Burtici fericite de septembrie-octombrie (204)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

povestea lui gogo

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

FELICITARI NELA!!!!!
BINE AI VENIT BEBE ANA!!!!

Se pare ca va prins bine balaceala la piscina!

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

felicitari mamicilor noi! multa sanatate bebeilor si papaciosi sa fiti!

lutoniana, superba povestea ta! tiai gasit perfect cuvitele pt trairile tale! felicitari!

cred ca cineva ar trebuii sa colecteze toate aceste povesti minunate si sa scoata o carte..este foarte important ca viitoarele mamici sa stie ce le asteapta..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza burticute si mamici,

am avut o noapte urata rau. greturi, arsuri...numai odihnita nu sunt. al meu iubit a venit acasa la o ora rezonabila...multumesc fetelor pentru sfaturi. aveti toate dreptate. dupa cum am spus, nici macar nu m-am suparat pentru ca nu rezolvam nimik. mai rau m-am enervat de ce greata am avut. cautam gavisconul ca disperata pe la 4 dimineatza. nici acum nu sunt cine stie ce...dar sa vedem cum decurge ziua.

Mada, liliac, lullaby, mkunigunda .

ma duc sa citesc povestea lui gogo. be right back.

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 10 ZILE

Mergi la inceput

luci . desi stiam in mare tot ce ai povestit acolo...a fost foarte emotionant. m-am pus of course pe bocit...sa dea D-zeu ca Gogo sa creasca mare si frumos, sa va aduca numai bucurii si sper ca nasterea nu te-a marcat atat de mult incat sa nu te mai gandesti si la o surioara pentru David.

varsta bebe

poze

AMR 10 ZILE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

sper ca nasterea nu te-a marcat atat de mult incat sa nu te mai gandesti si la o surioara pentru David.

....credeam ca imi esti prietena ...nu ma lua asa tare ca nu pot sa raspund

Mergi la inceput

fetele, doua poze de la Adinus. pe prima am incarcat-o de am zapacit-o. Feita e tot in spital sub antibiotice. starea ei este la fel. Sa speram ca se va face bine curand.
Adinus ne gandim la voi. Bblina e superba.

varsta bebe

poze

AMR 10 ZILE

Mergi la inceput

mangulico tu mananci porcarii sau vrei sa nasti ? ca cu greata asta de cateva zile nu stiu zau ce sa zic

Bebelina lu' Adinus e superba si stiu ca se va face bine. Era si la mine in salon un bebe cu aceeasi problema si dr spuneau ca dupa o saptamana de antibiotice starea se va schimba in bine.
Doamne ajuta pe Sonia si pe parintii ei

Azi e zi mare, la ceas aniversar, la o saptamana de viata a lui gogo iesim la plimbare. Asta daca se trezeste tasu'.....ca e deja 10 jumate.
Am facut si un plan:
1. ma imbrac eu
2. hranesc copilul
3. ii schimb chilotii
4. iesim afara ca sa adoarma

Sper sa nu lesin.....si sa rezistam juma de ora la aer ...ca e soare minunat de toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Felicitari NelaM! Bine ai venit pe lume Ana!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

sper ca nasterea nu te-a marcat atat de mult incat sa nu te mai gandesti si la o surioara pentru David.

....credeam ca imi esti prietena ...nu ma lua asa tare ca nu pot sa raspund

hihihi...draga mea...ieri ii spuneam lui sergiu ca daca as avea optiunea ca pe al doilea sa-l faca el....sa-l tina 9 luni, sa aiba greturi, dureri, sa treaca prin nastere si tot...nu as ezita sa-i solicit ajutorul. dar ma gandesc ce frumos e cand imi spun fratele...si desi suntem la 7 ani diferenta si ne-am batut in parte (a se citit - m-a batut de mi-au mers fulgii), sentimentul de a-l avea pe fratele meu alalturi de mine e de nedescris. Si atunci ma gnadesc ca poate, cand voi uita toate arsurile si durerile si greutatile o sa ma incumet sa mai fac si o fetita. Dar asta doar peste ani si ani . Nue nevoie sa-mi raspunzi acum...putem sa mai fim colege si la o lata odisee...promit, nu foarte curand. acar sa nu trec singura prin toate.

varsta bebe

poze

AMR 10 ZILE

Mergi la inceput