Buna ziua,
Ma confrunt cu o situatie delicata.. in urma cu 3 saptmani am aflat ca sunt insarcinata in 4 saptamani , bucurie mareee!! in urma unui control la medicul ginecolog deoarece aveam dureri mari de burtica, febra, dureri de spate, mi s-a depistat un endometriom retrouterin de 8,5 cm. sunt tare trista, deja vad ca intru in depresii,doctorii incearca sa salveze copilasul, miercuri 23.09 voi merge iar la eco intrauterina sa vedem daca a mai crescut endometriomul si daca bebelusul s-a dezvoltat normal pana la varsta lui.
medicii spun ca este un miracol ca am ramas insarcinata cu endometrioza in stare avansata care necesita tratament chirurgical urgent.insa e un suflet acolo in burtica si daca se opereaza se face direct avort spontan.. a mai fost cineva in situatia mea? va rog ajutati-ma,sunt disperata, ne dorim acest copil enorm.
Nu, n-am fost in situatia ta, dar ma voi ruga, dupa puteri sa va fie bine. Dati vesti!!! Si nu pierdeti nadejdea in Cel de Sus. Minunile facute stau marturie ca ne trebuie doar credinta, restul se rezolva. Imbratisari si toate gandurile bune!!!