Occilococcinum + nurofen
Raspunsuri - Pagina 2
didi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Xenocid mesajul tau mi se pare putin deplasat puteai sa-ti spui parerea si intr-un mod elegant. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
Nu merita efortul...sa vorbim. Fiecare face ce vrea. Intamplator sau nu, oscilo intotdeanu i-a facut bine fiului meu.
Tudorana spune:
Si la noi Oscilo a fost fara niciun efect. Cand am citit in prospect ca este un extras de ficat de rata salbatica, am intele si de ce. Mai interesant a fost cand am intrebat medicul de familie (care mi-l recomandase cu mare caldura) cum poate ficatul de rata sa stimuleze imunitatea si acesta nici macar nu stia ca asta contine(auzise pentru prima data...).
Parerea mea este ca medicii recomanda Oscilo din comoditate (ca sa recomande si ei ceva...)si fara sa aiba habar cum anume actioneaza!
Mai bine un medicament care sa fie eficient cu adevarat!
ellinia spune:
Da, dar vedeti voi, incepem cu medicamente, poate chiar antibiotice si o tinem asa tot anul de gradinita. Eu vroiam sa-i dau homeopte pentru ca, chiar am incredere in ele. Siropele gen panadol, nurofen, etc, care contin pe langa substanta activa o gramada de alte tampenii nu fac decat sa agreseze organismul copilasilor. Eu as vrea sa cred ca am sa pot sa o scot la capat cu homeopate, suculetz de portocale, mere, grefe, etc, eventual propolis si echinaceea.
Azi noapte nu a facut febra, insa nu stiu daca il pot duce la gradinita. Banuiesc ca acum sunt mult mai stricti cei de acolo, din cauza virusului nou.
adina79 spune:
Eu am incercat cu homeopate acum ceva timp si nu au avut nici un efect. Iar ce se spune ca tratamentul este individualizat.... in aceasi zi a dat acelesi remedii "miraculoase" la mai multi pacienti cu afectiuni cu totul diferite. Iar despre Oscilo, cat de homeopat este daca e bun la absolut toata lumea?