Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (105)
Raspunsuri - Pagina 17

shtephy spune:
Katy nu stiu,de masurat stiu ca masoara medicul de familie aici,dar eu nu prea pun piciorul in cabinet decat daca vreau ceva.
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si
28+

Lumi_Richard spune:
De cand sunt in trim.III, ma simt mai bine...e cam ciudat,dar nu vreau sa cobesc. Plina de energie, activa...mama,am un chef de discoteca de nu mai pot!!!
La anul promit ca o las pe Annabelle cu mama vreo saptamana si fug in Anglia la o distractie mica(cu putin noroc si in Viena)
P.S. Ma mulg bine inainte sa plec
Lumi 31+ cu
Alexa Annabelle Denise

Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Katy nu stiu,de masurat stiu ca masoara medicul de familie aici,dar eu nu prea pun piciorul in cabinet decat daca vreau ceva ![]() _ Ramona,mami de ![]() ![]() ![]() |
aici la fiecare intalnire cu medicul gineco iti masoara burtica cu cm da un control pe masa nu ti-ar face afurisita asta o singura data am facut control pe masa de cand sunt insarcinata.
voi de cate ori?
Alexandra

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei

Burtica

Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

shtephy spune:
Bravo Lumi ca ai putut dantui atata.A fost o nunta foarte frumoasa ,asta e clar,daca ai uitat de toate si te-ai simtit atat de usoara.
_
28+

monis5 spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Eu cu fusul si fusul cu mine! ![]() Lumi ![]() ![]() |
Haha ce tare. sa stii ca si eu patesc sa uit ... si ma trezesc ca nu incap sa trec pe undeva si descopar cu uimire, uitand-ma in jos, mingea de baschet cu Santiago

monis

acum si cu poze noi

Katyuscha21 spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard De cand sunt in trim.III, ma simt mai bine...e cam ciudat,dar nu vreau sa cobesc. Plina de energie, activa...mama,am un chef de discoteca de nu mai pot!!! La anul promit ca o las pe Annabelle cu mama vreo saptamana si fug in Anglia la o distractie mica(cu putin noroc si in Viena ![]() P.S. Ma mulg bine inainte sa plec ![]() Lumi ![]() ![]() |

Alexandra

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei

Burtica

Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

shtephy spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard De cand sunt in trim.III, ma simt mai bine...e cam ciudat,dar nu vreau sa cobesc. Plina de energie, activa...mama,am un chef de discoteca de nu mai pot!!! La anul promit ca o las pe Annabelle cu mama vreo saptamana si fug in Anglia la o distractie mica(cu putin noroc si in Viena ![]() P.S. Ma mulg bine inainte sa plec ![]() Lumi ![]() ![]() |
Super,ma bucur tare.Ai indurat destule lunile trecute.
Cat despre promisiune...nu te cred

Apropo acum stai cu mami?
_
Ramona,mami de

Lumi_Richard spune:
Monis,asa patesc si eu...mi s-a intamplat de cateva ori sa ma intorc socata in fata oglinzii!
Azi noapte mi-a fost rau....am fost sa mancam mancare mexicana la cina,si nu mi-a picat prea bine. Am avut niste arsuri si reflux gastric...brrrr!!! Dar acum ma simt bine si,chiar daca mi-e somn,nu am chef sa ma culc...
Lumi 31+ cu
Alexa Annabelle Denise

monis5 spune:
Lumi, Shtephy eu ma bag la un 'criminal minds' si vorbim maine. pe lumina . Va pupez
monis 33
acum si cu poze noi

shtephy spune:
Monis da' o lista cu nume aveti?Noi nu.Vreau si eu inca vreun an la dispozitie pt a ma hotari.
_
28+