O rugaminte pentru cei din Cluj

O rugaminte pentru cei din Cluj | Autor: Samurai-lady

Link direct la acest mesaj

Am o mare rugaminte la voi.
Un prieten de-al meu japonez o sa mearga anul acesta la Cluj.
Vreau sa ma interesez pentru el care sunt firmele de taxi serioase.
Ca sa nu fie considerata reclama.............dati-mi un PM,va rog.

Cu multumiri ,Samurai-lady si bb Ken.

Samurai-lady si bb Ken

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Nu sunt din Cluj,dar am sa-ti spun cum facem noi cand mergem in Bucuresti.Sincera sa fiu,cu taxi imi este frica sa merg,nu stii peste cine nimeresti.
IN Bucuresti avem un baiat,care se ocupa numai cu asa ceva,are masina lui si ofera servicii,te duce unde vrei tu,esti in siguranta,este si ieftin,si se ocupa mai mult cu strainii,ce mai un om de milioane.Ni la recomandat tot un prieten japonez,cand a fost prin Romania,ma gandesc,ca si prin Cluj sunt persoane care ofera astfel de servicii.Poate te poate ajuta cineva,eu zic ca e mai sigur asa pentru prietenul vostru,daca e pentru prima oara in Romania.
Mult noroc in rezolvarea problemei.

Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Sami, eu sunt din Cluj: iti pot spune care sunt firmele preferate de mine: Taxi Diesel (este destul de ieftin), Nova Taxi si Pritax.
Daca te mai pot ajuta cu alte informatii, be my guest!

Pupici,
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Samy si eu stiu ca prietena mea din Cluj, cand nu avea masina folosea numai Pritax, zicea ca sunt ieftini si seriosi.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Samy, eu sunt clujeanca si pot sa-ti recomand cu placere firma de taxi Diesel,acolo lucreaza nasul meu,indicativ 232 Cristi.Am si alti prieteni care lucreaza tot la Diesel.Daca vrei mai mult ajutor da-mi un mail si mai vb

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

In Cluj, pentru necunoscatori exista doua capcane: masinile ce au o cupola pe care scrie simplu TAXI si cele pe care scrie VENUS. Astea sint "rechini" care taxeaza de zeci de ori pretul unei curse normale. Vineaza,in general, clinetii in zona garii si pe linga spitale, unde gasesc persoane ce nu sint din Cluj si musca momeala. Deci, sub nici o forma sa nu se urce in asa ceva. Chiar daca masinile de la Venus sint mai dichisite, pentru distantele scurte din Cluj nu merita sa plateasca de 10 ori pretul cursei. Restul firmelor de taxi au preturi foarte apropiate, o cursa poate diferi ca pret cel mult cu vreo 5000 de lei. O sa iti scriu toate firmele de taxi din Cluj, si asa nu mai poate fi considerata reclama: PRITAX, TERAFAN, DIESEL, RAPID, NOVA.

D.

Mergi la inceput