Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

A facut cineva in acest ultim trimestru analiza Acid uric (in sange)?Ce valoare a iesit?

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Fug in pat.Sper sa adorm.Unele din voi mai aveti 2-3 ore si va treziti.
Sa aveti in continuare un somn linistit cu vise frumoase

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Camy, la multi ani! Multa sanatate si tot ce iti doresti!

Laura 32+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

am aparut si eu pe aici
ma scos sotul la o inghetata la dozator, ca de aia imi place si acum ne odihnim.
mai fetele de vineri ma simt cam moale la burta nu se mai intareste asa cum se intarea inainte oare de ce?o fi bine?abia astept sa vina ziua de miercuri.ca am control la medic nou.

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

buna dimineata burtici.va astept la o .

CAMY LA MULTI ANI!sa dea D-zeu ca tot ce iti doresti
sa ti se implineasca pe langa multa sanatate,fericire si un BB sanatos si mancacios!

noi ne simtim bine cu exceptia greturilor si varsaturilor de dimineata
(de la ce?nu stiu?caci stomacul e gol,deabea dup aia pot manca) si dupa aceea nu mai am treaba toata ziua.de miscat il simt pe bebe mai putin,probabil din cauza locului mic pe care`l mai are acolo
.
va puppe toate

delia 30+ Sandor-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna dimineata tuturor! Vin si eu la ! Am dormit destul de bine peste noapte! Probabil ca si mediul de acasa mi-a facut bine! Va multumesc tuturor pentru vorbele frumoase de sustinere si incurajare!

Raportez ca Raresh e bine si sanatos, pentru ca deja a inceput sa se miste in burtica, la fel ca intotdeauna!

Laurairina ma intrebasei ce a spus medicul meu! Medicul m-a consultat, mi-a facut ecografie si a zis ca totul e in regula, insa mi-a reamintit ca efort nu mai am voie sa fac..asta inseamna sa nu ridic greutati, sa nu ma aplec, sa nu merg pe jos mai mult decat este nevoie, sa petrec mai mult timp la orizontala! Nu mi s-a dezlipit placenta in timpul cazaturii, insa riscul a fost mare si m-am cam zguduit!

Camy iti doresc un sincer LA MULTI ANI! Si sper ca Dumnezeu sa iti ofere tot binele din lume, un copil sanatos si voinic, iar tie si sotului tau intelegere, liniste si putere de a lupta pentru cel mic si pentru a va indeplini toate visurile!

Am citit si despre corectitudinea cuvantului "fulgusori". Lexical nu e gresit! Pentru ca "fulgusor" e derivat din "fulg", iar pluralul derivatului e "fulgusori" nu "fulgisori". Asadar ambele variante sunt corecte! Deci nu trebuie sa ne ingrijoram! M-am documentat...am intrebat-o pe mama...care e profa de romana! Si apropo, in DEX nu gasesti toate variantele acceptate...incercati INDREPTARUL ORTOEPIC SI ORTOGRAFIC!

Lavi, 32+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 8 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

iti urez
Draga Camy, LA MULTI ANI SI SA FITI SANATOSI AMANDOI, SA NU UITI SA NE CHEMI LA BOTEZ!

28+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

wow,mersi Lidiuta ,eu sunt fan pizza.
Ce zici,fomica asta a ta ,o fi vreun semn bun?
cea mai dulce majoreta.

SHTEPHY nush ce semn e ca gravi nu am cum sa fiu acum....dar cine stie de ce o fi cerand al meu corp papa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

La multi ani , Camy! sa fii sanatoasa si de anul urmator sa petreceti in familie largita cu Flaviusica sanatos si voios

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Camy si tot ce-ti doresti tu azi. si mereu

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput