FIV in Ungaria 65

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Am produs, intr-adevar . Cu aceeasi doza ca tine, 150 ui pe zi. Din cauza asta iti spun sa nu iti faci atatea griji.

Mergi la inceput

Apropo de Israel, am fost la o consultatie cu un prof israelian cu care vroiam sa fac Fiv3 la un moment dat. Stii ce schema mi-a dat? Gonal f 150 ui pe zi cu Cetrotide in final.... Nu glumesc, am dovada scrisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Am produs, intr-adevar . Cu aceeasi doza ca tine, 150 ui pe zi. Din cauza asta iti spun sa nu iti faci atatea griji.

Daca as produce si eu, sa zicem, in jur de vreo 20, s-ar putea oare inghesui toti pe un singur ovar?

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:

Apropo de Israel, am fost la o consultatie cu un prof israelian cu care vroiam sa fac Fiv3 la un moment dat. Stii ce schema mi-a dat? Gonal f 150 ui pe zi cu Cetrotide in final.... Nu glumesc, am dovada scrisa

Pai pt un asa protocol, nu merita sa merg in Israel, pot sa 'o comit' mult mai aproape .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Citat:

Pai pt un asa protocol, nu merita sa merg in Israel, pot sa 'o comit' mult mai aproape .

Asta zic si eu, mai ales ca in Israel e foarte scump. Am facut calculul si mi s-a facut rau... cam 8500 euro.
Daca te ambitionezi putin se pot inghesui si pe un ovar . Parerea mea este ca nu e bine sa tintesti catre un numar asa mare. Idealul e sa ai 6-8 ovule bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Balanta, si eu asa stiu (si bantui de ceva timp pe forum, din pacate...). Protocolul scurt se face in mod sigur cu inhibare in ultimele zile. Anticonceptionalele sunt intr-un fel, separate de tipul de protocol, am auzit toate cele 4 variante: protocol lung precedat sau nu de AC, protocol scurt precedat sau nu de AC.
Apropo de Gonal, eu am fost putin dezaqmagita ca nu mi-a dat, ca aveam 5 fiole de la o prietena.
Tabi, eu am facut pap si chlamidia la Medlife, scria ca rezultatul se da intre 5 -11 zile lucratoare, mi l-au dat cam dupa 7 zile.
Asadar, Goggy, daca nu am reusit sa ne vedem in Bucuresti, lasa ca ne vedem in Budapesta!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Hi, hi....mi se pare corect....e muuuuuuuuuuuuuult mai comod, nu?
Lasa ca e foarte bine, mai avem si noi cu cine sa schimbam o vorba in romana. Deja am inceput sa ma uit dupa mini-croaziere pe Dunare . Am mai fost o data, acum cativa ani, a fost foarte frumos...si ieftin . Abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Retam: iti doresc bafta la noul FIV (si ultimul, nu-i asa?). Mie mi s-a parut un pic dr. Zadori mai superficial fata de anul trecut, cand i-am fost pentru prima data pacienta. Insa banuiesc ca ii este si lui dificil sa raspunda la toate mailurile cu promptitudine de ceas. O sa vad ce si cum cand voi merge la consultatia premergatoare (posibil pe 28 sept). Eu te-as sfatui sa suni/scrii si sa te programezi inca de pe acuma, desi, pe de alta parte, este posibil sa depinda de perioada in care ai ciclul, iar daca nu ai ciclu regulat e cam dificil de aproximat... Oricum, tinem pumnii.

felicia_: multumesc pentru informatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophie76

Buna fetelor! vineri 25 septembrie am si eu o prima consultatie la Budapesta cu dr. Kovacs, acum sunt la faza de rapregatit dosar de analize ,traduceri etc.
Rugamintea mea este daca poate sa mi trimita cineva o hemoleucograma tradusa ca eu am niste prescurtari in a mea si nu stiu cum sa le traduc ( VEM, HEM, CHEM, VTM, Distributia diam. eritr.).Va multumesc din suflet!!!!!
sophie

Sophie, eu nu am tradus hemoleucograma, de fapt nu am tradus decat rezultatele la HSG, histeroscopie, iesirile din spital dupa laparoscopii si rezulatul la Papanicolau (nu toata descrierea, doar partea finala). Si a fost ok. Stai linisita, ca prescurtarile sunt cam aceleasi.
Goggy, tu uitat-te intai dupa cazare Noi am trecut un pod, am vazut ca se putea cobori de pe el pe insula sf Margareta, dar nu aveam timp, asa ca a ramas pe TO DO list.

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Stai tu linistita ca dupa cazare ma uit de vreo 3 saptamani, am luat legatura cu cativa proprietari dar am si o rezervare la hotel, in caz ca nu gasesc ceva mai bun .

Mergi la inceput