Goldie Pants - 7

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

Mj girl, nici nu ma gandeam ca ai sa gasesti in alta parte partenere de distractie mai bune ca noi..
Anka...hahahahaaa...cu "creierii tai prastie" m-ai dat gata..

Mj sa-nteleg ca nu te mai mutumesti numai cu come togetheru'??...hai fie, ca merge si cu 2......se poarta acum..uite si eu ma descurc cu ai mei...deci anka , ia vezi si tu ce cucerire mai faci...

"Let Sadness see what Happy does
Let Happy be where Sadness was till now..."
Long live THE KING MICHAEL JACKSON!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

neazta
noi acu am ajuns di la doftor ca aspirina vad ca nu-si face efectu' si pa sambata avam nunta..am fost si la cumparaturi si am gasit un costum 4 MJ in 1....da nu mai stiu pa unde e

jurnalu'n-am apuct da mi-o promis cineva

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa-marie
[Mj sa-nteleg ca nu te mai mutumesti numai cu come togetheru'??...hai fie, ca merge si cu 2...[:D

lisa
mey, io n-am nevoie de 2, vezi ca am esplicat mai sus...pa baiatu' din jurnalu' i-l dau lu coryio la varsta mea am nevoie de tipi cu ceva experienta
pentru variatie, totusi, ma mai viziteaza din cand in cand dirty diana's boy

Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Lisa, io cu el mai defilez http://www.geocities.com/Hollywood/Set/8589/botd3.jpg scuzati piciorul , tot timpul imi iese in poze .
Lisa tu cu ce ne mai impresionezi, in afara de Bad? La tine ramasese Billi Jean ca m-am ametit, mai ales ca am creierii prastie
MJ, sa inteleg ca nu tradezi come togetherul..ok, sa vedem ce zice Cory

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_n

iona [/b]te-ai dat la bad? ai curaj, nu gluma. oricum la cum ii schimbati shirt-urile, sa nu va mirati ca ma dau la el, ca cine mai stie care e private only si care mai e for all

oana...asara sorrryy pt. lisa da el s-a dat la minenu l-ai auzit cum ma striga?Rock with you...stii io's Iona Rock J..si sa stii ca lisa nu-i chiar asa BAD asa ca linistit poti sa incerci si tu
am gasit costumu..dupa cum ziceam 4 MJ in 1...black,white(chiar daca nu-l lasa purple o zis ca evadeaza),red si goldie
http://media.photobucket.com/image/michael%20jackson/JuliasAngel/5CAR9NSF3.jpg?o=528
oricum pana sambata mai e si poate gasesc 5,6 MJ in 1

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

mey fetele da' de melodia zilei ce ziceti???, la min 2.33-3.34 vedeti come togetheru' imbracat in rosuna' tocmai vine sa ma ia

Mergi la inceput

Anka, eu nu mai defilez ..ca m-am fript de vreo cateva ori si nu mai vreau..da' mi-am revendicat si thrillerasul-billie jean (performance-ul lui de la Mottown 25 m-a dat gata...).. dar il mai trimit din cand in cand si la nasica oana....
Mj girl, cu treaba cu experienta....nu prea sunt de acord....ca eu si oana suntem ff mandre de billie jean-ul nostru...l-am invatata meserie nu gluma.....si dak ma uit mai bine la revista de azi ,..mi se pare ca e al nostru pe coperta..ia uitati manusa de pe mana.....
Iona, ..BAD-ul meu vrea sa "rock only with me"..mi-a declarat-o de nenumarate ori......iar oana stie treaba asta si nu se baga.

Mergi la inceput

lisa, io doar mi-am dat cu parerea, nu-s' ca e sau nu billie jean-u' tau si-a lu' nasica, daca luam in calcul doar manusa...poate..da' vreau sa-i dau de lucru lu' cory ca tot sta cu okii pa minesi nu ma pot desfasura in voiese ia de mine ca m-a vazut mai underage
desi daca zici ca are experienta, vorba lu' ankutza, ma duce gandu' la o tura oricum nu ma risk, mie come togetheru' mi-ajunge

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mj_girl

lisa, io doar mi-am dat cu parerea, nu-s' ca e sau nu billie jean-u' tau si-a lu' nasica, daca luam in calcul doar manusa...poate..da' vreau sa-i dau de lucru lu' cory ca tot sta cu okii pa minesi nu ma pot desfasura in voiese ia de mine ca m-a vazut mai underage
desi daca zici ca are experienta, vorba lu' ankutza, ma duce gandu' la o tura oricum nu ma risk, mie come togetheru' mi-ajunge

garantez yo pt el......ca doar ma stii de acum..am gusturi bune se stie...
iar pe billie jean...am zis... nu il pastrez numai pentru mine, il trimit si lui cory daca vrea, oana deja e abonata, o sa incerc sa o corup si pe Iona, ca vad ca ii face ochi dulci BAD-ului meu (nu vrea ea sa inteleaga ca el numai pe mine ma doreste )...si care o mai fi la rand...

P.S. pentru cele interesate , am sa va arat ce-i soptesc in fiecare seara BAD-ului meu,de e asa innebunit dupe mine.......dar mai pe seara...ca e mai... de bulina rosie...

Mergi la inceput

mey lisa, vrei sa faci fetele curioase sau vrei sa te asiguri de prezenta lor la party

Mergi la inceput