FIV in Ungaria 65
Raspunsuri - Pagina 5

goggy spune:
Am produs, intr-adevar . Cu aceeasi doza ca tine, 150 ui pe zi. Din cauza asta iti spun sa nu iti faci atatea griji.

goggy spune:
Apropo de Israel, am fost la o consultatie cu un prof israelian cu care vroiam sa fac Fiv3 la un moment dat. Stii ce schema mi-a dat? Gonal f 150 ui pe zi cu Cetrotide in final.... Nu glumesc, am dovada scrisa

balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goggy Am produs, intr-adevar ![]() ![]() |
Daca as produce si eu, sa zicem, in jur de vreo 20, s-ar putea oare inghesui toti pe un singur ovar?

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

balanta_tm spune:
citat din mesajul lui goggy Apropo de Israel, am fost la o consultatie cu un prof israelian cu care vroiam sa fac Fiv3 la un moment dat. Stii ce schema mi-a dat? Gonal f 150 ui pe zi cu Cetrotide in final.... ![]() ![]() |

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

goggy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui balanta_tm
![]() ![]() ![]() ![]() MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot |

Daca te ambitionezi putin se pot inghesui si pe un ovar

felicia_ spune:
Balanta, si eu asa stiu (si bantui de ceva timp pe forum, din pacate...). Protocolul scurt se face in mod sigur cu inhibare in ultimele zile. Anticonceptionalele sunt intr-un fel, separate de tipul de protocol, am auzit toate cele 4 variante: protocol lung precedat sau nu de AC, protocol scurt precedat sau nu de AC.
Apropo de Gonal, eu am fost putin dezaqmagita ca nu mi-a dat, ca aveam 5 fiole de la o prietena.
Tabi, eu am facut pap si chlamidia la Medlife, scria ca rezultatul se da intre 5 -11 zile lucratoare, mi l-au dat cam dupa 7 zile.
Asadar, Goggy, daca nu am reusit sa ne vedem in Bucuresti, lasa ca ne vedem in Budapesta!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

goggy spune:
Hi, hi....mi se pare corect....e muuuuuuuuuuuuuult mai comod, nu?
Lasa ca e foarte bine, mai avem si noi cu cine sa schimbam o vorba in romana. Deja am inceput sa ma uit dupa mini-croaziere pe Dunare . Am mai fost o data, acum cativa ani, a fost foarte frumos...si ieftin
. Abia astept.

Tabitha spune:
Retam: iti doresc bafta la noul FIV (si ultimul, nu-i asa?). Mie mi s-a parut un pic dr. Zadori mai superficial fata de anul trecut, cand i-am fost pentru prima data pacienta. Insa banuiesc ca ii este si lui dificil sa raspunda la toate mailurile cu promptitudine de ceas. O sa vad ce si cum cand voi merge la consultatia premergatoare (posibil pe 28 sept). Eu te-as sfatui sa suni/scrii si sa te programezi inca de pe acuma, desi, pe de alta parte, este posibil sa depinda de perioada in care ai ciclul, iar daca nu ai ciclu regulat e cam dificil de aproximat... Oricum, tinem pumnii.
felicia_: multumesc pentru informatie.

felicia_ spune:
citat din mesajul lui sophie76 Buna fetelor! vineri 25 septembrie am si eu o prima consultatie la Budapesta cu dr. Kovacs, acum sunt la faza de rapregatit dosar de analize ,traduceri etc. Rugamintea mea este daca poate sa mi trimita cineva o hemoleucograma tradusa ca eu am niste prescurtari in a mea si nu stiu cum sa le traduc ( VEM, HEM, CHEM, VTM, Distributia diam. eritr.).Va multumesc din suflet!!!!! sophie |
Sophie, eu nu am tradus hemoleucograma, de fapt nu am tradus decat rezultatele la HSG, histeroscopie, iesirile din spital dupa laparoscopii si rezulatul la Papanicolau (nu toata descrierea, doar partea finala). Si a fost ok. Stai linisita, ca prescurtarile sunt cam aceleasi.
Goggy, tu uitat-te intai dupa cazare

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

goggy spune:
Stai tu linistita ca dupa cazare ma uit de vreo 3 saptamani, am luat legatura cu cativa proprietari dar am si o rezervare la hotel, in caz ca nu gasesc ceva mai bun .