Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti(40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Sabina felicitari! Sarcina usoara si multa sanatate. Eu am avut un carutz DHS, ieftin si oarecum prost (era f. greu manevrabil), dar mi-am facut treaba cu el aproape 2 ani. Era cu scaune unul langa celalalt, cu mai multe pozitii la scaune, inclusiv culcat de tot. Era bun ca se strangea si asa incapea in lift. Era rau ca nu incapeam pe trotuarele inguste, nu puteam sa intru cu el in magazine. Patuturi noi am avut din lemn, facute la comanda la un atelier de mobila. (60/120cm) Au fost bune, rezistente, a mai crescut o generatie de copii in ele, ca ai mei au poposit cam putin pe acolo (dar voi sa nu faceti ca mine ... sau faceti, ca noua ne-a fost bine asa).

luludani bun venit! Sa-ti traiasca gemenasii! tu intreaba cand ai ceva de intrebat, ca sigur o sa iti raspunda cineva. Daca iti convine sau nu raspunsul, vezi tu . Uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141603 subiect cu mamici din Iasi care vor sa faca intalneala. Poate te 'lipesti' si de ele.

luminita multumim!



www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti


Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luludani spune:

sar'mana laura de primire, am vazut si subiectul ala da mi s-a parut putin abandonat, ti-am admirat gemanusii tai ghidusi si am savurat perlutele pe care le scot.
noi suntem inca la faza "ce-i aia, mami, ce se aude? de ce?"
marea mea "problema" ar fi cu manevratul geloziei, ma innebunesc, alex e foarte posesiva, de aproare un an numai cu mine adoarme, se supara f rau cand il iau si pe bobo la alintat, iar daca in vreo seara am vrut sa-l adorm pe bobo cu orice risc, ei bine, ne-a alfat tot blocul, nu vrea sa inteleaga ce nu-i convine si gata:(
tot zic ca-i o faza, da tot tine de vreo 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

luludani bine ai venit.

Eu nici pe Alexandra nu am culcat-o cu mine in pat. Avem patut pliant, o buna bucata de vreme a dormit cu noi in camera, chiar si acum uneori. In rest doarme la ea in camera, care are trecere din camera noastra si practic eu o pot vedea din patul meu. Cand vor veni gemenii, am sa ii tin pe ei cu mine in camera, Alexandra la ea in camera, dar imi este teama ca o vor deranja noaptea. Am mari emotii de cum va reactiona ea. Stie ca am 2 bebei in burtica. E prea devreme, sa ii povestesc prea multe.



Sabina 9+, mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

buna seara.
bun venit sabina, sarcina usoara
bun venit luludani
eu am un carucior de la primii pasi..si sincer..chiar dc nu e superb si de fitze..e super usor de manevrat..e si usor...el in sine..si intra pe usa blocului de-a latul..farasa-l strangeu sunt f multumita de el
cat despe paturi..si ai mei au incaput pana la 4 luni impreuna..cand au inceput sa se bata

si..good news..lui andrei ii place acum la gradiiiiiiiiiiiii



Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

LA MULTI ANI, Petru Alexandru & Pavel Cristian !!
Nally, sa-ti traiasca flacaii, sa aiba mult noroc in viata!

Bun venit noilor burtici! Sarcina usoara si bebici sanatosi, frumosi si destepti (! ) va doresc!

Karina, sa-ti traiasca minunile, sa va bucurati de ele iar viata sa le daruiasca tot ce-i mai bun si mai frumos in lume!!

Bogdanaa... FELICITARI!! Ce mult ma bucur pentru Andrei!!...

Eu stau tare prost cu timpul! pana apuc sa ma acomodez cu programul, e crunt. Vin de la termitele de clasa I pe 7 carari, iar cand ajung si cu ale mele de la gradi, abia apuc sa le pun in patuturi ca trebuie sa ma apuc de gatit sau, daca abia ma mai tin pe picioare, ma pun si eu in pat un pic.. Ma cam agit pe la scoala, mai ales acum, pentru inceput, pana-i invat pe bobocei sa tina corect creionul in mana, sa stea corect in banca, sa nu se mai fataie.. sa nu-si mai puna picioarele sub ei, sa nu mai puna barbita pe mana cand scriu.. fac kilometri in clasa printre ei in 4 ore.. Si, pe urma, fuga dupa buburuzele mele si mai da-i si-o conversatie cu foc in masina, pana acasa, cu tot ce-au mai vazut si ce-au mai facut pe la gradi..

Acum e 11 ceasul, trebuia sa dorm de mult, dar si-asa am ramas in urma cu cititul.. trebuia sa recuperez!

