Timisoara Impreuna(160)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

viteza, bat-o vina...

Andrei, cupil de Dana,LA MULTI ANI! sa ai numai succese la dansuri, sa aduci numai bucurii alor tai Dana, o zi frumoasa, multa bucurie si soare sa aveti!

Getuc, sper ca intr-o saptamana sa primim termenul, bine ca au incheiat greva cei de la tribunale. ii asa de incantata de pozele ce i le-am trimis si mor de dragul ei cum isi manifesta bucuria! ieri mi-o trantit o declaratie de inmuiat gleznele, ca ma iubeste cel mai mult pe lumea asta, pfuai..ma ia e sus copila asta!
si cel mai greu m-a intrebat cand mai mergem la ea...complicat in momentul asta da cumva o dregem noi sa fie bine! oricum trec groaznic de greu zilele si orele si tot.

si io-s available si vineri si sambata, duminica nu. poate ne adunam de-o zama, daca nu altadata.

mor de somn, Silvana cred ca m-am ametit de la sampanie

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Maria, si io ma adun de-o zama...de perisoare? o da careva??? sau unde bagam de-o perisoara? si ce daca lesin? dati cu apa rece, tipati al mine tare...si dati palme, da io tot vin...tarash sau in 4 labe...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

bei, daca lesini te ineci cu cafea, nu-i bine! nu se accepta

no, vineri sau sambata dupamasa v-ar fi oke?

cred ca vine ploaia, ma doare teasta

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

La multi ani sarbatoritilor!Sa fiti frumosi si sanatosi sa aveti putere de munca si caldura in suflet.
V-am luat in grup ca ma grabesc.
Si mi-a soptit mie cineva ca in 29 a fost ziua fetitei lui Marami.So inca un "La multi ani!" Marami sa iti traiasca fetita

Geta nu am rezolvat.Astept...insa sunt mai linistita pentru ca am descoperit ca nu este ilegal.Daca e sa fie o sa fie.

ps:Mariaa am visat intr-o noapte ca m=am maritatsi erai nasasi Deianira domnisoara de onoaresi cea mai tare faza a2a zi am nascutmai sa fie nu stiu de ce a2a zi k la nunta nu aveam burtica si te-ai pus nasa cu Anda.Huh m\am trezit toata agitata ca nu stiam cum sa nasti a2a zi dupa nunta.Eu rar visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

m-am tuns

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Sa vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Am vazut...Cocoana...arati bestial la 34...pfuai ce departe suna 34 pentru mine...Pai,nu-mi ramane decat sa iti zic MULTI ANI TRAIASCA SILVANA!Iti doresc tot ce-ti doresti tu si inca vreo 3 kile peste...si poate la 35 bem impreuna sampania aia...undeva prin Unirii...Sa traieste,dragule...pana la 100 fara reparatii capitale!

Danaaaa...sa-ti traiasca sanatos baiatul ala frumos si istet!LA MULTI ANI ANDREI!Sa ai o zi la superlativul absolut,cu multe surprize si asa cum iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Eu nu stiu unde sa ma uit ca m-as uita si eu.Da am vazut acolo in pozele tale o bluza asa faina una roz in stil ieeu iubesc bluzele astea am si cateva ii din care una de la Mariaacare o tin bine intr-un dulap(da o si port) ca am avut atacatori la ea da nu am dat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Va doresc din suflet La multi ani! Silvanei si lui Andrei

Sa aveti sanatate si bucurii multe. Distractie maxima azi.

Silva, vazut, adjudecat, pronuntat...foaaarte fain. cu drag.

O U T S T A N D I N G S
P I D U K

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

La multi ani, Silva! Sa traiesti fericita si iubita inca 100 de ani !

La multi ani, Andrei si o viata plina de bucurii !

Maria, am ramas ca toanta datoare la o intrebare. Bineinteles ca poti prezenta poze cu spiridusul ghiocelului. Cu cea mai mare placere si bucurie.

Astazi am facut proba de costum de balet. E alb, ciorapei lungi tot albi si un coc din ala special cum poarta balerinele. M-am topit. Sunt foarte curioasa cum o sa reactioneze la lectie, ca ea e cam salbatica si rasfatata iar profesoara e vestita pentru rigurozitate si strictetze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Gagici, va multumesc din suflet pentru urari, va imbratisez cu drag si multi pupici

Fiu-miu ieri isi facea probleme ca nu are bani sa-mi cumpere cadou ... de fapt am bani in pusculita dar nu vreau sa-i cheltui ca vreau sa-mi cumpar un joc ... o sa vorbesc cu tata sa cumpere el din banii lui ceva

Auzi Doris, ieri cand asteptam sa-mi vana randu la tuns, ma uitam printr-un catalog de freze si ma batea un gand mare mare de tot sa-i zic lu' aia sa ma tunda periuta ... e ca prima iubire, musai sa revii

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput