FIV in Ungaria 65

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

balanta tm- ar fi grozav sa nu mai fie nevoie sa-ti bati capul cu astfel de dileme - cum ar fi refuzul dr.K in cazul prietenei tale de a face histerosonografie in ziua 17 si hotararea ca ea ar fi potrivita pentru tine desi erai in ziua 23...mi-ar fi placut si mie sa nu bantui ca atatea alte fete, din pacate, cautand solutii si-n loc sa merg plina de incredere la controalele medicale...eu am pierdut de mult timp luxul asta...E tare bine ca ai scris pentru ca astfel se aduna si alte impresii si asta ajuta in luarea unor decizii si pe de alta parte starneste raspunsuri din partea fetelor care au acumulat experienta, raspunsuri care pot face putina lumina in cazul tau. Iti scriu deci si cum a fost la mine -protocolul scurt- inhibarea am inceput-o in ziua 1 de CM si din ziua urmatoare am adaugat medicatia de stimulare, mergand ulterior in paralel cu ele pe toata durata tratamentului. Eu nu am luat deloc AC.
Alrak- mult, mult noroc maine!!!
va pup pe toate, tea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Maine la 13,45 este ET-ul.

Multumesc pentru gandurile bune si sustinere.

tuturor si o noapte linistita.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

ALRAK, iti tin pumnii maine! Si apoi... rabdare si iar rabdare!
teacdrn, esti prima despre care citesc cu protocol scurt si inhibare in paralel cu stimularea... deci exista si varianta asta!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Alrak, bafta multa maine!

Balanta, voila! O alta varianta de tratament de care habar n-aveam. Inhibare din Z1 si stimulare din Z2. Inca un motiv sa incerci sa acorzi putina incredere medicului cu care vei face Fiv...macar prima data. Vreau sa spun ca sunt atatea variante si atatea posibilitati, incat nu avem cum sa le stim noi pe toate, dar un medic care din asta traieste este posibil sa stie exact ce ti se potriveste cel mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

teacdrn, protocolul scurt de care ai scris si tu, cu inhibare din Z1 imi era si mie mai 'familiar' decat cel fara inhibare.

Alrak, bafta multa maine!

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Alrak, Pogonici si celorlalte fete care sunt in focuri, va urez mult succes! Sa dea Domnul sa va impliniti visul!

Samira, nu stiu sa-ti spun de ce pentru unele paciente se prescriu AC, iar pentru altele nu (vad ca goggy ne-a dat niste info despre asta ), dar ce iti pot spune e ca eu cred ca doctorul ala care a facut o facultate in domeniu si are o gramada de experienta si pregatire, stie mai bine decat noi, care ne dam cu parerea aici pe forum, dupa ce facem ceva cercetare pe internet... Eu am mers pe mana lui Kovacs de la inceput si chiar daca nu a iesit din prima, ci din a doua incercare tot la el am mers, pentru ca am si am avut incredere. Chiar daca Doamne fereste nu iesea nici acum, tot la el mergeam. Am in continuare o parere foarte buna despre el si o spun din experienta mea si a sotului meu cu el (am stat destul de vorba sa ne dam seama ca stie ce face) si din experienta unor prieteni apropiati.

Multa bafta tuturor!

Laura 32+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Laura multumesc mult. Ce mult ma bucur ca ai scris. Vad ca Nicholas James creste , creste , creste.
32+ mai sunt doua luni pana la marea intalnire.
Tu ce mai faci, cum esti? Te pup pe tine si pe Nicholas James, sa aveti grija de voi.
teacdrn multumesc mult de tot.
felicia si eu am avut la primul FIV protocol scurt cu inhibarea si stimularea in paralel. Multumesc mult pentru gandurile bune. Asa este avem nevoie de multa, multa rabdare.
goggy multumesc mult de tot.
balanta multumesc si tie pentru gandurile bune.
DD sa te ajute sa iei decizia cea mai buna pentru tine, care sa fie cu reusita.

tuturor si o zi linistita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Alrak
multa , multa bafta astazi la ET !!!
Sunt sigura ca este un puiut lipicios si peste cateva zile o sa ne dai o veste buna cu un beta mareeeee !!!
tea , balanta
si eu am avut inhibare z1 si din z2 stimulare in paralel cu inhibare , dupa 1 luna de AC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna dimineata fetelor....sunt in budapesta..neam cazat deja la hotelul Classisc, am vazut ca mai este o familie din bucuresti cu masina in parcare..acum imi beau cafeluta la bar la receptie... deja..a fost obositor dar a trecut
aici e f cald cred ca afara sunt deja vreo 18 gr

va mai scriu..pana maine cand ne intalnim cu dct mai sunt 24 ore..va doresc o zi linistita

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

alrak: multa bafta, hai ca se apropie ora.

pogonici1977: succes maine la intalnire.

Am reusit sa ma programez. Asadar ne vom inffinta in fata dr. Zadori luni, 28 sept, orele 15.00. Sunt super multumita (deocamdata ).

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput