Citim impreuna (organizatorice 5)
Raspunsuri - Pagina 4
iarina spune:
Huh, am updatat voturile si e cam strans. Votam pana maine seara.
Buflea, pai se poate..... bagi strambe...oooof
Laura25 spune:
Eu votez pentru Dai Sijie - Complexul lui Di.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
buflea spune:
Sa incep sa scotocesc deja biblioteca publica dupa chinez ?
O mai fi vreo sansa ca Buddha al meu sa recupereze cele 2 voturi in avans ?
Cine ar mai fi de votat ? - sa incerc o mituire
Oana MC spune:
eu nu mi-am mai facut temele demult pe aici, dar iata-ma la vot. Am alte teme (obligatorii) la rind. Pe copiii de la miezul noptii nu am reusit sa-i recitesc, dar imi amintesc ca mi-a placut mult cartea. Am discutat-o la un curs de literatura postcoloniala.
Si eu il vreau pe Budha de suburbie.
Buflea, apropos de imigratie in America si alt Budha suburban, iti recomand Stealing Budha's Dinner de Bich Minh Nguyen, daca nu ai citit-o deja. E o carte (de debut) de memorii despre copilaria unei fetite vietnameze si a familiei ei in midwestul alb, blond si crestin. Experienta copilariei vazuta prin simtul gustului si cum impaca (sau nu) copila, printre altele, cele doua bucatarii (americana si vietnameza) in procesul de asimilare culturala.
buflea spune:
Ata Girl ! ! ! Bravo Oana ... hai ca de mai punem de un vot la Buddha ajungem la baraj cu chinezul ... Conchita unde o fi ?
Suna bine cartea aia dar REFUZ sa citesc carti despre mancare - am citit-o pe aia "Eat, Love, Pray" - m-am ingrasat 5 Kg cat a fost dama aia in Italia. Am citit-o pe cealalta "Julie and Julia" - damn, alte 5 kg ... am declarat DIETA LIETRARA
Adela99 spune:
io votez Complexul lui Di vad ca africanu' nu mai are sanse si oricum oscilam intre astea doua si pentru ca numa' pe astea le gasesc la biblioteca
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Ata Girl ! ! ! Bravo Oana ... hai ca de mai punem de un vot la Buddha ajungem la baraj cu chinezul ... Conchita unde o fi ? |
votez Buddha al tau, ca mi-esti tare draga. :-))