Citim impreuna (organizatorice 5)
Raspunsuri - Pagina 2
iarina spune:
Buflea am zis ca si Orientul Mijlociu si Extremul Orient, adica tot ce incape de la Marea Mediterana, din Levant, pana in Japonia, deci si China.
Suntem in grafic![]()
Aoleu, da, Kadare e albanez, Carmina nu vrei sa-l pui pe Pamuk?
carminabulina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui buflea Fetelor, Acum ma dau desteapta Acum sunt sincera Acum sunt fair P.S. Ce bine suna Buddha ala din suburbie |
tema este: scriitori orientali, nu din extremul orient sau mijlociu sau mai stiu eu care orient.
Si apoi pe Kadare il cheama si Ismail? Il cheama

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum
28+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
carminabulina spune:
Pai nu cred ca merge nici Pamuk, ca mai mult ca sigur face parte din Turcia europeana decat din cea asiatica
.
Asa ca va voi propune altceva daca Kadare nu vi se pare destul de oriental, geografic vorbind.
Dar maine
.
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum
28+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
Laura25 spune:
Buna!
eu nu ma bag la propus, dar astept votarea si cititul.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
beshter spune:
buflea, iti zic eu sigur-sigur (si fara gugal) ca ce-i chinez(esc) e oriental.
Trouve avant de chercher
buflea spune:
Bine, bine ... eu doar am vrut sa ma dau desteapta ...daca voi suneti ca nu am dreptate, inseamna ca asa este, ma duc sa ma culc ![]()
zuzunaki spune:
Am uitat ca avem cerc nou.Numai bine ca sa mi-o ia Buflea inainte cu propunerea![]()
Stii ca am mai vorbit de cartea asta,nu?O am si sunt tare nerabdatoare s-o citesc.Sper sa si iasa:)
Iar am sarit cercul:(Studiez altele si de lecturi suplimentare nu am avut timp deloc deloc:((
buflea spune:
Zuzu, nu cred ca iese ca au citit-o multi si normal ca n-o sa voteze o carte citita. Eu de ex n-o sa mi-o votez
...
Dar ti-o recomand sa o citesti, o termini repede atat e de captivanta si e si scrisa asa peste oameni normali ![]()
angelabv spune:
propunerea mea este : Khalil Gibran cu www.edituraherald.ro/bookdetail.asp?cod_carte=248&title=Darul%20iubirii" target="_blank">Darul iubirii
cam asta e versiunea romaneasca...