Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (106)
Raspunsuri - Pagina 13
laurairina13 spune:
Fetele, eu las loc la schimbu 2, asteptam cu forte proaspete pe RamonaC, Katy, LauraG, Stephy, Dragonitza, ma bag pe tv poate poate mai gasesc ceva interesant
Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze
krelia spune:
laura, si eu la fel
chiar m-am autodepsit pe mine astazi...si vorba aia....mai avem multe subiecte de despicat si multe pagini de umplut..asa ca...te urmez si las loc programului de seara....ca nah, are si el, rostul lui
gud nait, biutiful garls!
krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai
DORIS_71 spune:
Cam slabuta miscarea pe aici in seara asta. Vad ca schimbul de noapte n-a aparut inca.
Doris 30+ Matteo ......
poze
mihamora spune:
Lumi -am mai scris despre asta, la internare, atunci cand nasti trebuie sa imbraci camasa lor, de a 2a zi poti sa te schimbi cu ale tale. Se obisnuieste sa se dea cate ceva la asistentele care au grija de tine sau care vin la copil, ii fac baita...insa nu e obligatoriu. Asistentele in general sunt dragute, eunu am avut probleme. Am stat intr-o rezerva singura, de data asta la fel o sa fac, sau cel mult cu 2 paturi.
Ceai de musetel am folosit la Dominic, l-am mai sters la fundulet si nu a facut decat bine...
Monis - ma bucur ca esti mai bine stai linistita in patut, eu am facut azi ceva efort si ma resimt acum, ma doare burtica nu sunt in stare sa fac dus... Ginipral da palpitatii si creste tensiunea, (RamonaC ) de aia se recomanda sa se ia pe bucatele.
Krelia -vreau si eu reteta de carbonara de la Andre , te rog.
Lorelix- multa sanatate!
Doris-ce norocoasa esti cu sotul
Simina - am notat si eu reteta, multumim
Michelle 28+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
mihamora spune:
Am schimbat si eu semnatura, de acum pot sa pun si eu AMR- 8 saptamani
Michelle 30 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
simonette spune:
Noapte buna tuturor!!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
lauradi spune:
Buna noaptea...nu mai e nimeni? Stephy trebuie sa apara,cred.
Alexa,felicitari pentru bb!Multa sanatate va doresc la amandoua.
Avem deja doi fulgusori...wow,m-au luat emotiile si teama si gandul:oare cine-o urma?Cred ca toate ne dorim sa mai stea bebelusii in burtica,sa mai creasca putin.Iar eu cu contractiile mele,chiar m-am speriat acum si incerc sa stau cat mai linistita.Am fost si la control si bb e bine,are un avans de aproape 2 saptamani,1200 g,deja am ajuns cu DPN-ul in noiembrie;col de 3 cm,inchis...in rest,totul e ok.Mi-a dat Ca,fiindca a zis ca vede ca fac copii mari si am nevoie de rezerve multe ca sa nu aiba nici ei probleme cu oasele si nici eu cu dantura.Cam atat despre noi...eu tot fara chef si cu stare proasta sunt ...mi-oi reveni eu.
Va citesc mereu,sa stiti;am vazut ca v-ati suparat iar...RamoC nici n-a scris azi(parca asa am observat) sau Ancutza...Sper sa va reveniti.
Bafta la control,Camy si la multi ani pentru luni,ca poate nu mai scriu!
Laura28 Raluca Magdalena si Radu Mihai
Ancutza_Bro spune:
buna seara... eu sunt prin zona...citeam din urma...azi am fost plecati la Bacau pt cumparaturi...trebuia neaparat sa-mi termin bagajul pt ca nu vreau sa ma prinda momentul cel mare nepregatita ... am observat si eu ca RamoC nu a scris azi nimic, cu siguranta are un motiv bine intemeiat , nu cred ca s-a suparat asa rau aseara...nu ar avea de ce pt ca nu i-a spus nimeni nimic cu rautate... o pupam si o asteptam la forumeala...si pe LauraIrina si pe Katy, Lumi, Shtephy si toate celelalte fete ....
Anca 32+ Daria
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
Ancutza_Bro spune:
cucuvelele mele dragi unde sunteti? cu cine ma conversez si eu in orele de insomnie?
Anca 32+ Daria
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
Lumi_Richard spune:
Mihamora,multumesc mult pt raspuns!
Monis,ms iubita....problema e ca mie-mi plac pijamalele...nu obisnuiesc sa port camasi de noapte,ma gandeam poate scap
Ancutzica,eu ma cam duc la culcare....mi-e prea somn.
LauraG,ce mai faci?
Avaloooooonnn!!!!! Credeam ca esti in concediu,de ce tragi chiulul?
Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise