Citim impreuna (organizatorice 5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Eu am venit sa votez cu "La portile moscheii" sau cu Buddha, dar cum din pacate prima nu are nicio sansa, votez cu Buddha. :)
Buflea, daca nu iese castigatoare, putem sa o citim si sa o discutam noi doua!
Am vrut sa propun o carte f draga mie, "Persepolis", de Marjane Satrapi, o iraniana emigrata in Franta, care a scris povestea copilariei si adolescentei ei sub forma de benzi desenate. Din pacate nu a fost publicata in Ro, dar se poate comanda si din Ro, de pe Amazon, cele doua volume (delicioase!) costa vreo 10 dolari. Aveti aici www.rand.org/international_programs/cmepp/imey/images/persepolis-page.gif" target="_blank">o pagina din carte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Votez si io cu Budha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

YES, YES, YES ... fetele, cred ca suntem cu un vot peste chinez ... Sau nu ? Ma duc sa mai numar inca o data ...

Adela99 si cat te-am iubit dupa Vrajitoare, acum te-ai dat cu chinezii ?

P.S. Baiiii, poate nu ne place cartea cu Buddha sa vezi atunci ce mi-o iau ...

Mergi la inceput

Taram taram, taram taram, taram taram taram ta ta ta ta ... cu vocea mea cristalina, am in incercat sa "cant" o melodie in scris .

Deci
Chinezul :Iarina, Bulina, Laura, Mihaelka, Adela (trdatoarea)=5 voturi
Buddha: Buflea, Zuzu, Oana, Conchita, Teodora si Lilianda = ... 6 voturi

Cand inchidem votul, ca am bagat "chinezul" in "buddha" ?

Semnat :
Ecaterina Teodoroiu a clubului literar DC - Buflea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

si io ma consider tradata ca doar zisei ca pe Buddha n-am de unde-l scoate. no, nu-i bai, ma'c sa vad ce mai are Mirela pe noptiera :) incepui Imparateasa Orhidee

Mergi la inceput

Aoleu, nici nu m-am gandit la asta ... oare eu am de unde sa scot Buda (Buddha ?) ? Ar fi culmea dupa atata galagie sa dau din buze ...ma duc sa verific biblioteca publica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Buflea ai induiosat lumea si uite ca Buddha e pe primul loc
Maine deschid subiectu' daca peste noapte nu se intampla ceva, vreo rasturnare spectaculoasa de situatie...na! ca ti-am bagat indoiala in inimioara

Acu' sa dea sfantu' sa nu gasesti cartea ca ai sfeclit-o.
Teodora, eu am citit La portile mscheii si mi-a placut tare mult, daca te apuci de ea, in afara cercului, putem schimba impresiile.

P.S Ce facem totusi, declaram votul inchis de pe acum, sau mai lasam pana maine dimineata?

Mergi la inceput

Sa va mai cant (din clape) inca o data melodia de victorie ?

Am gasit-o la biblioteca satului ...e data, dar nu-i nimic, am pus request pe ea. Vad cu surprindere ca este publicata in 1999 ...

Si sa va spun ca am mai descoperit, cautand-o la biblioteca (pe net desigur) ... ca s-a facut si film dupa carte, anul trecut ...film englezesc, productie BBC ...si ala era dat, Adela (vrajitoarea mea) poate gasesti filmul ...

Later Edit: ce "induiosare" Iarina ? Tu nu ai vazut ce bataile pe viata si pe moarte a fost, ce sange a curs ? De ce crezi ca m-am simtit Ecaterina Teodoroiu Buflea ? Inainte baieti, dupa mine, inainte ... .
Oricum m-am scos - daca nu imi place cartea, ma uit repede la film ca sa parcurg macar subiectul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Bufli, mie mi se paru ca fu mai degraba "Inainte fete....inainte Amin" hihihihihi
Deci intru fericirea lui buflea care de fro' 2 luni incoace rezista cu stoicism la toate cartile votate, sesiunea de votare se inchise.
Maine deschid subiect separat si o sa merg sa caut cartea.

Mergi la inceput

Fetele, am plecat de la serviciu, mi-am savurat victoria pe drum , am venit acasa si am simtit nevoia sa imi cer scuze fatza de "echipa adversa" chinezeasca ... Mihaelka care a propus cartea si celelate care ati votat-o ... sa stiti ca eram pregatita sa-l citesc si pe chinez, doar ca m-a luat asa valul "Budei" si i-am dat cu umorul meu ieftin ianainte pana m-am trezit ca am dat chinezului cu "Buda" in cap ... sper din suflet sa nu va simtiti ofensate de tot circul pe care l-am facut si daca trebuie, pot fi si sobra si calculata ... Incerc data viitoare sa ma manifest mai putin . Incerc, dar nu promit ...

Mergi la inceput