Strumfi de iul-aug 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
maiii io nu stiu cum sa mai procedez,fii-miu iara stranuta,mucii nici nu au trecut si e a 5 zi de antibiotic ...sooo, o sa iau taurul de coarne si incerc altfel.

karligutza,la noi sub promotie mai aveau doua bucati..nu e de la lego,scrie pe cutie asa "abrick ecoiffier"-table,tabouret et 28 accesssories...e de super calitate,poate gasesti ceva pe net..pun si poze dar sa se incarce bateria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

'morning!

Am ajuns si eu acum la servici si bag o cafea, apoi ma apuc serios de munca, ieri nu prea am avut chef si azi s-au adunat toate.

Sanatate multa tuturor strumfilor cu probleme, of ce mila mi-e de ei!

Dana stiu cum e si stiu prin ce treci, Adelise acum e foarte curajoasa, merge pe jos de la masina, ii tremura putin buzita insa nu plange si doar miorlaie putin cand o lasa tac'so. Cand o iau nu mai plange (plangea de emotie cand ma vedea) acum doar zice fericita "mami coming!". Pentru ca asta ii zic eu "mami is always coming". Suuces, o sa fie bine vei vedea.

Ioana condoleante. N-am apucat sa vad pozele pentru ca sunt la munca.

Adelise numara pana la 10, vorbeste mult, in special de cand e la gradi. Ieri a venit acasa cu "what's that?" si "who's that?" si asa a tinut-o pana seara, orice atingeam "what's that?".

Va pup revin la pranz.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatzaaaaaaa.........
ieri am disparut ca magaru'n ceatza pen' ca m-a sunat soacra ca andrei plange, si am plecat acasa. l-am gasit vesel, dar nedormit si plin de muci. pe seara situatia s-a mai agravat, stranuturile s-au intzetzit, mucii si-au dat drumu garla. la culcare a fost jale, pt ca-i era somn, de respirat nu putea respira ca avea nasu'nfundat, picaturi am incercat sa-i pun , dar n-am obtinut decat o criza de plans isteric in miezu noptii! toata noaptea s-a foit, si eu pe langa el......dar macar a reusit sa doarma cat de cat. de dimineata avea si febra, nu mare. si colac peste pupaza, are si gingia imflamata rau de la o maselutza care sta sa iasa! deocamdata nu l-am dus la doctor, pt ca stiu ce-i da! antibiotic, normal! l-am tratat cu nurofen, de 3 ori pe zi, si cate un oscillo. apropos, la varsta asta cate oscillo ii pot da pe zi? cam asta despre noi......

jadi, n-as vrea sa fiu in papucii tai, in timpul crizelor astora! te apreciez pt ca dai dovada de multa stapanire de sine! of, numa mama sa nu fii!
cafera, lasa frustrarile......eu zic ca fiecare scrie dupa cat il lasa inima si timpul! sunt si colegute care ne-au abandomat total. eu n-as putea sa renunt la forumu asta, pt ca ar fi ca si cum as musca mana care mi-a dat sa mananc, atunci cand era disperata, neinformata si vai de steaua mea! chiar consider ca mi-am crescut copilul bine datorita sfaturilor pe care le-am primit aici!
dana, deci prima zi de cresa fuse plangacioasa! of, tare greu cu cordonu asta ombilical!
mamii-undercover, welcome home!!! caini, cacati.....ce latceva te asteptai sa gasesti? civilizatie si curatenie???????hehehe. vise , taica, vise!!!
ioanaiub, ma bucur ca ne-ai mai dat vesti! chiar daca nu-s din cele tocmai bune. sanatate multa va doresc!

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

musso, zici ca are muci si febra sub antibiotic??????? si cu andrei am patit odata la fel........ati vazut la PRO TV reportaju ala cu antibioticele luata en-gros:http://stirileprotv.ro/csid/sanatate/nu-luati-antibiotice-pentru-orice-raceala-bacteriile-dezvolta-toleranta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,am vazut si la tv..ce sa zic,trist dar adevarat...io imi caut alta pediatra care sa nu sara cu antibiotice decat dc e imperios necesar..acum am primit desi nu facea febra si se pare ca nici efect nu a avut.. o sa-i dau un oscilo pe zi,paracetamol la 8 ore,vit.c si echinaceea..incerc sa-l ajut prin metode putin invazive...e nasol cand nu ai incredere in medic,stiu cum e dar poti risca sanatatea copilului?!..desi poate pe moment il face bine dar apoi se vad efectele urate ale antibioticului dat fara motiv intemeiat..pe mine ma deranjeaza ca nici nu gasesc un laborator care sa -mi dea rezultatul la exudat macar in 24 h.

