Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (187)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

angy Crina e pe primul loc!!!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

nikole e asa frumoasa si dulce karinutza ta incat david cred ca o sa intre la duel cu edwince sa-i fac copilului daca ii place donsoara?

anamona asa-i...mi-e o frica de mor cand ma gandesc ca a inceput sa umble si sa urce scarile mai ales ca deja nu e zi sa nu plece la scari dar stam cu okii pe el ca pe butelie pana punem un gardutz de ala mic

azi david a papat cea mai mare cant de lapte din viata lui la o masa 250ml dimineata la 6



de David
Poveste




HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:



Azi am alergat toata ziua ..incoace si incolo..
Miine e ziua cea mare..si erau atitea de facut..dar am reusit sa rezolv destule pe ziua de azi..

M-am gindit azi la voi ...ca va vedeti in IOR...cu bebe Dragos...si cind colo ...voi erati extenuate dupa piscina nu-i asa ?
...da de distrat ..se pare va v-ati distrat de minune..mai ales boboceii..bravo lor

apropo de bebe Dragos...vroiam sa tot scriu...dar uit..eu l-am vazut ..cind avea 10 zile...era deja la shopping cu mami si tati...e o minunatie de baietel...si dormea atit de frumos.

mai am restante ...de raspuns pe ici pe colo...dar fie uit...fie nu reusesc sa mai scriu dupa ce citesc...etc...asa ca iertare fetelor

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Fug la ..ca miine e o zi lunga ..

Nu stiu daca mai apuc sa intru...ca avem si musafiri..si party..in sfirsit...sper sa iasa totul cit mai frumos.

P.S. Nocom...am gasit pina la urma un sos de iaurt...dar scrie acolo ca e un dressing pentru salate...e ok ..sa il folosesc pe ala ?

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Moaaaama, da' mult ati mai scris!

Nicole, multumesc pt invitatia la piscina, am vazut prea tirziu, poate saptamina viitoare, daca va mai duceti.

Eva, despre Vama Veche. Cum spuneam, n-am mai fost acolo de aprox 15 ani. Pe vremea aia Vama era o plaja maaare si salbatica, unde oamenii stateau cu cortul. Noi de fel mergeam in 2 Mai, tot cu cortul.
S-a intimplat ca un an, doi, n-am reusit sa ajung la mare, apoi ne-am apucat de mers in Grecia, apoi aflind ca merg tot soiul de ghertzoi in Vama si in 2 Mai mi-a propus sa nu mai calc pe-acolo, sa ramin cu amintirile mele frumoase. Si anul asta uite ca am ajuns acolo dintr-o pornire absolut spontana.
De ce m-am socat? Pai in primul rind, dupa cum spunea si Miruna, de mizerie. Sint tone de gunoaie imprastiate pe plaja din Vama. Cioburi, peturi, pungi, resturi de corturi si umbrele, plastice de tot soiul, ca sa nu mai enumar si marea varietate de deseuri organice. In al doilea rind, m-am oripilat cind am vazut halul in care s-a construit acolo. Ok, inteleg ca nu exista un plan de urbanism, niste reglementari stricte care sa protejeze specificul zonei. (Vorba vine "inteleg" - nu inteleg - dar traiesc in Romania si pricep cum merg treburile astea). Dar ce sint constructiile alea, frate? De unde au rasarit? CUM? Arata ca o satra de tzigani care au prins un pic de cheag. India, Pakistan, poate pe-acolo sa mai vezi stilul asta de constructie. Pai primarul ala merita schingiuit. Si toate astea, din pacate, sint ireversibile. Ma doare sufletul.

Am vazut ca ne-ati laudat pentru spontaneitate, apropo de plecarea la mare. Mda, spontan-nespontan, intr-o ora am cam burdusit masina, de era sa lasam ciinele acasa, ca nu mai incapea.
Pai patutz, saltea, animalutzele de plus cu care doarme Ania, sac de dormit, pijama, schimburi, haine groase, prosop, biberoane, borcanase, incalzitor de biberoane, lingurite, canuta, jucarii, rucsac, sling, carutz, etc etc. Si, din pacate, harnasamentul asta nu e direct proportional cu durata vacantei. Cea mai mare parte sint lucruri pe care le iei oricum, si pentru o noapte si pentru 10.
In sensul asta, voiam sa va intreb, pe cele care aveti copii mai mari, daca lucrurile devin mai simple mai incolo.
Spre exemplu, Ania inca nu se prea pricepe sa se dea jos din pat. Adica stie teoria, stie si practica, dar cumva in paralel mai incearca si niste coboriri din pat pe metode alternative (cu capul in jos, prin aruncare pe spate, etc). Asa ca patutul ei e, inca, un accesoriu la care nu pot renunta. Ma gindesc ca, atunci cind o sa stiu ca nu mai cade din pat, o sa putem renunta la patutul ei, cel putin in excursiile astea scurte si spontane.

Nausica si Ania
poze


"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:



[LA MULTI ANI MIKUL MEU DRAG!!!AZI IMPLINESTI UN AN,SA CRESTI MARE,FRUMOS SI SANATOS!TE IMBRATISEZ TARE SI_TI DORESC TOT BINELE DIN LUME.
A TA,ALEXIA




ROXANA VA DORESC FERICIRE MULTA,MULTA ALATURI DE MINUNEA VOASTRA.



Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Asa, am vazut ca ati mai vorbit despre cum imbracam copiii. Hai sa va zic: acum, la inceputul saptaminii, cind am fost la mare, ne plimbam pe plaja din Vama Veche. Era dimineata, inainte de 10, si mie mi se parea destul de racoare. Ania avea niste pantaloni lungi, o bluza cu mineca lunga si sosete in picioare. Ei, mergind noi asa pe plaja, ne intilnim cu un cuplu care avea o fetita de 1 an (am aflat). Fetita era bine merci in pielea goala si facea si baie in mare, foarte incintata.
De obicei Ania e mult mai subtire imbracata decit copiii cu care ne intilnim, dar trebuie sa recunosc ca, de cite ori vad un copil mai dezbracat decit ea - si, evident, care pare fericit - sint un pic invidioasa si ma intreb daca n-ar trebui s-o calesc si eu pe Ania mai mult. Oricum e destul de calita, n-are treaba cu curentul, geamurile deschise la masina, cu aerul conditionat, umbla desculta pe gresie, caciula nu-i pun decit iarna, in casa nu i-am pus niciodata caciulitza, etc etc. Dar eu sint - am devenit - cam friguroasa, si n-as vrea sa ajunga ca mine.
Eu cred ca imi dau seama cind Aniei i-e cald sau i-e frig si o imbrac in consecinta. Si e clar ca tendinta fireasca e sa ne imbracam copiii asa cum ne imbracam noi. Totusi, insist sa spun ca, in Romania, exista parerea falsa ca bebelusii trebuie protejati cu orice pret de frig, ca frigul e dusmanul numarul unu al copiilor mici, cind de fapt supraincalzirea e un pericol (cel putin) la fel de mare. Mi s-a intimplat de multe ori, in parc, sa trec peste mame cu copii mici, infasurati in patura si cu caciula in cap la 27-28 de grade, copii care urlau din toti bojocii, rosii la fata, si ale caror mame, cu fete disperate, ii hitzinau in brate sau le indesau biberonul in gura, fara sa le treaca prin cap ca sarmanului copil i-o fi cald.

Nausica si Ania
poze


"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Seara buna!
am intrat sa urez si eu
La multi ani! pentru:
David Paul, David, Erik!!


La multi ani, sarbatoritilor de azi!
Robert, Petru Alexandru si Pavel Cristian!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Multumim din suflet cuscra

Astazi e ziua puiului meu si eu am emotii mariiii, as vrea sa spun niste lucuri frumoase dar sunt coplesita: LA MULTI ANI ROBERT CONSTANTIN! Sa cresti mare si sanatos Mikul meu iubit, ai o mama cam nebunica care te iubeste cel mai mult pe lume

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

LA MULTI ANI MIKULE!!!SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA-TI ASCULTI PARINTII!!!

pt mamica



de David
Poveste




HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput