Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (106)
Raspunsuri - Pagina 5
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Camy - petrecere frumoasa maine in deplasare si sa vii cu vesti bune monis 33 acum si cu poze noi |
doamne ajuta sa fie bine...ca am niste emotii pe mine..cat casa...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 6 SAPTAMANI
POZE
DORIS_71 spune:
dankutza si mie dr. in Italia mi-a facut programare ptr. eco marfologica de trim. III in saptamana 32. A zis ca atunci se face.
Doris 30+ Matteo ......
poze
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camy_pus
doamne ajuta sa fie bine...ca am niste emotii pe mine..cat casa... Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian AMR 6 SAPTAMANI POZE |
Cred... o sa fie bine
monis 33
acum si cu poze noi
dienutze spune:
Merci de raspuns, Monis
Camy, lasa emotiile, bafta maine!
Eu fug la mama mea, cam la 300 de km. Dar vin la timp sa ii beau un pepsi lui Camy si sa ii urez de bine
Sa aveti un weekend frumos!
Pup fetele!
29+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
elenic spune:
WOW inca un fulgusor! Alexa, sa-ti traiasca fetita, sa te bucuri de ea si recuperare cat mai usoara si rapida!
Ma apuca emotiile desi eu, teoretic, as mai avea mult de asteptat...
Dupa cum vad, fetele s-au lasat mult asteptate, dar acum sunt primele
26+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
DORIS_71 spune:
Multumesc fetelor ptr. raspunsurile in legatura cu raceala. Acum ma duc in farmacie sa i-au ceva de gat.
RamonaD eu sunt din Galati dar sunt venita acum doar in vacanta. Daca pot sa te ajut cu ceva, intreaba-ma.
Doris 30+ Matteo ......
poze
elenic spune:
camy iti tin pumnii sa vii cu vesti bune de la medic, musai!
26+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
DORIS_71 spune:
Acum plec la tara sa-mi aduc mama ca s-a dus la cules, mai intru pe seara cand ma intorc si va invit la un pahar de must.
Doris 30+ Matteo ......
poze
ionelamaria spune:
Buna fetele
Camy, petrecere frumoasa pe maine.. si sa primesti cadou , printre altele, multe vesti bune despre Flaviusica.
Tare nu imi place cand se incing spiritele aici. Hai sa lasam supararile si sa incepem sa pregatim pampoanele... ca nu se stie... desi eu sper sa mai asteptam macar o luna inainte de a da startul la modul cel mai serios. Oricum... pana confectionam atatea pampoane si facem rost de flori... zboara timpul
Morfo de trim 3 eu stiu ca se face la 32 sapt. Doar ca eu pe asta am hotarat sa o fac in maternitate.... la doctorita mea... am 2 morfo in trim 2 pe la clinici particulare ( la 19 si la 24 sapt) si vineri am hotarat cu doctorita ca nu mai e necesar sa ma agit pe la particular... si ca voi merge la eco din spital... si apoi... dupa 32... ne vom vedea mai des la eco doar sa vedem cordonul cresterea... pozitia... colul... Deci mai merg la control peste 3 sapt
29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera