**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(106)**
Raspunsuri - Pagina 6
andradap spune:
Salutare,
In primul rand va multumesc la toate pentru primirea calduroasa
In al doilea rand, sa va spun ce am patit azi:
Ma duc eu linistita la bucatarie si ma apuc de una alta, iar cand am avut nevoie de un prosopel, am tras sertarul, am pus mana pe prosop si l-am scos... in momentul imediat urmator am inceput sa tip ca o nebuna si sa topai de frica. Mare minune ca n-am facut infarct. Ce era sub prosop? Nici mai mult nici mai putin decat TARANTULA de plastic/ cauciuc a lui Antonio (ma rog, una din cele 2). In prima faza nu am realizat decat ca este un paianjen mare... si cum eu am fobie pt insecte... imaginati-va. Evident, nu am vrut sa cultiv aceasta frica nemotivata si la Antonio. Prin urmare, desi aveam inima cat un purice mereu l-am incurajat sa puna mana pe gandacei, buburuze, furnicute, etc. Ba chiar a inceput sa planga la o expozitie ca el vrea sa plece acasa cu paianjenul TARANTULA (cred ca e indragostit de specia asta...), care de data asta era viu... Evident, l-am calmat spunandu-i ca il impacheteaza doamna de la casa si ni-l trimite acasa...
Didialex, cum sa nu tin minte o denumire care m-a intrigat oarecum la vremea respectiva… Ma gandeam ca e nedrept pentru al doilea sa apara din dragoste pentru primul. Dar, acum constat ca e ceva mai mult decat firesc. Ca dr. si spital, am ales evident ca si la Antonio. Cu alte cuvinte, voi naste tot natural (in cazul in care prezentatia copilului mi-o va permite) si tot fara epidurala cu Dr. Magdalena Dorobantu, la Giulesti. Ea este dr., care desi nu mi-a urmarit prima sarcina, dar fiind de garda in noaptea cand l-am nascut pe Antonio… m-a asistat pe mine la nastere. (dr. mea: Cezara Bucur nu a putut veni)
Madaiulia, cu siguranta nu spui prostii. Intr-adevar Ribomunyl (ca si altele precum: I.R.S. 19, Bronhovaxom, etc) actioneaza ca un vaccin prin cresterea imunitatii datorita introducerii in organism a unor germeni in cantitate mica, dar suficienta pt producerea de anticorpi.
Am vazut si pozele… de la DUNI… am recunoscut scaunelul de copii din restaurant… Ce se mai distra si Antonio cu el… si de cate ori era sa cada nu mai zic. Noi am fost de PASTE acolo.
Arcadia… woooow… acum am vazut ca in mai putin de 2 luni vine si bebe 2. Felicitari! Sa ai parte de nastere suuuuper usoara si de un bebe sanatos!
Liv, eu m-as abona pentru intalnirea din zona BABY EXPO, mai ales ca stau pe la Brancoveanu si e foarte aproape de noi. Totul e sa avem noroc de vreme buna…
de Antonio (12.05.2007)
7+
http://community.webshots.com/album/574734343bzJlUZ?start=0
Ioana13 spune:
Am vazut niste fetitte ABSOLUT superbe!!! Ce pofta de bb mic imi faceti VALI si LAVINI! SInt niste frumuseti!!!
PAtrick are amigdalita acuta pultacee, ii e atit de iritat gitul si cerul gurii, offf... dupa 3 zile de cresa. Am trecut pe Augmentin de azi, aseara a plins 2 ore de durere, nu voia nimic sa manince sau sa bea. A cazut de somn, dar cu scincete aproape toata noaptea.
Acum a reusit sa bea lapte, de mincat mincare solida vrea dar nu poate!
Cum sinteti cei intrati de nou in colectivitate?
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
madaiulia spune:
Vali5 asa e numai_eu sunt.
Voiam sa-ti spun ca si eu cred ca e doar o etapa de dezvoltare cu Andrei.
Nici Andrei al meu nu adoarme singur, de fapt doar cand era foarte mic a adormit singur. Acum adoarme doar cu unul dintre noi langa el, nu mai vrea deloc sa adoarma in patut, adoarme in patul mare si apoi il mutam la el in patut si de vreo saptamana ne luptam cu el ca nu mai vrea sa adoarma decat daca suntem toti trei in pat.
Am avut si cu baia perioada in care era foarte indragostit, apoi urla ca din gura de sarpe la spalat pe cap si acum e din nou incantat.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
DidiAlex spune:
Salutare,
liviana, io tot astept pozele alea. Cred ca Matei s-a simtit minunat la bunicii lui. si mai cred ca e minunat sa ai bunicii din poveste,[size=1] sotzul meu imi povesteste cate in luna si in stele facea cu tataie lui si mamaita..cum abia il astepta sa apara..si sa te tii rasfatz. Evident ca bunicul lui e Robert, de aici vine si numele la nr 1 al meu. ...[size=1].ai mei dupa cate imi dau seama nu or sa aiba, poate copii lor
Cum v-at reacomodat in 4 si cum a fost prima zi de gradi, de ieri. Speram sa scrii tu o vorbulitza...
Lavini, cititdu-te pe tine mi s-a parut ciudat..pt ca am carnet de 10 ani ..si conduc de 10 luni. Cred ca mai mult scriam asa, poate mai sunt fete, cum eram si io anul trecut cand m-a impulsionat Ella, cu butonul de avarie.. acu sunt io cu autostrada si cum fac 18 km in 18 minute si, mi s-a intamplat sa fac 36 de km ca m-am incadrat prost si am luat-o la intoarcere spre Frankfurt in loc de stuttgart, si singurul lucru a fost sa verific cata motorina am . imi da un aer de zbor nemaipomenit.
