Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna ,fetele! M-am intors si eu din vizita de la socri si bunici (noroc ca sunt in acelasi loc )si m-am gandit sa arunc o privire in zona...

Simina subscriu la ce au zis fetele..chiar daca nu e corect gramatical ,suna asa bine si cred ca ne-am si obisnuit cu "titula" asta...deci votez pt.fulgusori.

Lavinia imi pare rau pt. ce s-a intamplat,dar priveste parte plina a paharului :sunteti bine amandoi si cu voia lui DD veti fi bine pana la capat....cat priveste sentimentul de vinovatie ,e normal sa il ai ,dar...a fost un accident,care a ramas ,din fericire,fara urmari...

Camy felicitari pt vestile bune!

Ancutza nu vreau sa te dezamagesc dar nu e neaparat regula ca fetele sa vina mai repede...de ex.,eu am venit pe lume dupa aproape 2 saptamani de la data preconizata;iar mai recent doua prietene au nascut fetite una la 5 zile dupa dpn si cealalta la 10 zile..important e sa fie sanatosi ..

Lumi sa stii ca nu esti singura care uita..si eu patesc de-astea si toata lumea se mira ca aveam o memorie de elefant..plus ca ,vb ta ,scap lucrurile din mana ...imi patez hainele ca bebei..gafai ca o purcica...si transpir ca o vacuta..si lista poate continua..

fetelor cum a fost la Baby Expo?!...eu nu am fost prea incantata de editia de la noi...prea putine firme prezente...ce mi-a placut a fost ca am gasit niste body-uri ieftine (7.5 lei) de la Nan ,parca..foarte bune..

Monis cum mai esti?!

miany
32+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Eu nu ma mai joc... plec la AlbaIulia s-o scot pe Ramona inapoi pe forum. SI daca tot ajung acolo, dau si o fuga la Arad ca nici cealalta Ramona - rgagapie - nu mai vb cu noi.

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mussica spune:

Simina FULGUSORI sa fie! mi-a placut asa de mult cand am inceput sa intru pe forum...si parca e mai special asa.

miany eu astept week-end-ul viitor sa ma duc la baby expo la polivalenta sa vad ce si cum. E primul baby expo la care merg. am inteles totusi ca nu au preturi mai "atractive" fata de magazin.

28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Lumi sa stii ca nu esti singura care uita..si eu patesc de-astea si toata lumea se mira ca aveam o memorie de elefant..plus ca ,vb ta ,scap lucrurile din mana ...imi patez hainele ca bebei..gafai ca o purcica...si transpir ca o vacuta..si lista poate continua..

fetelor cum a fost la Baby Expo?!...eu nu am fost prea incantata de editia de la noi...prea putine firme prezente...ce mi-a placut a fost ca am gasit niste body-uri ieftine (7.5 lei) de la Nan ,parca..foarte bune..

Monis cum mai esti?!

miany
32+ DAVID ANDREI

Babyexpo sta sa vie in we asta de joi pana duminica...
Sa stii ca si eu am pus mancare pe mine - a se citi pe burta - de fiecare data cand mi-am pus ceva proaspat spalat pe mine... cred ca e din antrenamente: cum o sa faca bebe - il imbraci curatel, ii dai papa, il dezbraci si pui la spalat

Sarumana, binisor, incerc sa ma menajez... ma doare coloana f tare - azi am experimentat niste sageti noi prin ea, asa ca niste scurte descarcari electrice .

Ce fain ca te-ai plimbat...

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

ok deci s-a votat pentru "fulgusori", asa ramanem

Eu va spun noapte buna si las loc schimbului 2.Stefy..asa, ca nu te-am pupat azi!!!

32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

je mi-s campioana la dat mancarea pe mine...stropit..scapat ...patat...ca uneori mi se intamplau chestiile astea si inainte pe gravideala.....si hazbandu' imi zice de fiecare data....sa tin minte...si sa nu ma iau de fi-miu cand o da pe el mancarica..da' paote pana atunci n-o sa mai am si eu 2 maine stangi

edit...observati ce "reclama" imi fac, da?..va rog sa apreciati sinceritatea

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

scz de confuzie ..credeam ca a fost in week-end-ul asta baby expo...mno ,neuronul meu s-a inecat..

Monis a fost chiar bine,mi-a facut buni a mea (mama buna,cum ii zic eu)niste placinte pe lespede...dar la o plimbare "per pedes" m-am trezit cu burtica intarita+durere...nu stiu cum va fi maine la gym...sunt curioasa..

Krelia eu sunt vicecampioana ,k?

P.S mi-am adus aminte de niste "lucruri sfinte"..pomeneai Monis ieri de niste clatite...as fi mancat si eu...mai ai?!

miany
32+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Ionelamaria de data asta am reusit, am schimbat chiar si culoarea, de asta nu-mi iesea ca-l copiam direct din mesajul tau.

laurairina 13 mersi.

Si eu votez tot ptr. fulgusori, m-am afectionat si-mi place mai mult.

Doris 30+ Matteo ......

poze

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Doris, ma bucur daca te-am putut ajuta
Noapte buna tuturor!

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna noapte fetele
am aparut si eu pe aici in sfarsit

LAURA G IMI PARE FT FT RAU PT PRIETENA TA. FT TRIST NU AM CUVINTE

RAMONA C unde esti burtica??????te astept la barfa.

noi suntem bine putem spune bebe misca dar mai putin ca deh creste se intinde si el pe acolo da nu prea are loc saracutul de el.cat despre vezica nici nu stiu daca o sa mai reaziste mult la cate trante face bebe cu ealas cai bine si asa bebe sa fie bine ca vezica ....se reface ea
si in ultimul timp am niste insomnii ca daca dorm 2-3 ore pe noapte

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput