Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna,fetele!

Miany,ma bucur sa te vad!

Elenic,multumesc!

Shtephy, Dienutze,e ceva cu numele,intr-adevar. Era o fetita la mama la serviciu de care ma `indragostisem` si am batut-o pe mama la cap cred ca vreun an sa o infiem,dar nu mi-a reusit. O chema Annabelle si era o frumusete.De atunci mi-a placut numele la nebunie,doar ca am uitat de el...Si,in ziua cand am aflat ca e fetita,numele Annabelle a fost ideea lui Richard.

Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ionelamaria si fetele din Iasi,cam ce stiti despre maternitatea Cuza?

Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am ramas pe la pag 6 cu cititul, asa ca nu stiu ce s-a intamplat .Acum plec la piata sa-mi iau niste legume da citesc cand ma intorc.Pana atunci Stefy, Monis, Simona99, Andreiuta, Myani, Raluca,Lumi,Krelia,Broscuta,Lacramioara,RamonaC,LauraG,Lorelix, Ragapie, Lavinia,Lylyana,IonelaMaria, LauraIrina.
Va astept la o ..scuze celor care nu-s pe lista da nu-mi mai amintesc nume acum

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Pe mine dece nu ma astepti???

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Fetelor chiar nimeni nu stie ce as putea lua ptr. gat? Vad ca incep sa si tusesc. As vrea sa evit pe cat posibil o raceala.

Doris 30+ Matteo ......

poze

Cu siguranta ai voie tantum verde!!! si eu sa treaca

27+ cu Nicholas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Ionelamaria si fetele din Iasi,cam ce stiti despre maternitatea Cuza?

Lumi, cred ca toate de pe aici( ma refer la cele din Iasi) vom naste la Cuza. Ce sa spun... e o maternitate ca marea majoritate a celor din Romania... Cu bune si rele. Si eu am auzit de lume care se plange de asistente... eu m-am familiarizat cu ea... si sper din suflet sa nimeresc la nastere o garda buna... ( adica oameni care sa-mi inspire incredere pana ajunge doctorita mea). Ce anume ai vrea sa stii.... mare lucru nu stiu nici eu... urmeaza sa vb cu doctorita mea pe indelete sper eu pe 8 oct... si mai caut si eu informatii pana atunci... nu am vrut sa grabesc lucrurile... mai ales ca vineri era saraca stoarsa de obosita... avusese o zi... de-mi era mila de ea.

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Doris cred ca m-am trezit cam trz cu raspunsul......imi pare rau! Daca si tusesti e f bun ceaiul de ceapa cu nuci in coaja si cu miere!!! Dar e scarbos insa trateaza f bine!

Si nu in ultimul rand.....

Felicitari mami Alexa si bun venit pe lume bebelina mica!!!!! Sanatate si noroc!!!!

27+ cu Nicholas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Salutare!

In legatura cu ceaiul de musetel, eu stiu ca este antiseptic - deci nu vad cum intretine infectiile.

Iar pentru fetele care cauta hainute mai mari: ati incercat la roccoco? eu de acolo mi-am luat pantaloni si din cate stiu aveau numere mai mari.

Sa aveti un weekend placut!

PS: eu de luni sunt in concediu

31+ cu = Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Mira, nuuuuuuuuuuuu......sa nu carecumva sa desfaci cutia...e vorba de continutul respectiv dupa recoltare!!!!

Camy, te asteptam cu vesti bune..de fapt, nici nu ai cum sa vii altfel, decat cu astfel de vesti ..si doar emotii constructive, da?
(btw, dc crezi ca va fi ultimul ctrl inainte de nastere?...cand esti acolo, nu te mai monitorizeaza, pt ultima oara?..intreb si eu, ca duda )

simo'...hai la mine, la o spagheata bolognesa..daca () cafeaua ai ratat-o

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

va inca va citesc din umbra...nu va suparati daca mai intervin..

este minunat cu bebe in brate si abia astept burtica nr 2...pacat cu cezariana necesara..k altfel cred ca eram iar cu burtica

va pupam! bucurati-va de liniste acum!! si odihna

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

gata fetele, am fost vazut placut batut palma pt carutz (ABC design) este exact ce mi-am dorit, il iau de la o mamica de fetita de 10 luni, fetitei nu i-a placut carutul spre norocul meu iar pretul este cu mult mai bun decat la magazin nu as fi dat banii aia in magazin

Dankutza - multumim de info pt BE legatd e celulele stem

ar fi frumos sa facem gasca si sa mergem ce ziceti ne incumetam sa stabilim ceva ?

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput