Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Simina - dar tu cum stai cu celebra lista pana la urma? Ai finalizat-o?
Stii cumva de la mamici daca e doar vorba ca sunt produsele mai ieftine la targ sau e adevarat? Bine, ca sa te prinzi, tre sa ai data deja o mare tura prin farmacii / magazine si sa ai in cap preturile ca sa le poti compara... si cine e in stare de asta

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Ionelamaria,multumesc pt raspuns.

Ei...ce ma intereseaza pe mine,nici mie nu mi-e prea clar! Nu mai stiu care spunea ca la Cuza nu te lasa cu camasa ta de noapte,deci...imi cumpar,sau nu? Obiceiuri,spagute...cam asta m-ar interesa....

Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise

Lumi - ma bag si eu in seama. Poate nu e rau sa-ti iei o camasa de noapte cu nasturei in fata... pentru ca tocmai ce mi-a zis o mamica de 2008 ca e extrem de indicat sa avem multe hainute cu nasturi pentru perioada ce urmeaza, din cauza ca e f obositor sa alaptezi ridicandu-ti diverse bluzite sau tricouri intregi... si daca nu folosesti la spital camasa, poate e buna acasa... Ma si gandesc cum o sa stea bebelusul tzocaind cate o ora la san si eu cu tricoul... suflecat

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

laura, nu esti singura, stai linistita ...eu, daca nu as avea cantina de la serv...c are ma mai scapa in timpul saptamanii..nu stiu ce am face....bine, adevaru' e ca nici nu-ti vine sa faci de mancare seara, dupa serv...zau...noroc cu week-endurile astea
..eu incerc sa nu ma gandesc cand va fi copilul mare si va trebui sa fac si eu mancare, dupa serviciu, asa cum faceau de fapt si mamele noastre....
acum, dupa ce voi sta acasa...voi avea cu siguranta timp pentru facut mancare....dar dupa????.....probabil ca ne vom obisnui

despre carucioarele Bertoni, nush ce sa zic...mie mi s-a pus pata pe un Tako Jumper X...numai ca in stand aveau doar rosu si verde...si parca verdele ala nu-mi placea...sa vedem ce-om gasi la targ...

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buuun acu sa raspund si eu cat de cat la acest capitol (acum sunt la prima pagina)

Ma speriasem ca cine stie ce s-a intamplat ieri, dar ca deobicei s-a facut din tantar armasar, spar ca nu mai are nimeni nervi acum.Si ca sa lamurim problema eu sunt cea care am facut toate albumele private, daca deranjeaza pe cineva sa si-l faca cum vrea!!!. Eu le-am pus lacatele pentru a ne proteja de rau facatori, nu pt a crea discutii!!!

Raluci ma bucur ca ai vb cu Aris...este super fata

Miany ok..dau mielul , nu de alta da pana la paste sa am timp sa strang bani.Acum totul se duce intr-o anumita directie

Floricik ce sunt, am uitat ca si tu esti la Canta...e clar, mi-am pierdut memoria de tot.Eu ma tot mir de Stefy cum de are asa o memorie
Apropo eu am primit un pont: dc vreau sa stau cu bebe in camera sa cer la etj 1 ...

[quote]citat din mesajul lui dankutza

Floricik la ce medic te duci la Cantacuzino?
EEEEE....Vedeti de ce am zis eu sa notam numele spitalului si doctorul pe prima pag????????? stiam si noi ce colege de "suferinta" avem!!!!!

Monis eu am facut cateva borcane de zacusca pt la iarna.Mama a gatit mancarea, ciorba de perisoare si chiftele

Ahhhh...Simonette nu mi-am dat seama ce nume mai "active" am uitat.Daca te iti trece sup???????

Leeloo ce vant te aduce pe la noi??????....mai ieri-alaltaieri te dadeau mamicile disparuta!!!

Kreliutoo iti dau un borcan de zacusca pt 2 portii mici de spaghete???????
Mie niciodata nu mi-au iesit bune....nici gogosile.Astea 2 mi-au dat mari batai de cap

Raluci sa poarte fitu cu placere caruciorul

Monis eu am lista finalizata de mult.........am afisat-o si aici (cea cu adaugari rosii).Mamicile au zis ca sunt maiieftine la expo, da vorba ta..trebuie sa stii dinnainte preturile ca sa poti vedea diferenta.Eu nu prea am ce lua de acolo

Sper sa nu ocup o pag intreaga cu mesajul meu

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

laura, nu esti singura, stai linistita ...eu, daca nu as avea cantina de la serv...am muri de foame...bine,a devaru' e ca nici nu-ti vine sa faci de mancare seara, dupa serv...zau...
..eu incerc sa nu ma gandesc cand va fi copilul mare si va trebui sa fac si eu mancare, dupa serviciu, asa cum faceau de fapt si mamele noastre....
acum, dupa ce voi sta acasa...voi avea cu siguranta timp pentru facut mancare....dar dupa????

despre carucioarele Bertoni, nush ce sa zic...mie mi s-a pus pata pe un Tako Jumper X...numai ca in stand aveau doar rosu si verde...si parca verdele ala nu-mi placea...sa vedem ce-om gasi la targ...

Hahaha, tare asta cu cantina de la munca, si eu am ajuns s-o apreciez de cand sunt acasa in medical ca mi-e tot mai greu sa vizitez bucataria in scopuri culinare.
Eu incerc sa ma consolez ca mai e ceva-ceva pana o sa fie musai de gatit si pentru copil...

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Mai eu mi-am cumparat anul trecut o burtiera cu picioruse pt ca imi facusera chiuretaj dupa o sarcina mare si urma nunta, si-am purtat-o putin.Acum (dc ma mai incape) nu-i buna, sau e musai sa fie "postnatala"?????

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

hooliooo, simi'....mananci calule, ovaz?..iti dau toata oala, numa' sa-mi dai zacustile alea ....care mi-ai promis....care-mi plac..care n-am mai mancat de nu mai stiu de cand, care am crescut si care n-am avut noroc sa stiu pentru ca sa fac clatite
(asta ca sa vezi ca nu esti singura care nu stie sa faca..ceva )

monis, asa e...mai avem ceva timp de "colindat" si invatat meniuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

hooliooo, simi'....mananci calule, ovaz?..iti dau toata oala, numa' sa-mi dai zacustile alea ....care mi-ai promis....care-mi plac..care n-am mai mancat de nu mai stiu de cand, care am crescut si care n-am avut noroc sa stiu pentru ca sa fac clatite
(asta ca sa vezi ca nu esti singura care nu stie sa faca..ceva )

monis, asa e...mai avem ceva timp de "colindat" si invatat meniuri

Auzi, tu vorbesti de zacusca sau de clatite?!?! Ca daca e de clatite, fac eu un training cu tine .. cele mai bune cu branzica dulce si cu migdale sau cu dulceata de prune umplute cu nuci

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Kreliuto putem aranja o intalnire si-ti dau zacusca
Daca te porti frumos iti aduc si clatite

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe

Mergi la inceput

monis, vrei sa zici ca nu ai inteles???
era vorba de clatite, normal!
zacusca o astept de la simina ...care pana una-alta...vad ca s-a cam fofi'...

edit...ca vaz ca raspunsa pan' la urma...
pai, bine..si io cu ce viu?..cu oala de spaghete?

Mergi la inceput