Mergi la inceput

intrebare: le mai dati Vigantol? mie dupa ce s-a inchis fontanela, mi-a zis sa nu-i mai dau!!!!
....si cate oscillo pot sa-i dau zilnic? eu i-am dat cate unul singur , intr-o singura doza!
musso, cu dr am aceiasi problema: antibioticul! de aia aman vizita! poate-l dreg asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Georgi, la antibiotic trebuie sa treaca cel putin 48 de ore sa se vada efectul. Daca nu are niciun efect, fie nu era cazul de antibiotic ori antibioticul nu e bun. Niciun exudat nu iese atat de repede, eu stiu ca trebuie sa lase 3 zile proba sa vada cum se dezvolta culturile microbiene.

Michi, si eu am dat un tub de oscilo pe zi, timp de 2 zile. Dar se pare ca circula o viroza urata prin oras, vremea asta schimbatoare nu e buna. Cu nurofen poti incerca pana la 5-7 zile, depinde de viroza. Noua doctorul ne spune daca e cazul de antibiotic doar daca nu cedeaza febra la a cincea zi si depinde de cat de verzi sunt mucii.

Dodo e bine, i-a disparut respiratia greoaie, mai are muci dar nu permanenti. Sper sa ii treaca repede ca nu stiu daca mai rezist la o iarna plina de muci.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Mihaela,iti raspun eu,vigantol se da pana la 4 ani in lunile reci,eu personal le dau...
Cu osccilo,mi-a zis dr. homeopat ca daca ii dai un tub s-au un capacel e aceesi concentratie,nu prea ma pricep sa-ti explic acum,ideea e ca eu ii dau unul pe zi portionat in trei...Aaron e mai bine,adica mi-a zis Voiletan parca si i-am dat o seara aerius ,l-a mai lasat,ii mai dau si diseara...cert e ca ma saturasem de muci,fara febra s-au alte simptome,insa trebuia sa-i curat nasul mereu...Apropo,pt cine vrea sa stie a aparut nazomer cu propolis si e cu pulverizator..e super.

Sunt cam incoerenta ca Aaron e peste mine de cand e Iosua la gradi,trebuie sa ma ocup mai intens de el..

Musso,ba bag si eu si zic asa:5 zile vibrocil cate o picatura in nara de trei ori pe zi,nazomer cu propolis,il cureti de trei ori pe zi cu batista bebe(eu si de cinci ori,ca mi-e groaza sa stea secretiile in nas si sa faca iar otita),eu am inceput cu septilin(e vegetal) si merg bine.Acu le fac o cura si cu helmiflores-pt toate tipurile de viermi(eu le dau primavara si toamna)asta e natturist..eu am un fix cu viermii,adica si din parc pot lua oua etcSi ignora mucii,adica curata-l bine dar nu te stresa,eu cred ca nici antibiotic nu-i trebuia,de multe ori organismul lupta singur...De ex ieri dimineata Iosua era cu amigdalitele inflamate,i-am dart repede cu albastru metilen si gata.

Luna,nu ne-ai spus ce lucrezi?Scuze daca sunt indiscreta.Super ca s-a adaptat Adelise.

Salut pe toate fetele carora n-amapucat sa le spun nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Bineinteles ca am uitat sa le spun sanatate la puii de Jadi,noi avem mereu cam aceleasi problemede sanatate ma refer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Sfatul nostru de la Dr. ANYA e sa continuam cu Vigantol, 2 picaturi pe zi....

referitor la oscillo eu cred ca e suficient in continuare 1 tub pe zi in caz de boala, 1 pe saptamana preventiv...

musso multumesc de info... nu gasesc nimic pe net, asa ca o sa fac un drum pana la Selgros.... merci inca o data!

cafera bebei, ardei... oricum eu anunt cand sunt gata de fiecare data!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput