Citim impreuna (organizatorice 5)
Raspunsuri - Pagina 6
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea daca trebuie, pot fi si sobra si calculata ... |
hahaha, nuuu, ramai asa, esti un deliciu!!
Laura25 spune:
citat din mesajul lui buflea Fetele, am plecat de la serviciu, mi-am savurat victoria pe drum , am venit acasa si am simtit nevoia sa imi cer scuze fatza de "echipa adversa" chinezeasca ... Mihaelka care a propus cartea si celelate care ati votat-o ... sa stiti ca eram pregatita sa-l citesc si pe chinez, doar ca m-a luat asa valul "Budei" si i-am dat cu umorul meu ieftin ianainte pana m-am trezit ca am dat chinezului cu "Buda" in cap ... sper din suflet sa nu va simtiti ofensate de tot circul pe care l-am facut si daca trebuie, pot fi si sobra si calculata ... Incerc data viitoare sa ma manifest mai putin . Incerc, dar nu promit ... |
Ohh, te rog nu te schimba! Ai fost o dulceatza si o sa citesc Budha cu placere, sunt convinsa. Sper din tot sufletul sa gasesc cartea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
iarina spune:
Buflea, stai linistita, nu-ti face probleme. Oricum eu m-as strica de ras sa nu-ti placa Buddha
zuzunaki spune:
Buflea ,you made my dayMi-a soptit mie o pasarica ccc ca tu ai sechele cu "Buda"
Ma duc sa scotocesc dupa carte.Poate am noroc de ea in engleza la biblioteca,daca nu,o cumpar.Sper sa nu regret
Teodora D. spune:
Ma bucur ca a castigat Buddha, imi face placere sa citesc impreuna cu voi! Sper sa gaseasca si Adela cartea, poate in engleza!
Ma apuc de ea chiar azi, am si citit prima fraza :)))))- "Ma cheama Karim Amir si sunt nascut si crescut in Anglia-sau pe-aproape." Pe coperta a patra e notata parerea lui Salman Rushdie-"Romanul pe care il asteptam de la Hanif Kureishi: curajos, neobrazat, dar duios. Si foarte amuzant!"
Dupa ce am facut propunerea, mi-a parut rau ca nu am propus www.polirom.ro/catalog/carte/harta-iubirii-3326/" target="_blank">"Harta iubirii", mi se parea ca ar fi avut mai multe sanse. O las ca pe o sugestie de lectura si astept cu nerabdare sa imi vina randul sa dau o tema la "Citim impreuna", pentru ca am doua teme grozave in minte.:))
lilanda spune:
Ia sa explic io votu' meu decisiv . Dupa propuneri, oscilam la votare intre budha si chinez; mai mult spre chinez, ca de Kureishi am mai citit cite ceva. Si cum am avut si nitel timp liber, m-am apucat de chinez. Iar "Complexul lui Di" este o carte, vorba unui coleg blogger, de citit pe buda . E, daca vreti, inca un exemplu de literatura chineza contemporana grosiera, grobiana si suuuubtire ca ata de dinti. Mi-am format parerea asta dupa o alta incercare de a citi epopeea unui alt aclamat scriitor chinez, Yua Hua, "Brothers".
Poate (mai) e cineva curios sa citeasca "Complexul lui Di" si vrea sa-si spuna parerea, fiindca io inca nu pricep pentru ce a fost premiata!! Si ce bine suna prezentarea!!!
beshter spune:
Lilanda, eu am citit 'Complexul lui Di'. Demult, dar nu destul de demult incat sa nu-mi amintesc ca n-am citit-o pe buda.
E adevarat ca mare branza nu-mi amintesc dar asta: "literatura chineza contemporana grosiera, grobiana si suuuubtire ca ata de dinti" cu siguranta nu-i adevarat.
A, si am mai citit si Balzac si micuta croitoreaza chineza, dupa ce am citit 'Complexul lui Di'. Cu siguranta n-as fi citit-o daca 'Di' ar fi fost literatura grobiana si subtire. De atata lucru m-as fi prins pana si eu.
Si, la urma urmei, ce atatea justificari? S-a votat, a castigat o cartea, lumea o s-o citeasca s.a.m.d.
Trouve avant de chercher
Teodora D. spune:
Lilanda, brrr! Eu nu sunt curioasa sa citesc cartea, dupa prezentarea ta, dar daca as citi ceva de Dai Sijie ar fi www.polirom.ro/catalog/carte/balzac-si-micuta-croitoreasa-chineza-1108/" target="_blank">Balzac si Micuta Croitoreasa chineza, despre care au scris mai multi ca e o carte buna.
lilanda spune:
citat din mesajul lui Mihaelka Lilanda, eu am citit 'Complexul lui Di'. Demult, dar nu destul de demult incat sa nu-mi amintesc ca n-am citit-o pe buda. |
Ahh, pai poate discutam atunci despre ea, ca sa-mi schimb parerea :))
E adevarat ca mare branza nu-mi amintesc dar asta: "literatura chineza contemporana grosiera, grobiana si suuuubtire ca ata de dinti" cu siguranta nu-i adevarat. |
Citatul corect ar fi fost "inca un exemplu de literatura .....". Si, te rog, n-o lua personal . Nici justificare n-a vrut sa fie.
buflea spune:
citat din mesajul lui lilanda Iar "Complexul lui Di" este o carte, vorba unui coleg blogger, de citit pe buda . |
Mvaiiii ... ca ma penetreaza diplomatia acum ...ce ar fi sa spunem ca chinezul este o carte de citit DUPA Buda (Buddha) ?
Fetele, multumesc, I was fishing for compliments - voi chiar ati crezut ca ma fac serioasa ? Ce Dumnezeu, nu stau destul cu nasul in cifre la serviciu ?