi merg cu Ema si cu fetele...E fain! Si slabesti...Ti-am scris la TM de un club ptr party...Ati gasit?

Eu ieri am dat iama in praji (care au avut si efect benefic ptr ca zaharul inmoaie scaunul!), dar am papat putine si azi am fost la sport la prima ora...Bad habits die hard!

Tzuni asteptam cu interes... sau sa stam cu okii pe TV? O fi ceva in direct?

Dordia si Vio multa sanatate tatalui vostru! Sa dea Dzeu sa treaca de operatie cu bine daca va fi cazul! Vio bafta in tot ceea ce intreprinzi legat de bb!

Gusta ma faci sa ma simt bine...macar nu sunt singura ce gusta din praji :)

Deli drum bun!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Sa inceapa ziua!

Mergi la inceput