Clara, tu ce mai zici? Cum mai sunteti?

In rest, destul de bine; spun "destul" ca de vreo doua zile suntem cu nurofen, robitussin (la Anita) si colargol in nasuc, ca au niste mucisori si Anita tuseste sec cand doarme. Sper sa ne revenim repede, sa nu fie nevoie sa le tin acasa.. (Cred ca le-a fost frigut intr-o dimineata, cand s-a ambitionat tata sa le duca la gradi pe jos.. iar ele nici nu se trezisera bine, mititelele.. (Oricum, s-a convins singur si a concluzionat: nu le mai duce niciodata pe jos la gradi!! )

Pupicei tuturor burticilor, mamicilor si piticilor!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciobotaru spune:

Mady Multa sanatate Anei si Monicai !

Sabina Bine ai venit! Sa dea Domnu sa duci sarcina pana la termen ( DPN a gemenutilor tai este chiar ziua mea de nastere ) sa iti traiasca fetita si sper sa nu fie geloasa !
Noi folosim un carucior sport de la Chicco! Nu este recomndat gemenilor sub 3 luni pt ca nu se lasa de tot pe spate. Noi l-am cumparat de la cineva la jumatate de pret, ne-a incantat ca l-am gasit ieftin ( era 1000 lei nou si am dat 500 ) si nu ne-am dat seama ca nu se face si londou si tare ne-am mai chinuit cu el in primele luni.Altminteri, este foarte usor de manevrat dar scaunelele sunt totusi cam inguste. Cred ca o sa fie bun de-acum incolo, pacat ca vine iarna !
Fetele mele au dormit in patut foarte putin! Ele dorm cu noi in pat ! Dar nu pot sa recomand asa ceva !!!

luludani Bine ai venit ! Noi nu putem sa iti dam sfaturi ca suntem mititele , dar o sa invatam de la voi !

Bogdana Ma bucur mult ca lui Andrei a inceput sa ii placa de gradi !

Angelica norocoasa mamica a doi ingerasi-Stefania si Teodora- (24.03.2009 - ajunul Buneivestiri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

Am intrat din nou sa va transmit toate cele bune din partea Karinei si sa spun bun venit noilor "posesoare " de burtici gemene.

Karina se recupereaza bine , fetele sunt din ce in ce mai active si mai papaciaose . Papa un pic de san deoarece inca nu vine lapte suficient si biberon completare. Maria a depasit faza grea si am reusit sa gasim un lapte pe care sa-l tolereze si sa nu-l mai verse . Sofia din cauza pozitie avute in burtica , a ramas cu un pic de paranteze intre picioare si va trebuii sa facem gimnastica , masaj si o eco de sold .Sper ca Miercuri sa pot sa-mi aduc ''trioul fermecat'' akasa si sa pornim de data aceasta toti 4 in aceasta noua si minunata aventura .

Am reusit sa mai urc cateva poze pentru cine este interesat .

Va multumesc tuturor pentru cuvintele si gandurile frumoase care m-au ajutat sa depasesc momentele emotionante .

Va un tatic fericit .


bucati de fericire



babalutzele


si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta76 spune:

Felicitari tatic de Sofia si Eva! Mai rar asa tatic fericit si emotionat! Am vazut pozele, sunt superbe, abia astept sa le vad si eu pe ale mele asa. Nu-mi vine sa cred ca am ajuns deja aici si mai este asa putin pana la marea intalnire.Sper sa mai stea cuminti cateva saptamani, joi merg si eu la medic, abia astept sa vedem ce imi mai zice.
Bun venit noilor burticute si mamici de gemanasi!

34+ Alexandra Carmen & Georgiana Maria si Sergiu 28.04.2002

comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Karina sa va traiasca minunile. Doamne ce adorabile sunt. Cum stau ele acolo in patut amandoua lipite una de alta. Sunt superbe. E prima oara cand vad gemeni asa micuti.

Sabina 9+, mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

luludani, bine ai venit printre noi!

taticule, ma bucur mult ca ne scrii si ne dai vesti despre cele 3 printese! iti multumim!
mai mult ma bucur sa citesc printre randuri atata bucurie si emotie, mai rar asa ceva... inca o data, felicitari!

clara, chiar asa, voi unde sunteti? moni, elenda? hai, la apel!
de kiki mai stie cineva ceva? sper ca sunt bine, toti 3!

dalina, dar chiar ca ai un program incarcat! nu stiu cum mai rezisti... bafta, sa depasiti perioada plina si sanatate multa printeselor!

bogdana, felicitari pentru reusita la gradi!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput