Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (105)
Raspunsuri - Pagina 16
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 hehe, iaca si Shtephy pasare de noapte monis 33 acum si cu poze noi |
Altceva nu am de facut,nu pot sa ma mai fatzai in pat de pe o parte pe alta pana adorm.Stau la laptop pana apare mos Ene.
Cand am vazut cat s-a scris,eram precisa ca a mai aparut un fulgusor dulcisor.
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+
monis5 spune:
citat din mesajul lui shtephy Altceva nu am de facut,nu pot sa ma mai fatzai in pat de pe o parte pe alta pana adorm.Stau la laptop pana apare mos Ene. Cand am vazut cat s-a scris,eram precisa ca a mai aparut un fulgusor dulcisor. Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+ |
Nici eu nu ma mai pot fatzai... dar maine promit de la 7 ma culc
monis 33
acum si cu poze noi
Lumi_Richard spune:
He he he,ce noroc! Cand ma gandeam sa merg la culcare,a aparut...de cine imi era mie dor!!!
Pupacim dulce Shtephitzele!!!!
Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise
Katyuscha21 spune:
fetele voi cand mergeti la control de rutina si va masoara burica, cat masoara?
de ex a mea 32 cm astia zic ca e bine
Alexandra 32 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
monis5 spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard He he he,ce noroc! Cand ma gandeam sa merg la culcare,a aparut...de cine imi era mie dor!!! Pupacim dulce Shtephitzele!!!! Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise |
Tu ti-ai intrat in ritm cu fusul?
monis 33
acum si cu poze noi
shtephy spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard He he he,ce noroc! Cand ma gandeam sa merg la culcare,a aparut...de cine imi era mie dor!!! Pupacim dulce Shtephitzele!!!! Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise |
Si noi pupam,draga mea.
Am citit repede pe diagonala ,dar am vazut ca esti din nou aici cu noi,ceea ce ma bucura nespus,mi-era tare dor si mie de tine.
Am vazut ca ai intrebat si mai devreme de mine si m-ai facut sa atat de frumos m-ai strigat
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+
Lumi_Richard spune:
Eu cu fusul si fusul cu mine! De aia nici nu dorm la ora asta.....sau mi-a intrat nocturnia in sange de la nunta aia! Ca o caprioara m-am simtit...chiar si uitam ca sunt gravidoasa,pana observam burta.....
Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise