Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (105)
Raspunsuri - Pagina 15

monis5 spune:
hihi, ce repede o da toata lumea din ras in plans.
Corect ce zici tu RamoC - intr-o zi a intrat cineva si a pus toate albumele pe private fara sa intrebe... am vazut si eu dupa aia... si dupa o secunda de iritare mi s-a parut o idee f buna. Dar poti sa-l faci la loc public daca asa il vrei si sa nu te superi pt atata lucru ca vin lucruri f importante peste noi
monis 33
acum si cu poze noi

Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 hihi, ce repede o da toata lumea din ras in plans. Corect ce zici tu RamoC - intr-o zi a intrat cineva si a pus toate albumele pe private fara sa intrebe... am vazut si eu dupa aia... si dupa o secunda de iritare mi s-a parut o idee f buna. Dar poti sa-l faci la loc public daca asa il vrei si sa nu te superi pt atata lucru ![]() ![]() monis ![]() acum si cu poze noi |
ce zici tu e corec dar cum a zis si RAMONA ca nu trebuie nimeni sa se bage peste rahatul altuia.ea daca a vrut ca acele poze sa nu fie blocare pai sa nu fie ca sunt ale ei nu a celui care si-a bagat nasul.

Alexandra

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei

Burtica

Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

krelia spune:
ca bine zici ....eu de exemplu, ma gandesc acum la un lucru destul de important pt mine
...sa-l fac pe fi-miu fotbalist....boxer..sau dansator?
glumesc..desigur....in speranta ca ne mai destindem otzara..ca prea am devenit iar hormonele....
citat din mesajul lui monis5 .... ca vin lucruri f importante peste noi ![]() monis ![]() acum si cu poze noi |
krelia

Katyuscha21 spune:
am o propunere
sa se schimbe parola si daca tot asa se mai continua cu modificari inseamna ca e ceva" miros" la mijloc
Alexandra 32 + si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti

Katyuscha21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui krelia ca bine zici ![]() ![]() ![]() glumesc..desigur....in speranta ca ne mai destindem otzara..ca prea am devenit iar hormonele....
krelia ![]() ![]() |
fal de toate

Alexandra

Asa creste Andrei

Burtica

Bebica din Burtica

laurairina13 spune:
Imi aduc aminte cand eram mici ca era o modalitate de impacare intre mine si fratii mei :''pace pace intre 2 dobitoace/dobitoaca cea mai mare are pene pe spinare(asta era de obicei sormea)/dobitoaca cea mai mica are pene pe buric(adicalea eu
)''
Sa vin cu zicala si pe aici pe forumache?
Laura, 32+
Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

krelia spune:
Katy, nu cred ca trebuie sa o luam chiar asa..in tragic.....poate e o simpla intamplare.....si cine stie....nu e nimeni vinovat....
in plus, parola asta are o semnificatie si...nu cred ca ar fi de acord multe dintre noi sa o schimbam....sincer
si gata, mai multe nu mai zic, ca deja am vorbit o gramada despre private, conturi comune si parole.....
va si va spun NB si somnic pufos sa aveti!
krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Katyuscha21 spune:
citat din mesajul lui krelia Katy, nu cred ca trebuie sa o luam chiar asa..in tragic.....poate e o simpla intamplare.....si cine stie....nu e nimeni vinovat.... in plus, parola asta are o semnificatie si...nu cred ca ar fi de acord multe dintre noi sa o schimbam....sincer ![]() si gata, mai multe nu mai zic, ca deja am vorbit o gramada despre private, conturi comune si parole..... va ![]() krelia ![]() ![]() |
stiu semnificatia si o respect
pai ati vazut la ce sa ajuns?
de ex RAMONA C a ajuns sa isi stearga si AMR-ul ca nu mai stiu cui nu ii place ...ma rog si albumul de pe cont.imi pare rau la ce sa ajuns

Alexandra

Asa creste Andrei

Burtica

Bebica din Burtica

Katyuscha21 spune:
gata ma duc si eu la treburile mele ca sa mai uit de incidentul de azi si sper ca fetele care sunt suparate sa le treaca
Alexandra 32 + si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

shtephy spune:
Felicitari Alexa!!!Sa fie sanatoasa bebelina mica,mancacioasa, sa creasca repede mare mare si sa veniti repede acasa!
Doamne ajuta sa fiti bine.
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si
28+