Oare unde o fi Cristina din Pitesti??? ca ea isi luase masina noua!!!
Ioana, la noi a facut minuni aerosolii. i-am avut pe amandoi tusitori si la David avea o tuse veke..si sper sa fi scapat de ea.
Andrada, am patit-o si io cu un sarpe. dar broaste, spaima mea, nu las in casa.
Kay, ehe..imi aduc aminte perfect..eram si noi niste berbecutze gravidoase.
dupa nr 1 am crezut ca le stiu pe toate, dupa nr 2 nu mai stiu nimic
arcadia, nu sunt io personal in depresiune, ci sanatatea piticilor e! ce frumos ai scris tu la toata lumea. V-ati decis la nume?
Ioana13 spune:
Didi, PAtrick nu tuseste, doar gitul inflamat de numa. Oare ar merge cu aerosoli? Trebe sa cupar aparat, pina acum nu am avut nevoie, numai buna a fost tema de saptamina asta.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Vali5 spune:
Buna seara!
Andrada, tare mi-e ca peste 2-3 ani o sa te trezesti cu tot felul de lighioane prin casa aduse de Antonio de afara , la cat de mult ii plac...
Ioana13, insanatosire grabnica lui Patrick. Daca e amigdalita nu trebuie operat? Nu ma pricep, intreb si eu ca stiu ca mi-e mi-au scos amigdalele cand eram mica.
madaiulia, merci pentru incurajari! Chiar m-am mai linistit vazand ca mai multi copii au diferite frici.
Ma duc sa citesc o carticica cu Andrei. Va pup!
Poze
lbelciug spune:
Didi, la ce poze te referi ca nu ma prind... Despre gradi Matei nu povesteste prea mult din pacate; in plus sotul il duce/aduce de acolo.... Din ce m-am prins pana acum, doar s-au jucat, inca nu au inceput activitatile. Mate m-a asigurat totusi ca azi e a doua zi cand nu s-a mai batut cu Stefan. Stefan e un baietel cu care se stie de la cresa si pe care M il considera prieten desi acesta i-a spus de nenumarate ori lui maica-sa ca M i-a facut si i-a dres. De aici motiv de cearta din partea acestei "doamne". In fine... nu e nici unul usa de biserica, dar trebuie sa ramanem totusi parinti rationali.
Mica, ce trebuie sa faca site-ul ala? Mai dezvolta un pic ca sa vad daca stiu pe cineva cu know-how-ul respectiv.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
Madi spune:
Multumesc celor care ne-au vizionat.
Arcadia, la Sinaia am fost. Avem acolo o pensiune unde ne simtim tare bine de cate ori ne ducem.
Chiqui si eu si sotul meu si tata si soacra mea am avut parul des si cret/ondulat, deci are de unde sa mosteneasca. Mie acum imi cade foarte mult si si-a pierdut din desime, dar in liceu eram tare mandra de el. Era lung si bogat.
Vali si Ana a avut/are o gramada de temeri. Unele din ele au disparut pe masura ce a crescut, altele s-au pastrat, au aparut si unele noi. De exemplu, ei ii e teama de clovni, de aspirator si foen, mai nou de intuneric.
Si mie mi-e tare dor de Elteka si de Chris.
arcadia spune:
vali, si lui calin ii e frica cred sa doarma singur, adoarme si dupa 2-3 ore se trezeste si tre sa ma duc langa el, altfel urla. bine el nici nu a dormit singur niciodata. si el a avut o perioada cand nu suporta baita deloc, de la 1 an pana pe la vreun an juma, asta pt ca il trecusem pe dus nu baita caci era vara.. cand am reinstaurat cadita a reinceput sa ii placa, dar la spalatul pe cap tot urla indiferent ce ii povestesc. cred ca ii iau niste ochelari de scafandru si eu cred ca sunt normale schimbarile astea la varsta asta. mai faceti si nr 3?
chiqui, ce domnisoara e Livia cu gentuta pe brat
vas sper iasa sotul tau din pasa proasta cat mai repede
liv, deocamdata stam doar cu mama aici. e fain ca avem curte si sunt copii de varsta lui calin peste drum si pe strada, iesim din curte si avem cu cine ne juca plus ca e foarte liniste si relaxant. iar in Buc ar fi trebuit sa iau o chirie. ma bucur ca bogdanel bea din nou lapte, calin a ajuns la aproape un litru pe zi, azi de ex nu a vrut decat lapte si niste mar, uff, desi avea in farfurie snitel cu piure...
andrada multumesc same to you mama ce sperietura.. eu accept insectele dar numai sa nu ma atinga, ca altfel topai si eu ca nebuna.. si calin pune mana pe ele, super ca l-ai incurajat si pe antonio in sensul asta
ioana sanatate lui patrick, sper sa ii treaca repede nu stiu daca sunt buni aerosolii pt chestia asta, daca e vb de puroi cred ca trebuie antibiotic.
didi ma bucur ca e totul bine.. va sa zica pana la urma a functionat aparatul cu aerosoli, super numele va fi Sanziana Carolina, dar nu il trec la semnatura pana nu iese certificatul de nastere
in ce zi vreti sa puneti intalnirea, ca as veni si eu..
lui calin ii e teama si de zgomote puternice, cum ar fi o bormasina sau chestii de genul asta.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+