Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

va inca va citesc din umbra...nu va suparati daca mai intervin..

este minunat cu bebe in brate si abia astept burtica nr 2...pacat cu cezariana necesara..k altfel cred ca eram iar cu burtica

va pupam! bucurati-va de liniste acum!! si odihna

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

multumim ca intrii, sa va traiasca feciorul, poate ne spui si din experienta ta de la nastere multumim de sfatul cu somnul ca stiti voi ceva daca toate spuneti acelasi lucru deci la somn cu noi

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

raluci ABC design avem si noi cu 3 roti..este superb! firma f buna si carut rezistent! noi l-am luat de la kidex acum un an..3 in 1..140 ron pe vremea aia..sa-l folositi cu placere!

eu am nascut prin cezariana din pacate...eu vroiam sa nasc in apa la brasov complet natural..insa tudor a aavut grija ca la ultima ecografie sa fie infasurat cu cordonul de doua ori in jurul gatului...asa ca am programat cezariana cu 2 sapt inainte de termen..asa cum se procedeaza..
am nascut la caritas in bucuresti...totul a fost perfect..m-am refacut complet in 3 zile..si n-am avut nicio problema..laptic am avut de a 2 zi..un pic..colostru..si am alaptat pana l 3 luni jumatate..cnd deja aveam prea putin laptic si il chinuiam..am trecut pe humana..si totul este perfect!

va si daca mai aveti nevoie de vreo informatie va sunt disponibila..daca nu citesc mesjaul si este ceva adresat mie va rog sa-mi trimiteti PM..asa sigur voi raspunde la subiect!

a papat tudor supica si acum doarme..deaia imi permit sa ma lafai

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

si ca vorbeam de accesorii pt bebe...este babyexpo saptamana viitoare la sala polivalenta de pe 24-27..sunt lucruri destul de frumoase si mai ieftine..si cel mai important toate in acelasi loc..asta daca mai sunt lucrusoare de luat!

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
Epidurala aici e aici. E interesant mai ales pt fetele acre vor naste la Cantacuzino. Parca Simina, va naste acolo, dar nu mai tin minte cum. I-auzi! Se poate face epiduarala la Cantacuzino. Nu trebuie sa cunmparam trusa, pt ca spitalul are deja cateva truse. Clar ca sa beneficiez de trusa aia, trebuie sa decartez. Bun!
Spitalul Cantacuzino are doar 3 anestezisti, doar unul fiind in garda. Unul dintre medicii anestezisti, nu face epidurale. Pur si simplu nu face. Daca ma apuca durerile cu ala in garda, am ca...t steagul. Ceilalti 2 fac. Dar vin doar la urgente. Pai care e mai urgent? Una care trebuie sa intre in operatie sau una care nu suporta durerea? Deci, urmeaza sa intru in delir si sa ma rog, ca dr respectiv sa iasa din operatie, ca sa vina si la mine.
Epidurala se administreaza doar cand dr e sigur ca am intrat in travaliu. De principiu, 3-4 cm dilatatie.

..poate nu vom avea tocmai noi "norocul " sa dam de ala care nu face anestezie.Eu fac scandal dc nu-mi monteaza epi

Citat:
Tampoane cele care nasc la Cantacuzino, nu trebuie sa isi aduca ele tampoane. Li se vor da de acolo, celebrele tampoane cu tifon. Bun, am rezolvat-o pe asta.

asta ar fi o veste fff buna, dar esti sigura ca iti dau pe toata perioada sederii si nu doar dupa nastere?????...eu am o mamica care a nascut in aprilie si a avut tampoanele de acasa.Cand ma duc la medic al intreb si eu

Citat:
Ecografii Cezara cere la 28 si la 36 de spatamani. Briceag cere la 32 de spatmani, ultima ecografie. Iar sunt in ceata. MA programare pt 29 de spatmani si 2 zile. Nici ca unul, nici ca altul ci in functie de cum am prins programarea.

Si eu am facut la 28 si ar trebui sa mai fac la 32 (adik sapt viitoare)dar mai stau....ca m-a seaca sa dau 400lei mereu

Citat:

Dar daca ma apuca in ziua de Craciun sua poate vrea sa vina de Revelion. Ce ma fac? SI asta s-ar putea sa plec din Bucuresti. Nu isi lasa el sarmaua si carnatul ca sa vina la mine. De principiu, el vine de acasa, dar sa nu fie sarbatoare. Ce ma fac cu anestezistul?
Grija asta cred ca o au toate burticile cu dpn-ul de sf de decembrie.
Faza cu anestezistul este mai naspa

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ionelamaria,multumesc pt raspuns.

Ei...ce ma intereseaza pe mine,nici mie nu mi-e prea clar! Nu mai stiu care spunea ca la Cuza nu te lasa cu camasa ta de noapte,deci...imi cumpar,sau nu? Obiceiuri,spagute...cam asta m-ar interesa....

Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Leeloo, mamica de Tudor, multumim de vizita, si stai prin zona, ca sigur mai avem ce intreba
Camy, la ce ora ai programata vizita la dr?
Krelia, io io..vreau si io o spagheataaaaa..Ca am devenit o putoare notorie, mancam doar sandvisuri, si prostii..Poate ma urnesc si eu azi maine sa gatesc ceva
Da de caruturile Bertoni, ce stiti? ca eu vazusem niste de astea..si pareau rezonabile la pret..Dar daca voiam cu de toate pe el, cantareste muult
Ma duc si eu sa ma imbrac, poate ies la o mica plimbarica cu sotul..ca si asa nu fac miscare prea multa.Acu depinde si cat ma tine vezica..sa nu ne intoarcem intr-un sf de ora

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zodie_de_foc

Salutare!

In legatura cu ceaiul de musetel, eu stiu ca este antiseptic - deci nu vad cum intretine infectiile.

Pai zic si eu din ce am mai citit in ultima vreme... e noul trend ce sa zic . Exact cum a fost ani de zile indicat sa iei antibioticele cu lapte si acum au descoperit ca nu e asa bine sau cu alcoolul care s-a 'batut' cap in cap cu pastilele si acuma s-a descoperti ca au traiect hepatic diferit si de fapt nu se incurca asa tare una pe alta.... Pana la urma sunt si alti dezinfectanti naturali... daca musetelul asta nu mai e pe val...

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonette
Pe mine dece nu ma astepti???

Simo tu esti asteptata tot timpul

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

gata fetele, am fost vazut placut batut palma pt carutz (ABC design) este exact ce mi-am dorit, il iau de la o mamica de fetita de 10 luni, fetitei nu i-a placut carutul spre norocul meu iar pretul este cu mult mai bun decat la magazin nu as fi dat banii aia in magazin

Dankutza - multumim de info pt BE legatd e celulele stem

ar fi frumos sa facem gasca si sa mergem ce ziceti ne incumetam sa stabilim ceva ?

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Hehe, felicitari pentru achizitie, sa-l plimbati sanatosi

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Wow dar stiu ca mi-ati dat de citit, nu gluma!
laurairina, stephy am citit de burtiere Sana ca ar fi bune tot pe forumuri de gravidute (probabil chiar aici pe desprecopii), mai toate pe astea le recomandau. Se gasesc la farmaciile Dona, si cred ca si la alte farmacii, dar la Dona sigur sunt ca le-am gasit pe site. In ce priveste marimea va spuneam ca citisem undeva ca s-ar tine cont de greutatea de dinainte de sarcina, dar n-am gasit un grafic cu asa ceva.
monis imi pare rau ca ai ajuns sa stai la spital o noapte, dar e bine ca s-a rezolvat si esti ok. Si pe mine m-au speriat contractiile nedureroase, intr-o zi cred ca am avut vreo 20. Am luat cateva zile cate 2 pastile de no-spa si am vazut ca s-au mai redus. Acum cred ca sunt pana in 10. Depinde oricum si de efort, daca ma ridic din pat sau daca stau intr-o pozitie mai incomoda se cam intaresc muschii. am retinut din povestea ta ca "se fura in spital". Pai si noi cum facem cu cotizatia cat o sa fim in spital? Chiar imi pusesem problema asta, dar m-a linistit cineva spunandu-m ca nu se fura in spital. Se pare ca nu e chiar asa. Voi unde o sa tineti banii? Si cand ii dai la neonatolog si asistentele din sala de nasteri? Hai ca la medic si anestezist le dai inainte ca te mai vezi cu ei ... dar celorlalti?? In sala de operatie? Pfff sper sa nu radeti, dar n-am fost internata niciodata si chiar nu stiu cum se procedeaza.
Azi am cautat la Kaufland a 3-a oara foite pentru wc, dar nu le-am vazut .. poate nu au peste tot,sau nu stiu eu in ce sector sa caut. A mai cumparat sau vazut cineva?
Am ajuns la partea cu felicitarile. M-au luat emotiile vazand ca deja au inceput sa iasa primii fulgusori. DOURADOUDOU multa fericire, sanatate, sa se faca mare si frumoasa fetita voastra.

29+

Mergi la inceput