Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

[purple][font=Comic Sans MS]Ancutza, sper ca nu mi-o iei in nume de rau..nu am spus-o ca sa admonestez pe cineva sau sa il fac sa se simta prost.....departe de mine asa ceva. Mi-am zis numai o parere

nu ti-o iau in nume de rau , doamne fereste, dar ma luase un gand ca poate nu am facut bine ca l-am scris...ehhh...de-acu' o sa fiu si eu mai atenta la ce postez

Anca 32+ Daria

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:

Ramona C - lacatelele alea sunt tocmai puse cu un scop..nu de cineva anume ...ci de fiecare dintre noi, tocmai ca sa evitam a fi publice....precum celelalte doua

Tocmai draga mea...ca eu nu mi-am pus lacatel la pozele mele si a fost pus de cineva anume. Nu ma deranjeaza asta, dar poate ca trebuia sa fim intrebate de asta inainte, de "acel cineva". Daca eu l-am lasat asa, e pt ca asa am vrut nu pt ca nu m-a dus capul sa-l blochez.
Oricum o sa-mi sterg fisierul...

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:

Ramona C - lacatelele alea sunt tocmai puse cu un scop..nu de cineva anume ...ci de fiecare dintre noi, tocmai ca sa evitam a fi publice....precum celelalte doua

Tocmai draga mea...ca eu nu mi-am pus lacatel la pozele mele si a fost pus de cineva anume. Nu ma deranjeaza asta, dar poate ca trebuia sa fim intrebate de asta inainte, de "acel cineva". Daca eu l-am lasat asa, e pt ca asa am vrut nu pt ca nu m-a dus capul sa-l blochez.

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

mai Ramona pt niste tampenii nu are rost sa il stergi eu te rog sa nu o faci bine ca e alegerea ta.mie imi plac toate foto care le ai in special alea cu burtica ce sexy esti

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

de ce sa-l stergi? sper ca nu discutia anterioara te-a determinat sa faci asta... nu cred ca cine l-a blocat a facut-o cu rautate ci tot ca ne protejeze pe noi cele care am pus poze acolo.

Anca 32+ Daria

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ups, Ramona....la asta chiar nu m-am dus cu gandul ...asa e, ai dreptate...ca e alegerea ta ce faci cu pozucile..si daca cineva intra sa modifice intr-un fisier care practic nu ii apartine..probabil ca nu a facut-o cu rea intentie, ci tocmai, ca sa ne protejeze......e ca si cum as intra eu in folderul lu' monis si i-as modifica pozele....sa-i pun mustata si tunsoare bros ..ca s ao protejez, nu de alta

ps. daca tot nu ai lacatel, eu zic sa le lasi acolo, sa mai vedem si noi fete mumoase ..mai ales ca tu vrei sa fii vazuta

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

RAMONA de ce nu mai ai la AMR cu litere mari?
fata da tu chiar ma superi pe bune nu baga toate ce se spune in seama cui nui place sa nu se uite.cine nu vrea sa isi scrie la semnatura AMR nui problema noastra dar cine nu are as ruga din suflet sa nu se faca dicriminari.nu am nimic cu nimeni dar sunt unele fete care pun repede la suflet chiar si cea mai mica gluma

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Bine ai venit pe lume Alexa! Refacere usoara mamicii!

Multumesc fetelor de PM-uri, am reusit sa va vad! Ce de burtici frumoase si fratiori sau surioare dulci foc!

Stephy, pe Vlad l-am nascut la 40 sapt si 5 zile, pe Timeea prin cezariana programata la 39 de saptamani. Sunteti frumoase amandoua, sa-ti traiasca micutza!

Merg la nani, pupici!

Diana(31+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Mergi la inceput

RAMONA UNDE AI FUGIt

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Incerc sa adorm si eu.
Noapte buna la toata lumea!

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna seara!

Ce de noutati!

Felicitari Gia! Sa-ti traiasca micuta sa creasca mare si sa fie sanatoasa!!

Felicitari Alexa! Sa iti traiasca fetita!

La multi ani Andre!!! Sa fii fericita!

Deabia sunt la inceputul capitolului, dar pana ajung sa termin de citit iar nu mai apuc sa scriu, cam asta mi se intampla in fiecare zi.

Ramonika si Stephy -
Noi suntem bine, cu treburi prin casa si inca mai avem destul... mai iesim la aer cat mai e cald...in rest tot singurei...

Despre camasa de noapte pt alaptat,am si eu de aia cu barza dar am si halat , asa ca o sa fiu acoperita

Sunt cam in urma, dar sper sa ajung si eu la zi...

Michelle 28+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput