LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(334)
Raspunsuri - Pagina 21
rodicamaries spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Rodica, sunteti niste minunati!!! (sa-mi zici si mie de ce crezi ca are nevoie Emanuel de completare...plange mai des de o ora de foame? sau? ii dai de cate ori plange san si gata. Ar fi pacat sa se termine lapticul de la completare...) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
multumesc

in primele doua saptamani ia-m dat doar san, si eram foarte mandra de asta
continuam sa-l pun f dess la san, ziua, ca noaptea nu se trezea, si consideram ca daca doarme el noaptea, e mai bine sa ma odihnesc si io, terminam de alptat,cam 40-45 minute, si plangea de numa, asta a fost vreo doua zile apoi am mers la dr, cand l-am cantarit
scazuse 400 grame intr-o saptamana, ceea ce dr mea zice ca-i infometare, am inceput atunci sa iau si Galafor, dar nu prea a ajutat.io nu prea ma pricep la faza asta cu alptatul, si la Darius am buctat-o, dar mie imi curg sanii, ceea ce inseamna ca sunt plini, nu? il pun sa pape si nu se satura, e ciudat.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
si de Emanuel(24 aug 2009)
rodicamaries spune:
Gabriela, abia acuma am citit in spate...felicitari pentru fetita
cat mi-am dorit si io cand am mers la control sa aud vestea asta, n-a fost sa fie asa, sanatosi sa fie.
greyeras spune:
Privitor la gradinita de la 2 ani eu zic ca toate am prefera sa stam cu ei mai mult acasa, e normal sa-i fie mai bine langa mama lui si cred ca majoritatea celor care accepta aceasta varianta (de al da la gradi) o fac din nevoie nu pentru ca vor sa socializeze copilul. Dar atata timp cat si mai platesti ai anumite pretentii, nu stiu... zic si eu... vrei sa vezi si rezultate.
Si eu am observat ca Adelina in compania altor copii se schimba, se da dupa ei, daca vede ca mananca ceva vrea si ea sau invata lucruri noi de la ei si cred ca acest lucru ii face bine pentru ca singura cere la "pii".
Gabriela trebuie sa fie frumos cu doua mici printese. eu sincer imi mai doresc o fata, dar deocamdata nu spun la nimeni ca tati normal ca vrea baiat.![]()
Rodica ai doi copii minunati.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
mandarinutza spune:
Rodica, am vazut pozele cu voi, sunt adorabili baietii tai, iar tu povestesti asa frumos momentele frumoase cu amandoi!
Yaia, si eu am trecut prin greturi la sarcina cu Antonia. Mie mai imi trecea cu ghimbir, mancam cate o bucatica, chiar daca nu ma omoram dupa gust, imi trecea greata dupa el.
Erina, ce dulce si expresiva e Daria, am vazut pozele aseara, cand a pus Ema linkul.
Gabriela, felicitari pentru mamaruta voastra! Si eu ma vad tot mama de 2 fetite cu codite,
Papanash, tare draguta masinuta! Succes la scoala de soferi! Si eu vroiam sa iti sufgerez o masina mai micuta pt inceput, dar daca va fi masina familiei pt deplasari e super.
Vroiam sa va mai spun ca am citit o carte tare draguta, care mi-a mers la suflet, de la ed Coresi - Ghidul bunelor maniere petru parinti de Michiela Poenaru. Este o carte despre cum sa ne crestem copiii, oferindu-le permanent, in orice situa#355;ie, iubirea parinteasca.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxana_G spune:
Si eu tot zi de cacao.
Acum meritam o raita pe forum. M-am delectat cu poze cu cei doi pui scumpi de morosan, si cu Yanis cel voinic si frumusel, si cu mami a lui care arata traznet.
Gabriela, felicitari pentru fetita!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Papanash, atomicii sunt bine, multumim, iar pe mine nu m-a doborat atat munca, pe cat atmosfera. Cumatra insa e in concediu, de aceea lipseste la strigare.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Ma bucur ca v-am amuzat cu mancarea, trebuia sa mai destindem putin spiritele.
tuturor taberelor!
Rox , mamica
Sabina spune:
Rodica...poate nu e buna pozitia de alaptat.
trebuie sa ai grija sa-si ia laptele cel gros, sustine f f bine sanul sa nu ii atarne din gurita. Mulge un pic inainte la unele supturi, ca sa vina mai repede laptele consistent.
daca iti curg sanii NU trebuie completare! Sofia plangea si dupa o ora de alaptat in primele saptamani, e normal, nu te descuraja.
Cum sa scada 4 sute de grame? mi se pare SF, era acelsi cantar???
insista cu sanul, ca e pacat, atata vreme cat ai lapte si te simti ok sa alaptezi.Inteleg ca nu prea ai rani sau dureri care sa-ti dea disconforturi majore. Ia incearca 2 zile sa nu ii dai biberon, si sa il pui la san la orice scancet.
PS Nevoia de supt nu e doar in legatura cu hrana...de aia nu te panica daca vrea sa stea cu orele l tz. E normal in primele 2 luni. De aia haleste si biberonul, pt ca simte nevoia sa traga incontinuu. Daca ti-e frica de scaderea in greutate, chiar n-are sens sa-i dai suzeta, ci tzatza. Inca odata...daca ai sanii curgatori, e exces de lapte acolo! Hai curaj
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
rodicamaries spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Cum sa scada 4 sute de grame? mi se pare SF, era acelsi cantar??? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
nu e acelasi cantar, eu iesisem din spital cu 3600(deci a fost cantarit acolo), si la o saptamana avea 3200(la dr de fam).
am incercat Sabiina, alea doua zile inainte sa merg la dr, am zis ca daca-i nevoie il tin si non-stop la san(desi atunci imi tasnea sangele din sfarcuri, asa iritate imi erau, dar nu-mi pasa, de dragu de a alapta)dar nu se linistea deloc, deci deloc, nu atipea mai mult de 10 minute ziua,in schimb noaptea dormea, am tras asa doua zile apoi am mers la dr.
o sa mai incerc si acuma, ca-s si mai linistita si odihnita, cine stie.

Sabina spune:
ai wrap sau sling? intre supturi tine-l in wrap sau sling si se va linisti.
Sunt convinsa ca nu erau coordonate cantarele...gandeste-te logic, un copil flamand NU doarme toata noaptea! Si asta cu atipitul cate 10 minyte...mai tii minte si Mario al lui Betty cum facea? identic! si avea fata lapte cat pentru 3:))) Sofia mea a facut la fel o luna jumate, si nici nu dormea noaptea...iar la mne erau arteziene tzitzi.
e bine ca i-ai dat un pic de completare ca se te linistesti, acu poti s-o scoti![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo