Timisoara Impreuna(160)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

helau...

La multzi ani sarbatoritilor!!! Silvana si AndreiDumnezeu sa fie cu voi...sa fiiti sanatosi si fericiti...alaturi de familiile voastre!

anda ce tort mancarati?...ca mi se lasa la tort...ma duc sa bag un bounty...si ma gandesc ca manc tort

mihi 25

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,invinge-o. Viata este viata, apar-o." Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Hai salut!

La Multi Ani, Edi!!!
La Multi Ani, Andrei!!!
La Multi Ani, Silvana!!!

Deya, multumesc

Doris,daca faci modificari in lista poti sa treci ase:
Diana - 29 septembrie 1989
Oana - 18 iulie 2005
Doru - 16 decembrie `68
tre sa ti le zic si p`ale mele? 4 martie - ani cati vreau

Ana, pe educatoarea Luanei o cheama Mirela cumva si au avut ca tema "Surpriza pentru bunica"? Desi e putin probabil sa fie colege. Cand am luat-o pe Oana, m-am uitat la ce-au lucrat azi si inainte de "desenul" Oanei era al Luanei. Si apropo de desenul lui fiica-mea care trebuia sa fie surpriza bunicii...care aveti boom ati vazut ca pe hoop te invata sa desenezi, sa modelezi... o intreb ce vrea sa insemne mazagalitura aia, la care imi spune ca ala nu e desenul ei ca ea a desenat o pasare si a pus degetele cum a vazut ea pe hoop ca se face

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

nime pe aci sa bea cu mine un pahar de ceva??

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Eu... ca de obicei Ce dai de baut?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Mergi la inceput

am de toate, bere din care ma cinstesc eu acu, vin romanesc ... ce preferi?

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi

Don't ever give up

Mergi la inceput

O bere rece, sa traiesti

pozne-npoze

Mergi la inceput

vineeee

Silvana si Paul

Poze cu noi

Don't ever give up

Mergi la inceput

Stii ceva, haaac, mie mi s-a facut somn de la bere haaac eu trag obloanele. Inca odata, sanatate, fericire si noroc

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata buna

poftiti la cafea

Silva si marami vad ca v-ati chefuit aseara , pacat ca n-am fost si eu pe aici ca mi-ar fi placut o berica , dar eu la ora aia bagam somn la greu ...
marami, cu intarziere, LA MULTI ANI! pt fetita ta, desi, dupa cum am vazut datele e o domnisoara deja ...
Dana cand povestesti de balet, imi aduc aminte de visul copilariei mele - sa ma fac balerina .... din pacate n-am ajuns vreodata sa vad cum e ... cand e prima ora de balet a Lorianei?
Doris draga eu tot asteptam vesti bune, bune, cum ca ti-a trecut tot raul ... deci inteleg ca e asa-si-asa. mai faci vreun tratament? sanatate si sa ai parte numai de zile bune. multumim pt urari
Ana nu mai zici nik? cum e cu auditu'?

trupa
o zi buna sa aveti

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

gagici miiii de multumiri pentru urari , ieri nu am apucat nici sa mor ... azi maine la fel , pana luni nu-s pe receptie

silvana la multi multi ani si de la mine , sa traiesti sanatoasa si voioasa alaturi de baietii tai

ce sa va mai spun despre mine, despre noi .... mobila deja s-a trimis la facere, mai blatul , chiuveta si bateria sa le cumpar si ma linistesc pana mi-o aduce acasa .... am gasit chiuveta si baterie la blanco sau piramys .... acuma mai trebuie sa ma hotarasc care le iau , functie de pret si reducerile care mi le fac daca le iau in set, franke nu are nuanta se sand care o vreau io ... cel mai mult imi plac cele de la blanco da-s cam piperate .... vad io

marami vad ca te-ai familiarizat cu timisoara deja nu? La multi ani si fetiteti tale dulci

silvana unde pot sa-ti vad si io pozele cu noua tunsoare ?????

la intalnire we asta nu pot nici sa mor ... io zic pas cu tot regretul .....

doris tot mai rare-s postarile tale pe aici ..... cum te mai simti ???? cum e Ines la scoala ???

anda binenteles ca nu am reusit sa fac inca nici o muratura .... poate saptamana viitoare

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput