Burtici fericite de septembrie-octombrie (204)
Raspunsuri - Pagina 6
MangaGirl spune:
luci de data asta chiar am mancat vegetarian si cu bun simt. ma gandesc poate ca rice puddingul avea prea mult ginger si nu mi-a priit? Dar in rest am tinut-o pe legume gatite de mine. Si am fost ok toata ziua...m-a luat abia noaptea pe la 2...nu stiu ce sa zic. Dar burta tot sus mi-e...tot ma arde sub sani...iar daca moasa asta noua are dreptate...inca nu e angajat total de nastere. ea mi-a spus ca zilele astea nu nasc...si nu as avea prea multe semne...nici un dop...nimik. oricum mai sunt teoretic 9 zile...maine ma duc sa-mi fac suvite...dupa aia poate sa vina cand pofteste. ![]()
fain program...eu cred ca o sa-it iasa planul...
MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 10 ZILE 
kemsy spune:
Buna dim...ziua de la mine!!!
Avem iar bebe, s-au livrat dovleceii!!!

Felicitari NelaM, bun venit Ana strutza!!!

Felicitari Emy, bun venit bebe Eva!!!!

FETELOR, EXPLODEZ...MA UMFLU PE ZI CE TRECE, MA SIMT CA UN COZONAC
Cresc, cresc, cresc...tot speram sa se opreasca procesul de "crestere", ca asa cica e in ultimele saptamani, dar...
Aseara am mancat ca o balenica, de asta nici nu am dormit bine , mi se intorcea...dar na, doar nu era sa refuz o iesire la restaurant, ca sa se serbeze sotzu', la implinirea unei frumoase varste
Apropo de miscarile bebelului..ieri a fost cat pe ce sa merg la spital, sa fac o eco, pentru ca nu eram multumita de cum il simt
. Dar dupa cateva ore m-a "contrazis " , cred ca si-a schimbat si el programul, iar, si oricum miscarile sunt asa ca unduirile, sau le simt in interior...nu mai au loc saracii!! Spre seara, l-am simtit vreo 4-5 ore legate 

Merg sa citesc povestea lui gogo, si sa vad poze
(emoticon care isi freaca mainile).
Gianina
38+ cu
Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Au mai ramas 2 saptamani!!!!
Fotografii
M Oana spune:

Nela a nascut?????? Mama si eu stau asa calma pana joi, iar voi acum scrieti si afla omu' ca in cateva ore sunteti nascute......

Sunt constienta ca mai sunt cateva cotituri si trec si eu granita, dar pana nu ma vad la bariera, parca e totul doar un vis. Incerc sa dau reject oricarui sentiment de genul "ultimul weekend in 2 etc", insa e destul de greu, indiferent cati ani am asteptat minunea asta si indiferent cat lucrez la psihic........
. E bucurie, e panica, sunt muuuuulte ganduri......
Dar sa revin...... Bine ai venit pe lume Ana, vei privi lumea de sus, de la etajul 26 si iti va cumpara mamica un ochean mare
, sa vezi lumea prin el, toate tantiile astea de pe forum iti garanteaza ca iti va placea tare mult ce vei vedea.....

Mada esti cu totul si cu totul speciala si asta pentru ca ai REUSIT SA AI STATUTUL DE MAMICA in conditii in care multe femei poarte ar fi abandonat orice fel de lupta, de speranta.

Felicitari din inima!

Cat despre faptul ca lauzia inlatura raspunderea pentru fapte necugetate, din pacate, exista un singur caz practic in care se aplica acest principiu si anume la pruncucidere, atunci cand biata mama, din cauza eforturilor unui travaliu cumplit, pentru care nu a fost pregatita si care i-a luat mintile, ajunge la un act necugetat, pe care desigur ca apoi, cand isi revine, nu-l poate ea insasi intelege, nu ar fi facut niciodata asa ceva.....
Dar, desigur, psihologic vorbind, putem extrapola si putut afirma ca la cat patimim cu nasterea si cu greul jobului de mama, un cuvant mai dur, o privire, un gest, trebuie sa ne fie iertate, in alta conjunctura sigur am fi mai calme si echilibrate. 
Luto am citit povestea, am vazut si pozicic (mai putin pe cea promisa, cu burtica ta lasata pana la genunchi
), uffffffff tare greu e cand soarta nu ne ofera varianta aia usoara, cu nasterea ca un stranut. Am intalnit femei care mi-au jurat cu mana pe inima ca s-au urcat pe masa si in timp ce-si cautau prin poseta o batista sa-si strearga nasul, sau ochelarii, s-au trezit ca le iese o chestie maaaaaaaare printre picioare.![]()
Daca am putea sa alegem, sigur ne-am baga toate la categoria asta, dar neprevazutul asta ne joaca niste feste......

De multa vreme ma uit la emisiunea cu nasterile (desi la multe momente imi pun perna pe fata, ca nu pot privi) si nu pot sa uit o negresa care povestea ca la prima nastere organizase un mega party cu lumanarele parfumate, muzica ambientala, multe prietene, fursecuri. Dar intre prima contractie, primul telefon dat si copilul in brate n-au fost decat 15 minute, nici n-a apucat sa constientizeze ce si cum. La momentul filmarii era deja la a doua nastere si lumea venise cu mult inainte, se mutasera toti in casa ei, ca sa apuce momentul.
Si a avut parte cu ocazia nasterii asteia in direct de niste dureri si de vreo 2 zile de chin, de am ramas eu marcata, doar privind-o, parca ma dureau pe mine toate cele.....![]()
AMR 4 ZILE 
Leeloo21 spune:
fetelor am schimbat si noi un pic niste date la semnaturica..ce-l implica pe tati de tudor si fotografiile..daca sunteti interesate sa intrati..si sa ne trimiteti un PM![]()
sper fara sa deranjez
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
Iulika29 spune:
Bunå fetelor!!
Felicitari NelaM!!Bun venit p elume bebe struzta Ana!!!Så fii sånåtoaså si påpåcioaså!!Ce super petreceri veti avea voi la o zi diferentå..O veti tine intr-o petreceri..

Felicitari Emy10!!Bun venit pe lume bebe Eva!!
Felicitari Adinus!!Bun venit pe lume bebe Sonia!!
Luto am citit povestea si chiar m-ai convins så imi termin si eu povestea care de altfel am inceput-o de ceva timp dar nu am terminat-o..Frumoaså poveste si tare emotionantå..
Doamne ce gogosar numai bun de pupåcit acolo ai..

..
Si tare frumos s-a scuzat Lucia fata de fetele care inca mai trec prin minunatele clipe ale graviditatii..Mie deja imi e dor fetelor de burtica (nu de mersul des la baie, nici de durerile de noadå si altele) ci pur si simplu imi e dor de postura de femeie gravidå..
Sper så nu se supere fetele care au inca minunile in burticå ca noi cele care avem minunile prin brate, atarnate de gat, in wrap![]()
mai intram si mai ne laudam pruncii..dar chiar daca vå veti supåra eu tot o voi face
ca tare imi e drag si tare frumos e så aduci pe lume un sufletel care asa cum spunea Monica imi va spune MAMÅ.
Azi voi incerca så termin si eu povestea nasterii care e destul de lungutå pana acum si mai am..![]()
![]()
Vå pup dulce 
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)
liliac1 spune:
Mai, eu de dimineata mananc struguri, prune, beau lapte, am baut chiar si-o cafeluta. In mod normal ar fi trebuit sa fiu prietena toaletei pana acum...dar nimic, nimic
Ma doare burta ingrozitor, ca de-asta i-am si dat cocteil "mortal". Nu'sh ce naiba sa mai fac
Dati un sfat la baba, pliz 
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 35+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Fragutza spune:
Bun gasit tuturor!
Luto, Diana, Mary, multumesc pentru raspunsuri!
Nu stiu cum as putea sa-i fac program in conditiile in care ea ar manca intr-una. As vrea tare mult sa-mi revina laptele si incerc sa o alaptez de cate ori vrea, chiar daca asta inseamna sa stea agatata de mine toata ziua. E mai greu noaptea ca simt ca pic jos de oboseala.
Si copila mea a mai facut o achizitie, a invatat sa tipe:D si exerseaza de cateva ori pe zi:D.
Nela, felicitari, sa fie sanatoasa Ana, cumintica si sa va aduca numai bucurii!
Pupici,
Raluca
Baby
de Natalia (03.09.09)
diana_n spune:
Buna mamici si gravidute!
Eu n-am mai intrat pe forum de cand a nascut Aida, mi-e imposibil sa recuperez.
Felicitari din inima mamicilor proaspete si toata bafta din lume copilasilor lor !
Nicholas e bine merci, Peter il sufoca cu pupacelile, printre picaturi ne mutam in casa noua, definitiv ne mutam in week-end-ul care vine.
Am stabilit botezul pe 11 oct., am invitat prietenii, mai am de organizat si ziua de nastere a lui Peter. Tot in perioada asta am sarbatorit ziua de nastere a mamei mele (care e aici si ne ajuta) si a sotului.
Toate gramada pe noi, cea mai mica grija o cere Nicholas, e multumit daca ii dau sa suga, ne jucam putin cu el, apoi se culca
.
Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)
kemsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Mai, eu de dimineata mananc struguri, prune, beau lapte, am baut chiar si-o cafeluta. In mod normal ar fi trebuit sa fiu prietena toaletei pana acum...dar nimic, nimic Ma doare burta ingrozitor, ca de-asta i-am si dat cocteil "mortal". Nu'sh ce naiba sa mai fac Dati un sfat la baba, pliz ![]() Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 35+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
Eu zic sa astepti inca putin, sa-si faca efect coctail-ul!!!Sigur o sa ai succes
Gianina
38+ cu
Loris StefanViitoare mami de printisor iubit!
Au mai ramas 2 saptamani!!!!

Fotografii
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Mai, eu de dimineata mananc struguri, prune, beau lapte, am baut chiar si-o cafeluta. In mod normal ar fi trebuit sa fiu prietena toaletei pana acum...dar nimic, nimic Ma doare burta ingrozitor, ca de-asta i-am si dat cocteil "mortal". Nu'sh ce naiba sa mai fac Dati un sfat la baba, pliz ![]() Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 35+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
eu sunt invers...in viata mea nu am mers mai mult de o data pe zi la baie...acum 2-3 ori...ca sa nu mai spun ca sucul gastric imi vine frecvent inapoi. Ati mai experimentat careva asa ceva in ultimele 2 sp de sarcina? imi tot fac griji ca nu e normal sa-mi fie rau...chiar dk ei spun ca e semn de travaliu...mi-a fost rau si acum o sp si ceva...si nu a venit nimik...

MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 10 ZILE